Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny dołączam do szczęśliwych styczniówek ovu wyznaczył mi termin na 24 stycznia. Byłam w poniedziałek u lekarza ale nie było jeszcze nawet pęcherzyka(4tyg1d) więc spokojnie czekam na kolejna wizytę...
anulka557, Morwa, Marta8880, Liskova, Gumisia, monika_89, Arizona_R, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karolinka1992 wrote:Jestem w 5 tygodniu ciąży , mogę sobie sama zbadać szyjkę czy lepiej tam nie gmyrać ?
monika_89, zoe31 lubią tę wiadomość
-
marta1987 wrote:Cześć dziewczyny dołączam do szczęśliwych styczniówek ovu wyznaczył mi termin na 24 stycznia. Byłam w poniedziałek u lekarza ale nie było jeszcze nawet pęcherzyka(4tyg1d) więc spokojnie czekam na kolejna wizytę...
naali13 wrote:My się dzisiaj wizytujemy po raz pierwszy, o 17:40! Trzymajcie kciuki za naszą Kropeczkę. ♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:22
-
marta1987 wrote:Cześć dziewczyny dołączam do szczęśliwych styczniówek ovu wyznaczył mi termin na 24 stycznia. Byłam w poniedziałek u lekarza ale nie było jeszcze nawet pęcherzyka(4tyg1d) więc spokojnie czekam na kolejna wizytę...
Witam Marta Miło, że Ci się udało a Ciri dalej walczy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:24
-
Morwa wrote:Nie sprawdzaj , ja się przez to któregoś dnia zestresowalam bo myślałam ,że @ idzie bo szyjka z dnia na dzień się zmieniła a na następny czyli kolejny dzień była już znowu taka jak trzeba . Oszczedzisz sobie stresu jak dla mnie jak nie będziesz tam gmerać
Monika34 -
miałam dziś badania na krzepliwość krwi bo muszę robić co 10 dni a minęło 20;/ i pomyślałam becie..ale zrezygnowałam, bo jakby okazało się, że ciąża obumarła to z tym przeświadczeniem musiałabym do wtorku zyć. a tak to wszystko we wtorek się dowiem
Monika34 -
Monika34 wrote:a jaka ta szyjka ma być? ja nigdy nie badałam szyjki ja w ogole owulacji miałam nie mieć a dwie kreski są
-
Morwa wrote:Wysoko i taka mięciutka, czyli jak to mówią rozpulchniona i zamknięta. A u mnie raz jest taka a raz twarda , jest niżej i sobie wkręcałam ,że na pół otwarta . Testy wychodzą coraz ciemniejsze a dzisiaj zobaczę jak przyrasta beta
Monika34 -
naali13 wrote:My się dzisiaj wizytujemy po raz pierwszy, o 17:40! Trzymajcie kciuki za naszą Kropeczkę. ♥
Ja już w pracy siedzę ledwo żywa. Ból pleców, ból żołądka i do tego mdłości i brak apetytu.Już bym chciała do domu a tu trzeba do 17-stej siedzieć
Spokojnego dnia dla Was