Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię migdały,grejfruty nie koniecznie 3.0 bedzie puchar kurcze ucina mi wpisy ostatnio.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 23:01

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Converse jak miło. :) smacznego dziewuszki. :)
    Beatrice nie gniewaj się kochana bo nie ma o co <3 <3 <3
    Dobranoc mamuśki <3 <3 <3

converse90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ewe08 Znajoma

Wysłany: 30 maja 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po wizycie wszystko oki, widzialam piekne serduszko ;) Tylko ciaza jest mlodsza tzn 6t4d wiec data na 20.01

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Monika34, monika_89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgasnloe2l.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewe08 wrote:
    U mnie po wizycie wszystko oki, widzialam piekne serduszko ;) Tylko ciaza jest mlodsza tzn 6t4d wiec data na 20.01
    moja ginekolog mówi, że na USG przeważnie ciąża jest młodsza :)
    super, że u Ciebie wszystko w porządku :- )

• JATA Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    JATA witamy :*. a na kiedy ci wychodzi termin?

My dzisiaj chillowalismy na dzialce ale pogoda sie popsula i wrpcilismy do domu.

Z okresu na 29 grudnia, ale z usg jest jakieś 3-4 dni młodsze więc Sylwester lub Nowy Rok ;) Jeszcze się nie przywiązuję do tych dat, wiadomo to się będzie zmieniać.

monika_89 lubi tę wiadomość

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia :*
    Nie gniewam sie ;)

ewe gratulacje! :) kiedy masz nastepna wizyte?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się w 8 tygodniu :)

ewa gratuluje, super :))

eneska a moja starsza o dwa dni hihi :D ale ot by jednak chyba wskazywało na to, że to owu jednak na 100% było koło 10, a nie 16 dnia cyklu :)

wybaczcie, że mało się udzielam, ale mnie ciąża zamiata, tzn to mdłości mnie zamiatają, w żadnej aż tak mnie nie muliło :/
    coś widziałam, że dyskutowałyście na temat karmienia piersią.. ja synka karmiłam niestety tylko 2 miesiące, bo musiałam wrócić do szkoły, a jak już butelkę poczuł, tak pierś w czterech miał :P córkę chciałam karmić pierw 4 miesiące, ale później stwierdziłam że z 7 ją pokarmię.. no ale się zbuntowała, krzyczała i szarpała się przy piersi, nie najadała się mimo, że mleko było, kryzysu nie przetrwałyśmy, karmiłam te 4 miesiące.
    to dziecko planuję karmić do wakacji, czyli jakieś 5 miesięcy :)

nick nieaktualny, Vuko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaczynany 10tydzien :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, naali13, Vuko, nick nieaktualny, monika_89, Palvin, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam wiadomość na maila za zaczęłam 9 tydzień ciąży (8tydzien 0 dni) i , że weszłam w 3 miesiąc, że mam straszne objawy ciążowe i bolące piersi a one nadal mnie nie bolą a objawów brak;/ i znów się stresować zaczęłam a do wizyty ponad tydzień:( wiem, że macie tego powoli dość ale jakoś musiałam to napisać :(oprócz tych nagłych senności nie odczuwam nic dziś nawet mnie nie. zemdliło z rana jak w ostanie dni. Jest napisane, że ryzyko poronienia spada po tym tygodniu ...

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troche mi się suwaczek nie zgadza, bo moje dziecko w zeszły czwartek miało 8.8 mm, a mi tu o 6 mm piszą hahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewe08 wrote:
    To tak jak u mnie:) termin mam na 18.01. Mowie wam ale wrażenia...poryczalam sie przy usg...normalnie wylam w głos! Jestem taka szczesliwa, ze nasz groszek sie rozwija i jest wszystko ok:) kolejna wizyta 15.06 i bede miała skierowanie na wszystkie badania:)

Monika34, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika to się ciesz bo ja bym się z Tobą chętnie zamieniła, żeby mnie nic nie muliło i mogła normalnie funkcjonować :/

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety karmiłam do 3 miesiąca sam synek się odstawił nudziło mu się przy piersi bo był i jest bardzo żywy natomiast odciągałam mu pokarm do 8 miesiąca..tyle dałam rade ja kochałam karmić piersią i jak ten maluszek tymi oczkami spoglądał na mnie no cudo teraz jak bóg da chce dłużej karmić

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    My zaczynany 10tydzien :)
    i jak się czujesZ?

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 zero objawow :) ale nie kazda kobieta musi rzygac i zle sie czuc w ciazy dlatego ja odbieram to pozytywnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 09:15

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Palvin, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak w pierwszej się czułam... mmm marzenie teraz :P

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Monika34 zero objawow :) ale nie kazda kobieta musi rzygac i zle sie czuc w ciazy dlatego ja odbieram to pozytywnie :)
    ja tez tak mam :) ciekawe czy jak inne objawy ciążowe to inne płcie?

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś się kiepsko czuje. Mam straszne mdłości i od czasu do czasu cofa mnie. Coś mi się wydaje, że skończy się na rzyganku. Nawet bułka z dżemem nie pomogła. Dziś mamy jechać do teściów na obiad a kompletnie nie mam ochoty się nigdzie ruszać.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po sniadanku i teraz mnie muli na spanie. Mój mąż skręca biegacza dla chrzesniaka ale wkurzyłam się bo przysłali nie taki jak chciałam, ale urodzinki w czwartek i nie mam chęci bawić się w reklamację Bo ten nie jest też zły.

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali13 wrote:
    My już po sniadanku i teraz mnie muli na spanie. Mój mąż skręca biegacza dla chrzesniaka ale wkurzyłam się bo przysłali nie taki jak chciałam, ale urodzinki w czwartek i nie mam chęci bawić się w reklamację Bo ten nie jest też zły.
    my kupilismy na dzien dziecka tez taki:)

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ