Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika34 wrote:no to możecie mnie zjechać za marudzenie ale właśnie wyczytałam, że te niteczki krwi często pojawiają sie po luteinie:) wiec troszkę kamień z serca mi spadł bo one maja 1 mm albo 2 taki brudki jakby jak bedziecie mieć takie cos dajcie znac:)
-
Morwa tak z usg 2.06 jeżeli szybsza wizyta mnie uspokoi, ale nie gwarantuje że będzie serduszko. W sumie nawet na to nie liczę, owu była poźno więc będzie za wcześnie na to. 1.06 zrobię raz jeszcze betę żeby sprawdzić jak przyrasta i jak bedzie dużo to może przełożę wizyte na 9.06.
poprzednim razem w 7tc miałam betę tylko 3000 więc już sam fakt że będzie rosnąć dobrze pozwoli mi zluzować.
luteinę mam 2X50
Liskova chyba nie do końca zrozumiałas o co mi chodzilo, ale to nie miejsce na kłótnie. koniec tematu.
Monia o dobrze wiedziec, że takie rzeczy po luteinie normalne. Cieszę się, że u Ciebie lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 18:16
Morwa lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyja na obiad do tych klopsików podałam ogórki kiszone i wiecie - ja lubię ogórasy kiszone, ale teraz jak zrobiłam gryza, to myślałam, że się rozpłynę z rozkoszy smakowej hahaha! pyyyyyycha! niestety zjadłam wszystkie, jakie miałam w domu:(
Morwa, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
eneska wrote:ja na obiad do tych klopsików podałam ogórki kiszone i wiecie - ja lubię ogórasy kiszone, ale teraz jak zrobiłam gryza, to myślałam, że się rozpłynę z rozkoszy smakowej hahaha! pyyyyyycha! niestety zjadłam wszystkie, jakie miałam w domu:(
eneska, Morwa, lucy1983 lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyahhh a ja dzis kompletnie nie mam apetytu, ciągle mnie mdli,strasznie mi sie odbija rano zjadlam tylko pol kajzerki, potem jablko,banana i kilka krakersów... zamiast obiadu kajzerka z serem i teraz tez wmuszam w siebie kanapke z serem bo do niczego innego nie umiem sie zmusic nawet herbata mi nie smakuje masakra
-
nick nieaktualny
-
Ja nic nie mogę jeść Tylko tost z masłem i szynką. Na wszystko mam mdłości. Ale czemu tost jest ok?
Co wieczór czuję się jakbym miała gorączkę...
Jutro kończę 7 tydzień i zaczynam 8:)
W pon wizyta i się stresuje.
Nas jest tak dużo, że nawet jak chce coś napisać to już się zmieni temat.monika_89, Morwa, Monika34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Ja miałam na obiad dzisiaj schabowe bo mój mąż lubi je robić więc nie miałam nic przeciwko
ogórkową robię sobie na jutro do pracy
Arizona taki czekoladowy telegram?
mi smaki się nie zmieniły, w sumie nawet mdłości specjalnie mnie nie męcząMorwa lubi tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzyznam się, że trochę taka "szopka" mnie zawstydza...ja zwyczajnie nie lubię zwracać w ten sposób uwagi, nawet Mój zauważył, że dziwnie chce powiedzieć rodzicom ale postanowiłam, że zrobię to inaczej, wyjątkowo bo sytuacja jest przecież urocza/wyjątkowa:) i w konsekwencji upierał się, że chce jeszcze mamę i tatę bo inaczej zje wszystko...
monika_89 lubi tę wiadomość