Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm. ona projektuje chemicznie kosmettki wiec pewnie sklad ma nieciekawy. Teraz juz nie odszukam tego postu ale napisala ze moze byc szkodliwa i lepiej uwazac.
w tym poscie napisala tez jakie poleca na poczatek.
Viki jak bedziesz na forum to moze jeszcze raz nam napiszesz?Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa niedawno wstałam znów po prawie dwugodzinnej drzemce.. nie chciało mi się spać, jak się kładłam - chciałam po prostu poleżeć po obiedzie, ale potem dołączył mąż (co prawda liczył na co innego ) i oboje zasnęliśmy teraz znowu mnie trochę mdli - ta zasada, żeby zjeść coś przed wstaniem z łóżka chyba dotyczy też drzemek...
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
pogrzebałam co tam Viki pisze bo temat mnie zainteresował:
Dla kobiet w ciąży: babydream fur mama z rossmana i hip ewentualnie. Są najlepsze.
Droższe - mama mio- na większe brzuszki.
A poza tym zwykły olejek inca inchi, olwa z oliwek, masło kakowe też będą gites.
Ziaja nie zaszkodzi, ale też nie pomoże , raczej to efekt placebo.
Dla dzieci babydream, hip bądż bubchen.
Wystrzegać się musteli - droga i szkodliwa !
Perfecta- skład straszny, na pewno nie pomoże a może zaszkodzić.Ma parabeny i parafine. Oleju migdałowego tyle co kot napłakał koło 2 %. Ciężkie emulgatory a tego co dobre na prawdę mało.
Palmers są względnie bezpieczne i mogą działać. Masło kakowe tak działa u nich. Ale nie powala. Aczkolwiek można stosować i można spodziewać się efektów. Ale nie jest to pewne.
czyli zostanę przy rossmanowskicheneska, Marta8880, Liskova lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
rany julek, ale się rozpisałyście! Ja o 20 skończyłam prace, cały dzień zabiegany. Rano zrobiłam badanie, beta 202 (dwa dni temu 88, cztery dni temu 38) także przyrost jest;) progesteron też ok, 39, 87;) żelazo i magnez też w normie, ale ostatnio mam straszne skurcze w stopach;/ zapisalam sie do ginekologa na 1 czerwca to bedzie już siódmy tydzień; )
monika_89, Monika34, Smużka, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny