X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    no to możecie mnie zjechać za marudzenie ale właśnie wyczytałam, że te niteczki krwi często pojawiają sie po luteinie:) wiec troszkę kamień z serca mi spadł bo one maja 1 mm albo 2 taki brudki jakby :) jak bedziecie mieć takie cos dajcie znac:)
    To prawda :) dobrze ,że już znalazłaś przyczynę i nie będziesz się zamartwiać :) ja dlatego też wolę duphaston niż luteinę :p ale czasami luteina jest "bardziej skuteczna" :)

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tak z usg 2.06 jeżeli szybsza wizyta mnie uspokoi, ale nie gwarantuje że będzie serduszko. W sumie nawet na to nie liczę, owu była poźno więc będzie za wcześnie na to. 1.06 zrobię raz jeszcze betę żeby sprawdzić jak przyrasta i jak bedzie dużo to może przełożę wizyte na 9.06.
    poprzednim razem w 7tc miałam betę tylko 3000 więc już sam fakt że będzie rosnąć dobrze pozwoli mi zluzować.
    luteinę mam 2X50

Liskova chyba nie do końca zrozumiałas o co mi chodzilo, ale to nie miejsce na kłótnie. koniec tematu.

Monia o dobrze wiedziec, że takie rzeczy po luteinie normalne. Cieszę się, że u Ciebie lepiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 18:16

Morwa lubi tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to nie do mnie:)

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    a to nie do mnie:)
    No ale Twoja wypowiedź też nam wiele dala :) będę trzymać kciuki za Twoją wizytę od samiutkiego rana i do samiutkiego wieczora :) no i oczywiście czekać na relację z wizyty :)

Monika34 lubi tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żre dziś jak smok właśnie zjadłam kiełbasę z cebulka o odbiło mi chyba

eneska, Morwa, Arizona_R lubią tę wiadomość

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na obiad do tych klopsików podałam ogórki kiszone i wiecie - ja lubię ogórasy kiszone, ale teraz jak zrobiłam gryza, to myślałam, że się rozpłynę z rozkoszy smakowej hahaha! pyyyyyycha! niestety zjadłam wszystkie, jakie miałam w domu:(

Morwa, lucy1983 lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    ja na obiad do tych klopsików podałam ogórki kiszone i wiecie - ja lubię ogórasy kiszone, ale teraz jak zrobiłam gryza, to myślałam, że się rozpłynę z rozkoszy smakowej hahaha! pyyyyyycha! niestety zjadłam wszystkie, jakie miałam w domu:(
    ja właśnie robię ogórkową :D i sama zjem całą, nie dam mężowi ani łyżki, o! ;)

eneska, Morwa, lucy1983 lubią tę wiadomość

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam na obiad dzisiaj schabowe bo mój mąż lubi je robić więc nie miałam nic przeciwko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie chyba odrzuca od mięsa...a tak go kochalam...

• Liskova Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj kupiłam pierogi, wczoraj chińskie, nie mam siły gotować, masakra..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahhh a ja dzis kompletnie nie mam apetytu, ciągle mnie mdli,strasznie mi sie odbija :/ rano zjadlam tylko pol kajzerki, potem jablko,banana i kilka krakersów... zamiast obiadu kajzerka z serem i teraz tez wmuszam w siebie kanapke z serem bo do niczego innego nie umiem sie zmusic :/ nawet herbata mi nie smakuje masakra :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania mnie na początku strasznie ciągnęło do mięsa, najbardziej do kielbasek, teraz nawet nie moge na nie spojrzec :/

Arizona_R lubi tę wiadomość

• Viki Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie mogę jeść :( Tylko tost z masłem i szynką. Na wszystko mam mdłości. Ale czemu tost jest ok?

Co wieczór czuję się jakbym miała gorączkę...
    Jutro kończę 7 tydzień i zaczynam 8:)

W pon wizyta i się stresuje.

Nas jest tak dużo, że nawet jak chce coś napisać to już się zmieni temat.

monika_89, Morwa, Monika34 lubią tę wiadomość

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie mięso mi staje w gardle... Słyszałam o zmianie smaków w ciąży ale powaznie myslalam ze to babskie widzimisie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla rozluźnienia atmosfery bo to już drugi wątek w którym dziewczyny ponosi....robię czekoladki z napisami "babcia", "dziadek" ...

marta1987, monika_89, eneska, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    dla rozluźnienia atmosfery bo to już drugi wątek w którym dziewczyny ponosi....robię czekoladki z napisami "babcia", "dziadek" ...

Fajny pomysł :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A podobno to ja sie zrobilam wredna;) ze drażliwa i takie tam:D

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja miałam na obiad dzisiaj schabowe bo mój mąż lubi je robić więc nie miałam nic przeciwko :)
    moj mąż też dzis robił schabowe na obiad ;)
    ogórkową robię sobie na jutro do pracy

Arizona taki czekoladowy telegram?

mi smaki się nie zmieniły, w sumie nawet mdłości specjalnie mnie nie męczą :)

Morwa lubi tę wiadomość

21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    Fajny pomysł :)
    ściągnęłam:P
    dziewczyna zamówiła takie gotowe z chocolissimo a mi czasu brakowało i w sumie drogi interes cóż moje są artystyczne:P wkleję zdjęcie jak skończę

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyznam się, że trochę taka "szopka" mnie zawstydza...ja zwyczajnie nie lubię zwracać w ten sposób uwagi, nawet Mój zauważył, że dziwnie chce powiedzieć rodzicom ale postanowiłam, że zrobię to inaczej, wyjątkowo bo sytuacja jest przecież urocza/wyjątkowa:) i w konsekwencji upierał się, że chce jeszcze mamę i tatę bo inaczej zje wszystko...

monika_89 lubi tę wiadomość

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ