Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie po wizycie wszystko oki, widzialam piekne serduszko
Tylko ciaza jest mlodsza tzn 6t4d wiec data na 20.01
Carmen1724, eneska, Monika34, monika_89, lucy1983, anulka557, Beatrice, Arizona_R lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:JATA witamy :*. a na kiedy ci wychodzi termin?
My dzisiaj chillowalismy na dzialce ale pogoda sie popsula i wrpcilismy do domu.
Z okresu na 29 grudnia, ale z usg jest jakieś 3-4 dni młodsze więc Sylwester lub Nowy RokJeszcze się nie przywiązuję do tych dat, wiadomo to się będzie zmieniać.
monika_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam się w 8 tygodniu
ewa gratuluje, super)
eneska a moja starsza o dwa dni hihiale ot by jednak chyba wskazywało na to, że to owu jednak na 100% było koło 10, a nie 16 dnia cyklu
wybaczcie, że mało się udzielam, ale mnie ciąża zamiata, tzn to mdłości mnie zamiatają, w żadnej aż tak mnie nie muliło
coś widziałam, że dyskutowałyście na temat karmienia piersią.. ja synka karmiłam niestety tylko 2 miesiące, bo musiałam wrócić do szkoły, a jak już butelkę poczuł, tak pierś w czterech miałcórkę chciałam karmić pierw 4 miesiące, ale później stwierdziłam że z 7 ją pokarmię.. no ale się zbuntowała, krzyczała i szarpała się przy piersi, nie najadała się mimo, że mleko było, kryzysu nie przetrwałyśmy, karmiłam te 4 miesiące.
to dziecko planuję karmić do wakacji, czyli jakieś 5 miesięcyBeatrice, Vuko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dostałam wiadomość na maila za zaczęłam 9 tydzień ciąży (8tydzien 0 dni) i , że weszłam w 3 miesiąc, że mam straszne objawy ciążowe i bolące piersi a one nadal mnie nie bolą a objawów brak;/ i znów się stresować zaczęłam a do wizyty ponad tydzień
wiem, że macie tego powoli dość ale jakoś musiałam to napisać :(oprócz tych nagłych senności nie odczuwam nic dziś nawet mnie nie. zemdliło z rana jak w ostanie dni. Jest napisane, że ryzyko poronienia spada po tym tygodniu ...
dorbie lubi tę wiadomość
Monika34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewe08 wrote:U mnie po wizycie wszystko oki, widzialam piekne serduszko
Tylko ciaza jest mlodsza tzn 6t4d wiec data na 20.01
Monika34, anulka557, dorbie, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja niestety karmiłam do 3 miesiąca sam synek się odstawił nudziło mu się przy piersi bo był i jest bardzo żywy natomiast odciągałam mu pokarm do 8 miesiąca..tyle dałam rade ja kochałam karmić piersią i jak ten maluszek tymi oczkami spoglądał na mnie no cudo teraz jak bóg da chce dłużej karmić
Monika34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My już po sniadanku i teraz mnie muli na spanie. Mój mąż skręca biegacza dla chrzesniaka ale wkurzyłam się bo przysłali nie taki jak chciałam, ale urodzinki w czwartek i nie mam chęci bawić się w reklamację Bo ten nie jest też zły.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
naali13 wrote:My już po sniadanku i teraz mnie muli na spanie. Mój mąż skręca biegacza dla chrzesniaka ale wkurzyłam się bo przysłali nie taki jak chciałam, ale urodzinki w czwartek i nie mam chęci bawić się w reklamację Bo ten nie jest też zły.
Monika34