Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Gianna - Gumisia pisała, że ma siedzącą pracę, nieraz po 12h, dużo zarazków, obce zapachy, korzystanie z publicznej toalety, no i poronienia za sobą. Więc moim zdaniem podstawa do L4 jest.
Przepraszam zwyczajnie nie widziałam tego To, że poronienie było to pamiętam wydaje mi się, że jest to jakaś podstawa do zwolnienia....jednakże trzeba pamiętać pracodawca musi zapewnić kobiecie w ciąży odpowiednie warunki i nie może ona pracować ponad 8h na dobie...Gumisia może tak być, że lekarz na NFZ wystawi Ci tylko zaświadczenia które będziesz musiała pokazać w pracy, żeby zmienili Ci warunki pracy ... Lekarz prywatny szybciej wystawi Ci zwolnienie. -
Gumisia wrote:Ja lubię swoją pracę. Nie jest ciężka i pewnie będzie mi jej brakować. Jednak chciałabym odpocząć i skupić się na donoszeniu ciąży.
Pracujesz na stacji benzynowej ?
Okay okay nie widziałam, że Gumisia napisała...w monecie kiedy ja pisze jednego posta Wy potraficie przeskoczyć na drugą stronę i idzie się pogubić -
anulka557 wrote:u mnie w rodzinie to tylko kuzynki mają dzieci, najmłodsza ma 2 latka, ani moi bracia, ani brat męża nawet żon nie mają
co do ilości dzieci.. no ja już bede miała trójeczkę i chyba na tym bym skończyła, chociaż mąż mnie męczy na czwórkę czy piątkę! całkiem mi już chłop zwariował -
nick nieaktualny
-
asia1985 wrote:http://demotywatory.pl/4500667/18-katastrof-ktore-czekaja-cie-gdy-zostawisz-dzieci-same#obrazek-1
patrzcie jakie fajne:)eneska, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Haha dobre mój mąż jak był mały to ze swoim bratem zrobili sobie ognisko w kuchni w misce metalowej jak ich mama odkurzala pokój. Ułamek sekundy a gumoleum w kuchni stpione od nagrzanej miski a oni siedzą i smaza sobie kiełbaski w najlepsze. Dzieci to mają pomysły
Jak ja się cieszę, że moje dziecko nigdy nie miało takich pomysłów Może i nudno ale bezpiecznie -
Giannaa wrote:Jak ja się cieszę, że moje dziecko nigdy nie miało takich pomysłów Może i nudno ale bezpiecznie
Giannaa, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Mój szwagier kiedyś był sam z dziećmi (dwóch chłopców, wówczas w wieku 3,5 i 1,5 ) Oni mają nawyk jedzenia suchej bułki i tak też wtedy chcieli, dał im i oglądali bajki, a on coś tam przy kompie robił, wchodzi do pokoju a ta pokruszona bułka jest wszędzie. No i nawiązała się ze starszym dyskusja:
Tata: A co tu się stało? Chyba jakieś ptaszki wpadły i bułki rozdziobały?
Dominik: Noo... dobrze, ze się nie zesrały!
Także mój siostrzeniec poza pomysłami ma jeszcze zabójcze teksty ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:47
Morwa, anulka557, monika_89 lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Haha dobre mój mąż jak był mały to ze swoim bratem zrobili sobie ognisko w kuchni w misce metalowej jak ich mama odkurzala pokój. Ułamek sekundy a gumoleum w kuchni stpione od nagrzanej miski a oni siedzą i smaza sobie kiełbaski w najlepsze. Dzieci to mają pomysły
-
nick nieaktualnyconverse90 wrote:ejj dziewczyny, czy ktoś wie co słychać o Vuko ? dawno się nie oddzywała. Jak nas czytasz to koniecznie daj znać!
no właśnie dziwne ze sie nie odzywa, wczoraj nawet pisałam pod jej kalendarzem ale tez cisza:/ miejmy nadzieje ze wszystko ok -
Morwa wrote:Naali ale się uśmiałam super tekst no i jakie fajne wyjście z sytuacji zdolniacha
Morwa lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200