Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Od kilku dni próbuje nadrobić zaległości na forum ale nie wyrabiam;-)
Witam wszystkie nowe dziewczyny.
Powodzenia na jutrzejszych wizytach.
Ja czuje się b.dobrze ale nie będę się tym martwić . Piersi wprawdzie gola ale da się wytrzymać. Mdłości tylko chwilami i nie uciążliwe
Idę spać! Pozdrawiam!Beatrice lubi tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
Ostatnio żaliłam się wam że nie mam żadnych objawów, i zazdrościłam wam mdłości.
No i mnie dopadły "wieczorne mdłości" .... boże co za masakra.
Chyba niepotrzebnie wam zazdrościłam, mogłam się cieszyć tym brakiem objawów.
Tak mnie dopadło że od razu słabo mi się zrobiło i zimne poty naszły.Liskova, monika_89 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Marta, haha, jak to kobieta: ojezu, ojezu, czemu nie mam mdłości? Chcę mdlości, czemu one mają, a ja nie?
NADCHODZĄ MDŁOŚCI:
o ja pier... po co mi to było? Co za koszmar, nie chcę tych mdłości, niech ktoś to ode mnie zabierze!
ENESKA - ja też mam tendencję do rzostępów niestety i mam ich sporo, po dużym tyciu i odchudzaniuMarta8880, anulka557 lubią tę wiadomość
-
Hejka czytalam ze pisalyscie o kremach wczesniej. W zeszłym roku byłam na konferencji dotyczącej pielęgnacji skory ciężarnej. Oliwka jak najbardziej ale tylko na początek. Wybierając krem nie sugerujcie się cena. Najważniejsze żeby miał w składzie mocznik. Od siebie mogę polecić mamamil. Drogi, ciężko go dostać w sklepach ale można zamówić. Jest tez w formie olejku miałam kiedyś próbki i skora po nim jest fantastycznaMama Zosi
-
Wlasnie udało mi sie Was nadrobić, witam nowe styczniówki.
Mnie ostatnio męczą koszmary, dzisiaj śniło mi się, że poszłam na wizytę i okazało się że serduszko nie bije, masakra obudziłam się z płaczem i zasnąć już nie mogłamBeatrice lubi tę wiadomość
-
Beatrice wrote:Dobranoc kochane :* Ktoras jutro ma wizyte?
My się dzisiaj wizytujemy po raz pierwszy, o 17:40! Trzymajcie kciuki za naszą Kropeczkę. ♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 07:25
Marta8880, Liskova, anulka557, lucy1983, Monika34, Gumisia, Smużka, Beatrice lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
Ja po 13:00 będę mieć wynik bety, ostatnią robiłam w sobotę, więc chcę zobaczyć, czy dobrze przyrasta.
Tylko kurde, zrobiłam w innym lab niż w sobotę, bo do tamtego mi nie po drodze, poza tym nie mają wyników online ani przez telefon...
To źle, że w innym lab? -
nick nieaktualnyLiskova wrote:Ja po 13:00 będę mieć wynik bety, ostatnią robiłam w sobotę, więc chcę zobaczyć, czy dobrze przyrasta.
Tylko kurde, zrobiłam w innym lab niż w sobotę, bo do tamtego mi nie po drodze, poza tym nie mają wyników online ani przez telefon...
To źle, że w innym lab? -
nick nieaktualny
-
Viki wrote:Mocznik to do stóp i może podrażniać tak serio juz na brzuszek.
W tym mamamil nie ma mocznika. Za to dość fajny skład:)
http://mamamil.pl/produkt/krem_rozstepy/
Wiem, co mówię mocznik bardzo dobrze robi na rozstępy i nic absolutnie nie podrażnia tam na stronie masz składMama Zosi -
anulka557 wrote:tak, bo z reguły wyniki bardzo się różnią, już tu koleżanka wyżej się przez to stresowała i stresuje, a różnice w jednym dniu miała ponad 2 tys chyba
anulka557 lubi tę wiadomość
Monika34 -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Nic nie mówcie o mdłościach... ja mam je od około 3 tyg czekam już tylko do tego 13-14 tc żeby móc w końcu normalnie funkcjonować ...
Mam tak samo ale musimy jakoś razem wytrwać
Ja Was cały czas podczytuję dziewczyny ale nie mam za bardzo o czym pisać bo poza mdłościami i ogólnym zmęczeniem/sennością u mnie raczej ok. Staram się nie zamartwiać i nie stresować bo takie nakręcanie mnie osobiście wykańcza
Kamila8k - gratuluję udanej wczorajszej wizyty Kochana twój Maluszek to już całkiem spory jak na ten etap i serduszko jest i mocno bije Mam nadzieję że się trochę uspokoiłaś teraz
Witam wszystkie nowe styczniowe Mamusie niech Fasolki zdrowo rosnąBeatrice lubi tę wiadomość