Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak. jasne ze bede. Tylko rzadko wchodze na lapka bo jestem zbyt leniwa i w wiekszosci korzystam z telefonu. Jak tylko bede na komputerze to uzupelnie

Potem jak bedziemy znaly juz plec bede dopisywala ja tez do listy i imie
monika_89, Morwa, Harusiowa, Blair, Kourtney lubią tę wiadomość
-
jutro po pracy lecę więc wieczorem zaraz będę mieć wyniki. Ostatnio były po godzinieMorwa wrote:Monika_89 powtarzasz jutro betę czy w czwartek ? Ja idę po 48h czyli juto:)
Przed wizytą u gin zrobię raz jeszcze, ostatanio 2 pierwsze były dobre, potem coś było nie tak, więc dla spokoju ducha pójdę 3 raz.
Na szczęście beta u mnie tylko 20 zł
no to superBeatrice wrote:Tak. jasne ze bede. Tylko rzadko wchodze na lapka bo jestem zbyt leniwa i w wiekszosci korzystam z telefonu. Jak tylko bede na komputerze to uzupelnie
Potem jak bedziemy znaly juz plec bede dopisywala ja tez do listy i imie
Morwa lubi tę wiadomość
-
dla dziewczynki Hania albo Paulina. Z synem będzie problem bo co ni się podoba to nie podiba się mężowi i odwrotnie. Od zawsze zanim przyszła moda na stare imiona chciałam Franka, ale nie przejdzie i poki co rezerwowo mamy Janka i Antosia ale to żadne pewniakiBlondyna0 wrote:A macie wybrane juz imiona?
-
nick nieaktualny
-
U nas dziewczynka na pewno bedzie Basia, a dal chłopca jak narazie podoba nam się Bartek, Marcel ... ale to takie strzały na razie ;pBlondyna0 wrote:A macie wybrane juz imiona?
Zawsze się śmiejemy, że będzie Belzebub a na drugie Chryzogon
monika_89 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
ja juz po drzemce, jestem wściekła na siebie że nie mogę się bez niej obejść, jutro wizyta , zaczynam się denerwować, co do imion to my mam na razie wybrane dla chłopca będzie Miłosz ale ja czuje że będzie druga córka ale imienia jeszcze nie mamy

To źle że jeszcze nie byłam ?

[/url]