Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny
ja mam dzisiaj wyjątkowo dobry dzień wiec nadrabiam w domu póki mam siłę.
do tych z krwiakami i innymi paskudztwami musicie dużo leżeć to podstawa wiem co przeżywacie bo w 3 ciąży spędziłam tak 4 miesiące dopóki krwiak się nie wchłoną bo było duże zagrożenie ale dałam rade i teraz mam super niunie.
dorbie lubi tę wiadomość
-
Zaraz mnie pewnie wiekszosc z Was "zjedzie",ale kurcze, Dziewczyny (nie mowie,ze wszystkie) opanujcie sie troche! Rozumiem,ze jak ktoras ma niepokojace bole albo plamienia, to sie martwi i potrzebuje wsparcia. Albo, ze czasami kazdy moze miec troche gorszy dzien i sie posmucic bez powodu. Ale jak czytam,ze ktoras co rusz panikuje, bo a to ja bola cycki, a to nie bola, zaklul ja jajnik albo sutek, to rece opadaja! Jakis watek paniki sie robi wtedy. Skoro planowalyscie (albo i nie) ciaze, to pewnie czytalyscie o mozliwych objawach w trakcie jej trwania. Wiadomo,ze kazda przechodzi ciaze inaczej, jedna ma objawy, inna ich nie ma. Wiadomo tez,ze objawy bywaja zmienne. I naprawde wydaje mi sie,ze czasami wystarczy wsluchac sie w swoje cialo, a nie pytac kogi boli sutek a kogo poldupek..
Mordeczka, vincaminor, monika_89, lucy1983, anulka557, alexa, Marta8880, converse90, Justi2, dorbie, Arizona_R, Aprilia, Giannaa, Smużka lubią tę wiadomość
-
Monia nie mam już siły na Ciebie

Jata witaj, teraz wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Viki mi gin powiedział, ze bawić się mozna, tylko żeby nie szaleć za bardzo
Vuko a ja ci przyklasnę. Przez poronienie mam stracha jak cholera, ale staram się pisać o czymś innym niż ciągłe zamrtwianie się (choć nie powiem, żeby mi się nie zdarzyło marudzić
) Jak się czujesz? Już lepiej?
Summerko póki nie ma żywej krwii, skrzepów to dobrze, mam nadzieję, że gin powie Ci w srodę skąd te plamienia
Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też bym pojechała na izbę bo jak roniłam 3 raz to zaczęło się plamieniami brązowymi 3 dni a na 4 dostałam miesiączki ale oczywiście nie sugeruj się tym bo to była wczesna ciąża a beta 200 nie przekroczyła ale tylko mówię, że lepiej sprawdzić wszystko.

Monika34 -
Summerka, lez jak najwiecej i nie martw sie na zas, bo ja plamilam od samego poczatku ciazy z przerwami. U mnie przyczyna plamien nieznana (jak w wiekszosci przypadkow), ale wcsoraj gin mowul,ze mam mala nadzerecxke i moze to byc z tego. Szkoda,ze nie masz luteiny,bo mi dupek na plamienia nie pomagal na lutka mi pomogla i odkad ja w szpitalu zaczelam zazywac,to mam spokoj do dzis (wciaz biore). No i nie ma zadnych skutkow ubocznych, jesli chodzi o dzidzie.
U nas dzis tak ladnie zaczal sie dzien,mielismy jechac na ryby,ale szybko naszly chmury i teraz pada
ide zaraz odwiedzic rodzicow i pokazac wczorajsze zdj usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 14:58
-
nick nieaktualny
-
ja też aplikuje palcem bo to coś co jest dołączone do opakowania jak próbowałam wsadzić to mi tylko podrażniło wszystko.Ja aplikuje o 29 kwietnia juz i na szczęście oprócz tych niteczek krwi nic nie mamVuko wrote:Carmen, ogolnie w ciazy latwiej o infekcje, bo zmienia sie srodowisko w pochwie. Ja zazywam lutke od 18 maja i na szczescie jest ok, a aplikuje ja palcem,wiec wiadomo,ze to tez zwieksza ryzyko infekcji
dorbie lubi tę wiadomość

Monika34 -
nick nieaktualny
-
Dokładnie.Vuko wrote:Zaraz mnie pewnie wiekszosc z Was "zjedzie",ale kurcze, Dziewczyny (nie mowie,ze wszystkie) opanujcie sie troche! Rozumiem,ze jak ktoras ma niepokojace bole albo plamienia, to sie martwi i potrzebuje wsparcia. Albo, ze czasami kazdy moze miec troche gorszy dzien i sie posmucic bez powodu. Ale jak czytam,ze ktoras co rusz panikuje, bo a to ja bola cycki, a to nie bola, zaklul ja jajnik albo sutek, to rece opadaja! Jakis watek paniki sie robi wtedy. Skoro planowalyscie (albo i nie) ciaze, to pewnie czytalyscie o mozliwych objawach w trakcie jej trwania. Wiadomo,ze kazda przechodzi ciaze inaczej, jedna ma objawy, inna ich nie ma. Wiadomo tez,ze objawy bywaja zmienne. I naprawde wydaje mi sie,ze czasami wystarczy wsluchac sie w swoje cialo, a nie pytac kogi boli sutek a kogo poldupek..
dorbie lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH