X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    Aj tam niech już sobie będzie :)
    teraz jak dostaniesz od nieznajomych zaproszenia na fb to się nie zdziw:P
    ok...ide sobie

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej czekam na wynik toxo, chyba już dzis nie dostanę, bo lab pracuje do 21:\

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piekny dzien:)

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Coś w tym chyba jest, że jak człowiek rezygnuje i zaczyna o in vitro myśleć to nagle wyskakuje ciąża. U mnie 4,5 roku starań na liczniku, ponad dwa zmarnowane przez lekarzy-idiotów. Ten cykl był ostatni z sześciu stymulowanych clostilbegytem - już machnęłam ręką, już sprawdzałam cenniki klinik in vitro i BACH! jest Maleństwo. :)))

eneska, Kamila8k, bejka, MisiaMonisia, zoe31, Beatrice lubią tę wiadomość

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki tu spokój, nananana. . :D
    Odpoczywacie dziewuszki??;)
    U nas KonieC laby i jutro już do pracy..

• bejka Znajoma

Wysłany: 25 maja 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje vincaminor!:)
    mnie się udało w pierwszym cyklu z clo, ale znam dziewczyny które próbują dłużej i im się nadal nie udało i czuję taką niesprawiedliwość... i tak mi głupio cieszyć się. Nie macie czegoś takiego?
    Swoją drogą ciekawe czy będą zmiany in vitro? Wczoraj naród wybrał prezydenta, który twierdzi, że to sztuczne twory :(

Beatrice lubi tę wiadomość

21 tydzień ciąży
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby później coś zmienił zdanie na temat In vitro..
    Okaże się, zobaczymy co zdziala i pokaże.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bejka wrote:
    gratulacje vincaminor!:)
    mnie się udało w pierwszym cyklu z clo, ale znam dziewczyny które próbują dłużej i im się nadal nie udało i czuję taką niesprawiedliwość... i tak mi głupio cieszyć się. Nie macie czegoś takiego?
    Swoją drogą ciekawe czy będą zmiany in vitro? Wczoraj naród wybrał prezydenta, który twierdzi, że to sztuczne twory :(
    błagam, nie rozmawiajmy tu o polityce. chociaż tu! :)

alexa, no ja odpoczywam :) wróciłam niedawno z centrum handlowego, jak wracaliśmy, to mówię do męża "Nie masz przypadkiem ochoty na bagietkę?" (u nas w mieście jedna pizzeria ma pyszne bagietki z pieca, zawsze biorę z kurczakiem), a on do mnie "To samo chciałem ci zaproponować" :D no jesteśmy zgodni jak nic haha:) więc jestem szczęśliwa, bo zjadłam powiedzmy że fast food'a, ale w dużo zdrowszej wersji :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa jednak się skusilas hihi :P my też pojedli, brzusiio mi wywalilo, jak tak dalej pójdzie to niedługo się w nic nie zamieszczę ^^

Jak małżeństwo to małżeństwo! :D

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skusiłam się, skusiłam :D bo nawet nie miałam pomysłu, co na kolację zrobić, więc było z głowy :P jeszcze mi mąż kupił dziś nową grę na play station :D hihi, zaraz będę grać :D a jutro spotkanie z fasolinkąąąą <3 :D

alexa lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się zastanawiałam czy któraś tu poruszy temat nowego prezydenta... Ja oczywiście z racji jego poglądów go nie popieram, nie uznaję za swojego prezydenta i oczywiście nie głosowałam na niego. Nie tylko z powodu jego poglądów na temat In Vitro... Nie rozumiem jak można karać za pragnienie posiadania dzieci. Ale tak sobie myślę że nie ma sensu marnować tego wątku przez temat polityki. Jak wiadomo temat rzeka i tyle poglądów ile nas tutaj. Dajmy lepiej spokój. Myślę że każda z nas tutaj jednak In Vitro popiera. Styczniówki na prezydentki! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 22:23

eneska, alexa, Marta8880 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    skusiłam się, skusiłam :D bo nawet nie miałam pomysłu, co na kolację zrobić, więc było z głowy :P jeszcze mi mąż kupił dziś nową grę na play station :D hihi, zaraz będę grać :D a jutro spotkanie z fasolinkąąąą <3 :D

To Cie mąż rozpieszcza!;) ja to zaraz musze iść już spać bo rano będzie problem zwlec się z łoża.. :D

Jutro masz wizytę? Ale Ci dobrze :)
    My Za tydzień we wtorek, ale w tamten poniedziałek widziałam mojego Szkraba! <3 to wytrzymam ;>

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    To Cie mąż rozpieszcza!;) ja to zaraz musze iść już spać bo rano będzie problem zwlec się z łoża.. :D

Jutro masz wizytę? Ale Ci dobrze :)
    My Za tydzień we wtorek, ale w tamten poniedziałek widziałam mojego Szkraba! <3 to wytrzymam ;>
    miałam mieć w piątek, 29 maja, ale za mało pacjentek się zebrało na ten piątek i dzwoniła do mnie pani z recepcji, czy mogę przyjść we wtorek, no pytanie :D ja też jutro troszkę wcześniej muszę wstać, do lekarza rodzinnego gnać, a wizytę u ginekologa mam na 14:30:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, lepiej dla Ciebie :D

To jutro czekamy na info o Fasolce :)!

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eneska to trzymam kciuki za jutro. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie info na pewno :D

alexa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    denerwuje mnie tylko to, że znowu nie dotarł do mnie wynik z lab., to już drugi raz, jak nie doszedł mail :/ jutro tam muszę zadzwonić, żebym chociaż mogła tę toksoplazmozę przedstawić lekarce na wizycie, skoro nic innego nie zdążyłam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej, w takim razie zagladne tu po pracy :)

Muszę uciekać już spać niestety, ciężko mi się przestawić bo dziś było tu wolne i mi się cały czas wydaje ze jutro poniedziałek..: D

3majcie się mamuśki! :)
    Spokojnej nocki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha :D dobrej nocki <3

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kochane! <3 Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! :)

‹‹ 239 240 241 242 243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ