Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też uważam, że probiotyki są bezpieczne nawet jak "nie wcelujemy" z tym konkretnym, to nic się nie stanie. A z reguły probiotyki są konkretnie ukierunkowane - na podróż, na infekcje intymne, na jelita i żołądek. Zawsze można też wsunąć jogurt:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 20:24
-
Matko kochana jakie tu wojny hormonalne
Bożeeee co ja bym dała za biegunkę Wszystko, bo już mam dosyć tych zaparć;p
Co do przytulania: jest cudowne, lepsze niż przed ciążą;p też tak macie? Mistrzostwo świata
A co do jedzenia: nazawijałam dzisiaj tyle, że aż się sobie dziwię. I mam nową miłość : nektarynki!eneska lubi tę wiadomość
Mama Zosi -
nick nieaktualnyketka91 wrote:Matko kochana jakie tu wojny hormonalne
Co do przytulania: jest cudowne, lepsze niż przed ciążą;p też tak macie? Mistrzostwo świata
A co do jedzenia: nazawijałam dzisiaj tyle, że aż się sobie dziwię. I mam nową miłość : nektarynki!ketka91, Monika34 lubią tę wiadomość
-
Tak to moja psinka, suczka nazywa się Lenka , tak się chwaliłyście swoimi psiakami, że i ja postanowiłam. Ma już 3 latka i została odratowana ze schroniska w stanie ciężkim gdzie ważyła kilogram. Kocham tego psiaka jak nie wiem co
zoe31, eneska, Monika34 lubią tę wiadomość
[/url] -
Morwa wrote:Co do piesków to jak z mężem przeprowadzimy się w przyszłym roku na swoje to zamierzamy mieć dwa owczarki : jeden niemiecki , drugi szwajcarski. A do domu maltanczyka. Mam nadzieje ,ze polubi się z naszym kotem
Morwa lubi tę wiadomość
Hania ♥♥♥3470g 56cm
-
ketka91 wrote:W takim razie trzymam kciuki nawet stopami, żebyście dostali zielone światło
NO ale jeśli Wy możecie to korzystaj13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
monika_89 wrote:nawet mi nie zależy, wolę nie przytulać się całą ciążę, ale urodzić w styczniu na razie i tak libido zerowe.
NO ale jeśli Wy możecie to korzystaj
Wiadomo, że fasola najważniejsza
Ja jednak mam takie podejście, że jak jest wszystko okej to nie chce zapominać o tym, że jestem kobietą i mam fantastycznego faceta tak samo po porodzie. Będę mamą, ale też żoną
Jaka ja jesteeem dzisiaj szczęśliwamonika_89, Arizona_R lubią tę wiadomość
Mama Zosi -
ketka91 wrote:Wiadomo, że fasola najważniejsza
Ja jednak mam takie podejście, że jak jest wszystko okej to nie chce zapominać o tym, że jestem kobietą i mam fantastycznego faceta tak samo po porodzie. Będę mamą, ale też żoną
Jaka ja jesteeem dzisiaj szczęśliwa
Arizona WOOOOW jak to zrobiłaś?13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
zoe31 wrote:Kot sąsiadów jest najlepszym kumplem mojej maltanki
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da141d89ab193dff.html
to moje dzisiejsze cuda:)
Giannaa, ja też nie jestem za lekami w ciąży i nie biorę kompletnie nic, nawet jak trochę zaboli głowa. Ale myślę, że akurat probiotyk szkody nie zrobi:) -
nick nieaktualnyketka91 wrote:Matko kochana jakie tu wojny hormonalne
A co do jedzenia: nazawijałam dzisiaj tyle, że aż się sobie dziwię. I mam nową miłość : nektarynki! -
nick nieaktualnymonika_89 wrote:pięknie powiedziane
Arizona WOOOOW jak to zrobiłaś?
foremka silikonowa 3x literki dr oetker + 4x tabliczki białej czekolady
białą czekoladę rozpuściłam w kąpieli wodnej przelałam do foremki i do zamrażalnika na chwilę, jak odrobinę przestygła to układałam literki i sypałam serduszkami cukrowymi z lidla i potem do lodówki
plan jest taki, że obłoże pazłotkiem i owinę kolorowym papierem (może napis druknę coś w stylu "czekoladki pełne szczęścia") i przewiąże wstążeczkami niebieskimi i różowymi co by odróżnić które dać babci a które dziadkowi:)
mam nadzieje, że moja mama szybko się zorientuje o co chodzi bo kobieta bywa zakręcona:)eneska, monika_89, Monika34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny