Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMordeczka wrote:jeju co wy macie z tymi objawami ? są źle, nie ma źle, cieszcie się że zaszłyście w ciąże ja się z tego powodu bardzo cieszę i nie ważne czy będę miała objawy czy nie będę się cieszyć tylko i wyłącznie z tego że dzidzia zdrowo rośnie
Monika jeszcze wszystko przed Tobą nie martw się
Ja nie miałam nic do piątku i w piątek zaczęły mi się nudności i cycki mi wybuchaja
A w poprzedniej ciązy miałam objawy od poczatku 5 tygodnia i poroniłam a cycki miałam wielkie az do łyzeczkowania, a zarodek nie rósł już 3 tygodnie -
Felicity nic nie mówiłam na kasie. Może dopiero po pierwszych zakupach z kartą dostaniesz maila? Chyba że wzięłaś nie ten olejek na rozstępy? Białe opakowanie, rosmanowski, rózowa czy fioletowa nakrętka teraz nie pamietam13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:no to za mocno się nic chyba nie dowiesz z tego usg a nie daje Ci gin takiej historii na kartce po każdej wizycie? ja taką dostaje i mi dokładnie tam wpisuje z czym przyszłam, co na usg, jakiej wielkości i zalecenia, przydatne he bo z samego zdjęcia bym tylko wiedziała jakiej wielkości pęcherzyk a tak to wiem w jakiej jest lokalizacji, że jest i żółtkowy z wymiarami takimi a takimi, o jajnikach nawet napisała, że ok, z którego owulka była, wszystko
jak gin powiedziała, że ok to ok nie ma co porównywać -
nick nieaktualnyeneska wrote:a dostałaś maila z tą promocją? może dopiero ta promocja aktywuje się po jakimś czasie od założenia karty.. nie wiem sama
Monika_89 wzięłam taki olejek jak opisujesz, rossmanowski, fioletowa nakrętka:)
ja nie mam dzis ochoty na normalny obiad, dlatego zrobilam salatke owocową- nektarynka, truskawki i banan
alexa-- ale ciasto ptasie mleczko czy takie w foremkach (jak do kostek lodu) ? ja uwielbiam ciasto ptasie mleczko -
nick nieaktualnyanulka557 wrote:no to za mocno się nic chyba nie dowiesz z tego usg a nie daje Ci gin takiej historii na kartce po każdej wizycie? ja taką dostaje i mi dokładnie tam wpisuje z czym przyszłam, co na usg, jakiej wielkości i zalecenia, przydatne he bo z samego zdjęcia bym tylko wiedziała jakiej wielkości pęcherzyk a tak to wiem w jakiej jest lokalizacji, że jest i żółtkowy z wymiarami takimi a takimi, o jajnikach nawet napisała, że ok, z którego owulka była, wszystko
jak gin powiedziała, że ok to ok nie ma co porównywać -
nick nieaktualny
-
eneska wrote:ja koło 20 powinnam mieć wynik z toksoplazmozy i oczywiście już panikuję, że pewnie wyjdzie zły Jezu, jak ja nie lubię badań!
-
nick nieaktualnyasia1985 wrote:Ja robiłam z zeszłym tygodniu badanie na toksplazmowe. Jak zobaczyłam wynik pozytywny to mało się nie rozpłakałam. Na szczęście badanie robiłam w szpitalu i od razu poleciałam na ginekologie mojego gina szukać. Na szczęście był na zmianie. Obejrzał wyniki i stwierdził, że kiedyś musiałam mieć styczność z chorym kotem ale teraz jest ok i niema się czym martwić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny