X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    jeju co wy macie z tymi objawami ? są źle, nie ma źle, cieszcie się że zaszłyście w ciąże ja się z tego powodu bardzo cieszę i nie ważne czy będę miała objawy czy nie będę się cieszyć tylko i wyłącznie z tego że dzidzia zdrowo rośnie :)
    Monika jeszcze wszystko przed Tobą nie martw się :)
    Pewnie, masz rację, objawy nic nie mówią.
    Ja nie miałam nic do piątku i w piątek zaczęły mi się nudności i cycki mi wybuchaja ;-)
    A w poprzedniej ciązy miałam objawy od poczatku 5 tygodnia i poroniłam a cycki miałam wielkie az do łyzeczkowania, a zarodek nie rósł już 3 tygodnie :-(

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tez prawda ja w 1 ciąży którą straciłam po zabieg przez tydzień jeszcze wymiotowałam

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity nic nie mówiłam na kasie. Może dopiero po pierwszych zakupach z kartą dostaniesz maila? Chyba że wzięłaś nie ten olejek na rozstępy? Białe opakowanie, rosmanowski, rózowa czy fioletowa nakrętka teraz nie pamietam

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    bo skoro nie ma zarodka to nie ma CRL, GS to wielkość pęcherzyka ciążowego
    Właśnie :-)nie doczytałam, ze nie ma u Ciebie jeszcze zarodka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 15:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    no to za mocno się nic chyba nie dowiesz z tego usg :D a nie daje Ci gin takiej historii na kartce po każdej wizycie? ja taką dostaje i mi dokładnie tam wpisuje z czym przyszłam, co na usg, jakiej wielkości i zalecenia, przydatne he bo z samego zdjęcia bym tylko wiedziała jakiej wielkości pęcherzyk a tak to wiem w jakiej jest lokalizacji, że jest i żółtkowy z wymiarami takimi a takimi, o jajnikach nawet napisała, że ok, z którego owulka była, wszystko :D
    jak gin powiedziała, że ok to ok nie ma co porównywać :)
    fajnie masz

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    a dostałaś maila z tą promocją? może dopiero ta promocja aktywuje się po jakimś czasie od założenia karty.. nie wiem sama
    no właśnie jeszcze nie dostalam tego maila z promocją..możliwe ze jest tak jaki piszesz, po jakims czasie...no nic, poczekam :)

Monika_89 wzięłam taki olejek jak opisujesz, rossmanowski, fioletowa nakrętka:)

ja nie mam dzis ochoty na normalny obiad, dlatego zrobilam salatke owocową- nektarynka, truskawki i banan :D

alexa-- ale ciasto ptasie mleczko czy takie w foremkach (jak do kostek lodu) ? :) ja uwielbiam ciasto ptasie mleczko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    no to za mocno się nic chyba nie dowiesz z tego usg :D a nie daje Ci gin takiej historii na kartce po każdej wizycie? ja taką dostaje i mi dokładnie tam wpisuje z czym przyszłam, co na usg, jakiej wielkości i zalecenia, przydatne he bo z samego zdjęcia bym tylko wiedziała jakiej wielkości pęcherzyk a tak to wiem w jakiej jest lokalizacji, że jest i żółtkowy z wymiarami takimi a takimi, o jajnikach nawet napisała, że ok, z którego owulka była, wszystko :D
    jak gin powiedziała, że ok to ok nie ma co porównywać :)
    wow tez chcialabym cos takiego dostawać.. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja koło 20 powinnam mieć wynik z toksoplazmozy i oczywiście już panikuję, że pewnie wyjdzie zły :P Jezu, jak ja nie lubię badań! :P

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie dawno miałam obiad teraz pozmywałam naczynia i odpoczywam bo plecy zaczęły mnie boleć :(

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    ja koło 20 powinnam mieć wynik z toksoplazmozy i oczywiście już panikuję, że pewnie wyjdzie zły :P Jezu, jak ja nie lubię badań! :P
    Ja robiłam z zeszłym tygodniu badanie na toksplazmowe. Jak zobaczyłam wynik pozytywny to mało się nie rozpłakałam. Na szczęście badanie robiłam w szpitalu i od razu poleciałam na ginekologie mojego gina szukać. Na szczęście był na zmianie. Obejrzał wyniki i stwierdził, że kiedyś musiałam mieć styczność z chorym kotem ale teraz jest ok i niema się czym martwić.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia1985 wrote:
    Ja robiłam z zeszłym tygodniu badanie na toksplazmowe. Jak zobaczyłam wynik pozytywny to mało się nie rozpłakałam. Na szczęście badanie robiłam w szpitalu i od razu poleciałam na ginekologie mojego gina szukać. Na szczęście był na zmianie. Obejrzał wyniki i stwierdził, że kiedyś musiałam mieć styczność z chorym kotem ale teraz jest ok i niema się czym martwić.
    no właśnie czytałam, że te wyniki to takie różne są i lepiej ich samemu nie interpretować :P

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak tam dziewczyny po wizytach ;)

Mama Zosi :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ketka91 wrote:
    ciekawe jak tam dziewczyny po wizytach ;)
    właśnie, czekamy na wieści! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa mnie bierze na pizze, Omg :D
    Chyba zgrzesze bo nie mogę wytrzymać :D
    Masakra jakaś :P

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Aaa mnie bierze na pizze, Omg :D
    Chyba zgrzesze bo nie mogę wytrzymać :D
    Masakra jakaś :P
    jak jest ochota, to jedz :D ja też w sobotę wsunęłam dwa kawałki :D

alexa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówisz? :D ochota jest, jak najbardziej :P
    No nie ma innej opcji, chodzi za mną od godziny :D wezmę taka najmniej podejrzana :P
    Dawno nie jadłam właśnie :D

• Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też grzeszę zadzwoniłam do męża że jak będzie wracał z pracy niech kupi mi jakieś co nieco z "Maka"

alexa, eneska lubią tę wiadomość

3jgx3e3kfxdd9uap.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dobrze ze nie jestem sama :D
    To będziemy wcinac ;)

Marta8880 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się aż boję jutro stanąć na wagę u ginekologa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ochote na wiesmaka...hmmm:)nie kusi ni kusi

alexa, Monika34 lubią tę wiadomość

‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ