Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zastanawiam się nad stosowaniem maści z kwasem azelainowym lub z nadtlenkiem benzoilu na te pryszczki. Trochę się boję. Niby wielu kobietom w ciąży dermatolodzy wypisywali ale jak widzę napis na ulotce to mi się robi słabo... Mi dermatolog wypisała taką właśnie z nadtlenkiem benzoilu w pierwszej ciąży ale się waham...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 19:05
-
Gumisia wrote:Zastanawiam się nad stosowaniem maści z kwasem azelainowym lub z nadtlenkiem benzoilu na te pryszczki. Trochę się boję. Niby wielu kobietom w ciąży dermatolodzy wypisywali ale jak widzę napis na ulotce to mi się robi słabo... Mi dermatolog wypisała taką właśnie z nadtlenkiem benzoilu w pierwszej ciąży ale się waham...
-
naali13 wrote:Lecę kleić kokardki do kolejnych zaproszeń
-
Kamila8k wrote:Ja powinnam się zabrać, za pisanie ocen opisowych dla swoich uczniów, ale tymczasowo nie mam weny... Ale będę musiała pisać chociaż po jednej aż napiszę wszystkie. Co do imion to u Nas taki problem, że mnie większość kojarzy się z dziećmi ze szkoły albo z przedszkola i niektóre to dyskwalifikuje.
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:Halo halo a ja ?? wyznaczony to mam na 21.01.2016
Kogos jeszcze nie pominelam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:34
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny