Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Gumisia powinnaś dostać L4 bez problemu. A jak nie to idź do innego lekarza. Naprawdę musisz na siebie teraz uważać i będąc w domu na pewno o to łatwiej.
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Teraz idę na NFZ. Może na fundusz mniej chętnie wydają zwolnienia? 8 czerwca dopiero ma termin mój prywatny gin. on pewnie da mi od razu...
Dlaczego tak bardzo chcesz już iść na zwolnienie ? Coś się dzieje ? na NFZ nie chcą tak dawać zwolnienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Dlaczego tak bardzo chcesz już iść na zwolnienie ? Coś się dzieje ? na NFZ nie chcą tak dawać zwolnienia
marta1987 lubi tę wiadomość
-
Yoacha wrote:a dlaczego nie korzystać z L4 jeśli jest taka możliwość? 100% płatne i do tego można o siebie i dziecko lepiej zadbać Ja korzystam od razu mi dała. Kocham swoją pracę, ale jeszcze się zdarzę w niej napracować. Gumisia korzystaj jak tylko możesz Pozdrawiam serdecznie !
-
Gumisia wrote:Ja jestem po poronieniach. Mam siedzącą pracę ale muszę siedzieć w jednej pozycji cały dzień (raz na jakiś czas nawet 12 godzin). Pracuję w dość publicznym miejscu gdzie ludzie roznoszą zarazki. Korzystam w pracy z publicznej toalety z której dziennie korzysta mnóstwo osób, nie muszę chyba wspominać ile tam bakterii. Do tego boli mnie brzuch. Mdli mnie czasem. I potrzebuję często korzystać z toalety bo mam parcie na pęcherz, a nie bardzo ma mnie kto zastąpić więc mogę sobie pozwolić na wizytę w toalecie raz na 3-4 godziny. Mam nadzieję że to będą wystarczające argumenty dla mojej ginekolog...