Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    no to możecie mnie zjechać za marudzenie ale właśnie wyczytałam, że te niteczki krwi często pojawiają sie po luteinie:) wiec troszkę kamień z serca mi spadł bo one maja 1 mm albo 2 taki brudki jakby :) jak bedziecie mieć takie cos dajcie znac:)
    To prawda :) dobrze ,że już znalazłaś przyczynę i nie będziesz się zamartwiać :) ja dlatego też wolę duphaston niż luteinę :p ale czasami luteina jest "bardziej skuteczna" :)

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa tak z usg 2.06 jeżeli szybsza wizyta mnie uspokoi, ale nie gwarantuje że będzie serduszko. W sumie nawet na to nie liczę, owu była poźno więc będzie za wcześnie na to. 1.06 zrobię raz jeszcze betę żeby sprawdzić jak przyrasta i jak bedzie dużo to może przełożę wizyte na 9.06.
    poprzednim razem w 7tc miałam betę tylko 3000 więc już sam fakt że będzie rosnąć dobrze pozwoli mi zluzować.
    luteinę mam 2X50

Liskova chyba nie do końca zrozumiałas o co mi chodzilo, ale to nie miejsce na kłótnie. koniec tematu.

Monia o dobrze wiedziec, że takie rzeczy po luteinie normalne. Cieszę się, że u Ciebie lepiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 18:16

Morwa lubi tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to nie do mnie:)

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    a to nie do mnie:)
    No ale Twoja wypowiedź też nam wiele dala :) będę trzymać kciuki za Twoją wizytę od samiutkiego rana i do samiutkiego wieczora :) no i oczywiście czekać na relację z wizyty :)

Monika34 lubi tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żre dziś jak smok właśnie zjadłam kiełbasę z cebulka o odbiło mi chyba

nick nieaktualny, Morwa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na obiad do tych klopsików podałam ogórki kiszone i wiecie - ja lubię ogórasy kiszone, ale teraz jak zrobiłam gryza, to myślałam, że się rozpłynę z rozkoszy smakowej hahaha! pyyyyyycha! niestety zjadłam wszystkie, jakie miałam w domu:(

Morwa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    ja na obiad do tych klopsików podałam ogórki kiszone i wiecie - ja lubię ogórasy kiszone, ale teraz jak zrobiłam gryza, to myślałam, że się rozpłynę z rozkoszy smakowej hahaha! pyyyyyycha! niestety zjadłam wszystkie, jakie miałam w domu:(
    ja właśnie robię ogórkową :D i sama zjem całą, nie dam mężowi ani łyżki, o! ;)

nick nieaktualny, Morwa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam na obiad dzisiaj schabowe bo mój mąż lubi je robić więc nie miałam nic przeciwko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie chyba odrzuca od mięsa...a tak go kochalam...

• Liskova Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj kupiłam pierogi, wczoraj chińskie, nie mam siły gotować, masakra..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahhh a ja dzis kompletnie nie mam apetytu, ciągle mnie mdli,strasznie mi sie odbija :/ rano zjadlam tylko pol kajzerki, potem jablko,banana i kilka krakersów... zamiast obiadu kajzerka z serem i teraz tez wmuszam w siebie kanapke z serem bo do niczego innego nie umiem sie zmusic :/ nawet herbata mi nie smakuje masakra :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania mnie na początku strasznie ciągnęło do mięsa, najbardziej do kielbasek, teraz nawet nie moge na nie spojrzec :/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Viki Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie mogę jeść :( Tylko tost z masłem i szynką. Na wszystko mam mdłości. Ale czemu tost jest ok?

Co wieczór czuję się jakbym miała gorączkę...
    Jutro kończę 7 tydzień i zaczynam 8:)

W pon wizyta i się stresuje.

Nas jest tak dużo, że nawet jak chce coś napisać to już się zmieni temat.

monika_89, Morwa, Monika34 lubią tę wiadomość

km5stv73cogtpx8e.png

4.01 3200 g 54 cm- moja cudowna kruszynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie mięso mi staje w gardle... Słyszałam o zmianie smaków w ciąży ale powaznie myslalam ze to babskie widzimisie;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla rozluźnienia atmosfery bo to już drugi wątek w którym dziewczyny ponosi....robię czekoladki z napisami "babcia", "dziadek" ...

marta1987, monika_89, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    dla rozluźnienia atmosfery bo to już drugi wątek w którym dziewczyny ponosi....robię czekoladki z napisami "babcia", "dziadek" ...

Fajny pomysł :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A podobno to ja sie zrobilam wredna;) ze drażliwa i takie tam:D

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja miałam na obiad dzisiaj schabowe bo mój mąż lubi je robić więc nie miałam nic przeciwko :)
    moj mąż też dzis robił schabowe na obiad ;)
    ogórkową robię sobie na jutro do pracy

Arizona taki czekoladowy telegram?

mi smaki się nie zmieniły, w sumie nawet mdłości specjalnie mnie nie męczą :)

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta1987 wrote:
    Fajny pomysł :)
    ściągnęłam:P
    dziewczyna zamówiła takie gotowe z chocolissimo a mi czasu brakowało i w sumie drogi interes cóż moje są artystyczne:P wkleję zdjęcie jak skończę

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyznam się, że trochę taka "szopka" mnie zawstydza...ja zwyczajnie nie lubię zwracać w ten sposób uwagi, nawet Mój zauważył, że dziwnie chce powiedzieć rodzicom ale postanowiłam, że zrobię to inaczej, wyjątkowo bo sytuacja jest przecież urocza/wyjątkowa:) i w konsekwencji upierał się, że chce jeszcze mamę i tatę bo inaczej zje wszystko...

monika_89 lubi tę wiadomość

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ