Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A co do płakania to było moje drugie dzisiejsze wzruszenie i lawina łez, pierwsze było jak zobaczyłam ten filmik :
http://www.newsner.com/en/2015/05/the-dad-throws-her-doll-and-drives-away-when-he-looks-in-the-rear-view-mirror-my-heart-breaks/
Straszne ale niestety prawdziwe...Marta8880 lubi tę wiadomość
-
eneska wrote:15 miesięcy skończyła:-)
Chcieliśmy z mężem psa, a padło na goldenka, ponieważ ja jestem dogoterapeutą no i też chcieliśmy taką rasę, co do której nie będę miała obaw zostawić samego psa z dzieckiem:)
Monika34 -
A właśnie robilyscie badania na tokso , cytomegalie, Różyczke? Ja wszysko przechodziłam bo w każdym z badań igg reaktywne, czyli dodatnie. Trochę się cieszę bo są przeciwciała , chociaż cytomegalia mnie martwi bo tu akurat przeciwciała mi nic nie dają dobrego .
-
Morwa wrote:A właśnie robilyscie badania na tokso , cytomegalie, Różyczke? Ja wszysko przechodziłam bo w każdym z badań igg reaktywne, czyli dodatnie. Trochę się cieszę bo są przeciwciała , chociaż cytomegalia mnie martwi bo tu akurat przeciwciała mi nic nie dają dobrego .
ja mam zrobić:
Toxoplasma, Różyczka, CMV IgG i IgM półilościowo, HSV 1/2 IgG półilościowo01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Morwa wrote:A właśnie robilyscie badania na tokso , cytomegalie, Różyczke? Ja wszysko przechodziłam bo w każdym z badań igg reaktywne, czyli dodatnie. Trochę się cieszę bo są przeciwciała , chociaż cytomegalia mnie martwi bo tu akurat przeciwciała mi nic nie dają dobrego .
Liskova lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Macie takie głupie uczucie w ciąży jakbyście były podniecone? mnie to od kilku dni gnębi i to nie jest tak ,że o tym myślę albo coś . Wczoraj miałam taką sytuację uwaga -przy krojeniu cebuli. Obawiam się czy to nie jest nic złego . Z tego też powodu idę jutro robić trzecia betę ..
-
Morwa wrote:Macie takie głupie uczucie w ciąży jakbyście były podniecone? mnie to od kilku dni gnębi i to nie jest tak ,że o tym myślę albo coś . Wczoraj miałam taką sytuację uwaga -przy krojeniu cebuli. Obawiam się czy to nie jest nic złego . Z tego też powodu idę jutro robić trzecia betę ..
Monika34 -
Monika34 wrote:ja mam zakaz przytulań a w ciąży jest największa ochota bo ma się wszystko rozpulchnione to normalne
-
Morwa wrote:Mam nadzieję, że to normalne :p my się też nie przytulamy bo mój mąż się boi ,że zrobi krzywdę i powiedział ,że dopóki nie dostanie pozwolenia od lekarza to mogę o tym zapomnieć
Monika34 -
nick nieaktualny