Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Coś w tym chyba jest, że jak człowiek rezygnuje i zaczyna o in vitro myśleć to nagle wyskakuje ciąża. U mnie 4,5 roku starań na liczniku, ponad dwa zmarnowane przez lekarzy-idiotów. Ten cykl był ostatni z sześciu stymulowanych clostilbegytem - już machnęłam ręką, już sprawdzałam cenniki klinik in vitro i BACH! jest Maleństwo. ))eneska, Kamila8k, bejka, MisiaMonisia, zoe31, Beatrice lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
gratulacje vincaminor!
mnie się udało w pierwszym cyklu z clo, ale znam dziewczyny które próbują dłużej i im się nadal nie udało i czuję taką niesprawiedliwość... i tak mi głupio cieszyć się. Nie macie czegoś takiego?
Swoją drogą ciekawe czy będą zmiany in vitro? Wczoraj naród wybrał prezydenta, który twierdzi, że to sztuczne tworyBeatrice lubi tę wiadomość
21 tydzień ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybejka wrote:gratulacje vincaminor!
mnie się udało w pierwszym cyklu z clo, ale znam dziewczyny które próbują dłużej i im się nadal nie udało i czuję taką niesprawiedliwość... i tak mi głupio cieszyć się. Nie macie czegoś takiego?
Swoją drogą ciekawe czy będą zmiany in vitro? Wczoraj naród wybrał prezydenta, który twierdzi, że to sztuczne twory
alexa, no ja odpoczywam wróciłam niedawno z centrum handlowego, jak wracaliśmy, to mówię do męża "Nie masz przypadkiem ochoty na bagietkę?" (u nas w mieście jedna pizzeria ma pyszne bagietki z pieca, zawsze biorę z kurczakiem), a on do mnie "To samo chciałem ci zaproponować" no jesteśmy zgodni jak nic haha:) więc jestem szczęśliwa, bo zjadłam powiedzmy że fast food'a, ale w dużo zdrowszej wersji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie się zastanawiałam czy któraś tu poruszy temat nowego prezydenta... Ja oczywiście z racji jego poglądów go nie popieram, nie uznaję za swojego prezydenta i oczywiście nie głosowałam na niego. Nie tylko z powodu jego poglądów na temat In Vitro... Nie rozumiem jak można karać za pragnienie posiadania dzieci. Ale tak sobie myślę że nie ma sensu marnować tego wątku przez temat polityki. Jak wiadomo temat rzeka i tyle poglądów ile nas tutaj. Dajmy lepiej spokój. Myślę że każda z nas tutaj jednak In Vitro popiera. Styczniówki na prezydentki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 22:23
eneska, alexa, Marta8880 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeneska wrote:skusiłam się, skusiłam bo nawet nie miałam pomysłu, co na kolację zrobić, więc było z głowy jeszcze mi mąż kupił dziś nową grę na play station hihi, zaraz będę grać a jutro spotkanie z fasolinkąąąą
To Cie mąż rozpieszcza! ja to zaraz musze iść już spać bo rano będzie problem zwlec się z łoża..
Jutro masz wizytę? Ale Ci dobrze
My Za tydzień we wtorek, ale w tamten poniedziałek widziałam mojego Szkraba! to wytrzymam ;> -
nick nieaktualnyalexa wrote:To Cie mąż rozpieszcza! ja to zaraz musze iść już spać bo rano będzie problem zwlec się z łoża..
Jutro masz wizytę? Ale Ci dobrze
My Za tydzień we wtorek, ale w tamten poniedziałek widziałam mojego Szkraba! to wytrzymam ;> -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny