Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika34 wrote:nie miał prawa widzieć koło 1000 jest widoczny
dziekuje za pocieszenie
Kalendarz ciąży BellyBestFriend -
nick nieaktualny
-
Ania:D wrote:Chyba przełożę wizytę na czwartek, co?? Tak mi zalezy na serduszku...
dorbie lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyAnia:D wrote:Chyba przełożę wizytę na czwartek, co?? Tak mi zalezy na serduszku...
-
nick nieaktualny
-
dobra dziołszki to przeze mnie takie czarne myśli tu krążą każda zaczyna mieć wątpliwości już nie będę chociaż do jutra wieczorem postaram się myśleć pozytywnie. Wszystkie macie dobre wyniki i wymiary musi być dobrze:*przecież według lekarzy jest ok a ja przepraszam za wprowadzane takiego nastroju:(
Monika34 -
anulka557 wrote:ja bede szła na usg dokładnie tak jak Ty dziś, 6+4 i myślę, że już na pewno będzie serduszko, tym bardziej, że tydzień temu na wizycie był już u mnie pęcherzyk żółtkowy.. ale jak masz możliwość (są terminy) to wal na czwartek, jeszcze większe szanse na serduszko, a to tylko 3 dni ponoć na tym etapie dziecko 1mm dzienne rośnie, to już masz 3 mm do przodu do czwartku
anulka557 lubi tę wiadomość
Monika34 -
-
nick nieaktualny
-
100krotko dobrze że masz gdzie odsapnąc od tej sytuacji. Nie denerwuj się
Widziałam ze Yoacha się odezwala, myslalam ze cos napisze...
Felicuty a aktywowałaś na necie kartę? Ja też dostałam tą oliwkę za 1gr
Ja do gina wybieram się jednak 9 a nie 2 czerwca. Wtedny będzie 7+3 i już na pewno będzie widać serducho.
Wóz albo przewóz. Ostatnio nie doczekałam tej wizyty teraz nie ma innej opcji! Nasz fasol na pewno ma się dobrze.
Monia i Ty w końcu też zacznij tak myśleć. Nie możesz świrować bo sama sobie zaszkodzisz.Liskova lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny