Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:Cześć, jak sie czujecie?
Ja juz po pracy zabieram sie za jedzenie:)
Myślicie ze mozna iść w gory w ciąży na spokojne trasy? Nie bardzo wysokie gory, nie Zakopane;)
Co uważacie?
FasUla jamam wiele koleżanek które będąc w ciąży chodziły w góry i nic im nie było zależy od kondycji i wysportowania sprzed ciąży na pewno na takie wycieczki jest drugi trymestr tylko trzeba uważać na więzadła i stawy żeby czegoś sobie nie skręcić bo w ciąży są one dużo luźniejsze i wrażliwsze na urazy.
Gdzie się wybierasz???FasUla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika trzeba myślec pozytywnie;) na pewno wszystko będzie dobrze tylko odpoczywaj:)
Ja mam trochę dosyć tych mdłości a nawet tydzień nie minął ale jsk tak dalej pójdzie to chyba nic nie bede jeść bo czuje sie jakbym połknęła kilo mydła:/ macie jakies sposoby na to zeby ustąpiły? Pije herbatę z cytryna i imbirem ale nie przechodzi...
Mam nadzieje ze po 12 tyg mina:) -
nick nieaktualnyzaraz nadrobię zaległości bo jak się Was nie czyta regularnie to koniec:P
muszę się wyżalić
miałam dziś paskudny dzień w pracy, zestresowałam się strasznie a potem zła byłam, że pozwalam sobie na takie nerwy...eh to długa historia i chyba nie dam rady jej sensownie streścić
wizytę u ginekologa mam 25.05...wcześnie ale później mój ma zabiegi w szpitalu i dopiero w 8 tyg. miałabym iść...w sumie nawet nie wiem o co pytać, wcześnie na serduszko więc tylko tyle, że sprawdzimy co się dzieje
wiedzie, że musicie do 10tyg. być u lekarza jeśli chcecie starać się o becikowe (pewnie wiecie a jak nie to i tak która wytrzyma do 10 tyg) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia, czekamy!
Ja wpierdzielam jak głupia teraz... i nie, to nie jest jedzenie, to jest wpierdzielanie przyszłam z pracy, to zrobiłam na obiad kurczaka z ryżem i warzywami - zjadłam... zaraz po obiedzie wsunęłam dwa serki Monte, a teraz zajadam się bułką z pasztetem... jak nie mdłości, to napady głodu..
Mój małż na spacerze z psem, a ja relaksuję się, grając na konsoliMarta8880, Smużka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny