X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    jeju co wy macie z tymi objawami ? są źle, nie ma źle, cieszcie się że zaszłyście w ciąże ja się z tego powodu bardzo cieszę i nie ważne czy będę miała objawy czy nie będę się cieszyć tylko i wyłącznie z tego że dzidzia zdrowo rośnie :)
    Monika jeszcze wszystko przed Tobą nie martw się :)
    Pewnie, masz rację, objawy nic nie mówią.
    Ja nie miałam nic do piątku i w piątek zaczęły mi się nudności i cycki mi wybuchaja ;-)
    A w poprzedniej ciązy miałam objawy od poczatku 5 tygodnia i poroniłam a cycki miałam wielkie az do łyzeczkowania, a zarodek nie rósł już 3 tygodnie :-(

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tez prawda ja w 1 ciąży którą straciłam po zabieg przez tydzień jeszcze wymiotowałam

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity nic nie mówiłam na kasie. Może dopiero po pierwszych zakupach z kartą dostaniesz maila? Chyba że wzięłaś nie ten olejek na rozstępy? Białe opakowanie, rosmanowski, rózowa czy fioletowa nakrętka teraz nie pamietam

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    bo skoro nie ma zarodka to nie ma CRL, GS to wielkość pęcherzyka ciążowego
    Właśnie :-)nie doczytałam, ze nie ma u Ciebie jeszcze zarodka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 15:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    no to za mocno się nic chyba nie dowiesz z tego usg :D a nie daje Ci gin takiej historii na kartce po każdej wizycie? ja taką dostaje i mi dokładnie tam wpisuje z czym przyszłam, co na usg, jakiej wielkości i zalecenia, przydatne he bo z samego zdjęcia bym tylko wiedziała jakiej wielkości pęcherzyk a tak to wiem w jakiej jest lokalizacji, że jest i żółtkowy z wymiarami takimi a takimi, o jajnikach nawet napisała, że ok, z którego owulka była, wszystko :D
    jak gin powiedziała, że ok to ok nie ma co porównywać :)
    fajnie masz

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    a dostałaś maila z tą promocją? może dopiero ta promocja aktywuje się po jakimś czasie od założenia karty.. nie wiem sama
    no właśnie jeszcze nie dostalam tego maila z promocją..możliwe ze jest tak jaki piszesz, po jakims czasie...no nic, poczekam :)

Monika_89 wzięłam taki olejek jak opisujesz, rossmanowski, fioletowa nakrętka:)

ja nie mam dzis ochoty na normalny obiad, dlatego zrobilam salatke owocową- nektarynka, truskawki i banan :D

alexa-- ale ciasto ptasie mleczko czy takie w foremkach (jak do kostek lodu) ? :) ja uwielbiam ciasto ptasie mleczko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    no to za mocno się nic chyba nie dowiesz z tego usg :D a nie daje Ci gin takiej historii na kartce po każdej wizycie? ja taką dostaje i mi dokładnie tam wpisuje z czym przyszłam, co na usg, jakiej wielkości i zalecenia, przydatne he bo z samego zdjęcia bym tylko wiedziała jakiej wielkości pęcherzyk a tak to wiem w jakiej jest lokalizacji, że jest i żółtkowy z wymiarami takimi a takimi, o jajnikach nawet napisała, że ok, z którego owulka była, wszystko :D
    jak gin powiedziała, że ok to ok nie ma co porównywać :)
    wow tez chcialabym cos takiego dostawać.. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja koło 20 powinnam mieć wynik z toksoplazmozy i oczywiście już panikuję, że pewnie wyjdzie zły :P Jezu, jak ja nie lubię badań! :P

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie dawno miałam obiad teraz pozmywałam naczynia i odpoczywam bo plecy zaczęły mnie boleć :(

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    ja koło 20 powinnam mieć wynik z toksoplazmozy i oczywiście już panikuję, że pewnie wyjdzie zły :P Jezu, jak ja nie lubię badań! :P
    Ja robiłam z zeszłym tygodniu badanie na toksplazmowe. Jak zobaczyłam wynik pozytywny to mało się nie rozpłakałam. Na szczęście badanie robiłam w szpitalu i od razu poleciałam na ginekologie mojego gina szukać. Na szczęście był na zmianie. Obejrzał wyniki i stwierdził, że kiedyś musiałam mieć styczność z chorym kotem ale teraz jest ok i niema się czym martwić.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia1985 wrote:
    Ja robiłam z zeszłym tygodniu badanie na toksplazmowe. Jak zobaczyłam wynik pozytywny to mało się nie rozpłakałam. Na szczęście badanie robiłam w szpitalu i od razu poleciałam na ginekologie mojego gina szukać. Na szczęście był na zmianie. Obejrzał wyniki i stwierdził, że kiedyś musiałam mieć styczność z chorym kotem ale teraz jest ok i niema się czym martwić.
    no właśnie czytałam, że te wyniki to takie różne są i lepiej ich samemu nie interpretować :P

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak tam dziewczyny po wizytach ;)

Mama Zosi :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ketka91 wrote:
    ciekawe jak tam dziewczyny po wizytach ;)
    właśnie, czekamy na wieści! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa mnie bierze na pizze, Omg :D
    Chyba zgrzesze bo nie mogę wytrzymać :D
    Masakra jakaś :P

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Aaa mnie bierze na pizze, Omg :D
    Chyba zgrzesze bo nie mogę wytrzymać :D
    Masakra jakaś :P
    jak jest ochota, to jedz :D ja też w sobotę wsunęłam dwa kawałki :D

alexa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówisz? :D ochota jest, jak najbardziej :P
    No nie ma innej opcji, chodzi za mną od godziny :D wezmę taka najmniej podejrzana :P
    Dawno nie jadłam właśnie :D

• Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też grzeszę zadzwoniłam do męża że jak będzie wracał z pracy niech kupi mi jakieś co nieco z "Maka"

alexa, eneska lubią tę wiadomość

3jgx3e3kfxdd9uap.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dobrze ze nie jestem sama :D
    To będziemy wcinac ;)

Marta8880 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się aż boję jutro stanąć na wagę u ginekologa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ochote na wiesmaka...hmmm:)nie kusi ni kusi

alexa, Monika34 lubią tę wiadomość

‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ