Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Arizona_R wrote:Wchodzę tu po całym dniu i patrzę a Ty avatar zmieniłaś...już miałam krzyczeć, że będę miała trudności z rozpoznaniem tak od razu ale jak się przyjrzałam zdjęciu to momentalnie zostało Ci wybaczone:P
Agi...krwiaki się na szczęście wchłaniają czego Ci życzymy ale oszczędzaj się i niech tatuś teraz króluje w domu, Twoje maleństwo zamiast w wieku 3-4 lat zwyczajnie wcześniej zostanie zmuszone do fascynacji tatusiem
Ja po zakupach i padam, już zrobiłam listę rzeczy które mój powinien dzisiaj zrobić (według mnie oczywiście)ale wspaniałomyślnie zezwoliłam na 30minutową drzemkęOj muszę mojemu mężowi też takie listy robić bo on sam się nie zorientuje.
-
Beatrice wrote:A mi brzuszka jeszcze wcale nie widac.
Czesto nie czuje ze w ogole jestem w ciazy.
Moj chlopak mi o tym przypomina bo zwraca sie do mnie w liczbie mnogiej
"Zrobilem wam sniadanie", "Jak sie czujecie" , itpMąż do mnie mówi "Kocham Was."
Uwielbiam!
Beatrice, Carmen1724, eneska, Liskova lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A ja ci życzę, żeby ci się odmieniło, bo to cudowne uczucie karmic swoje dziecko. Poza tym zdrowe, a to wiadome. Ale nic na siłę, musisz czuć, że chcesz. Ja też dla tego uczucia chcę miec trzecie dziecko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:Dobranoc dziewuszki. Spijcie dobrze :* Chyba wyszlam tu na przyszla zla matke.
choć sama uważam, że pokarm matki jest dla dziecka najlepszy, ale ostatecznie to Ty wybierzesz wygodniejszą dla Ciebie opcję. jeszcze pewnie Ci się to zdąży trzy razy zmienić
)) dobranoc
-
Mordeczko, smacznego!
U nas jakos bez szalu, ze tak powiem, nawet specjalnie nie rozmawiamy o ciazy,bo i sama nie man takiej potrzeby. Wiadomo, ze luby pyta jak sie czuje albo nie pozwala mi nosic zakupow, ale nie mowi do mnie w liczbie mnogiej (ja sama zresztao sobie tez nie). A jesli chodzi o czulosci, to zawsze sie duzo przytulalismy itd, wiec tu tez bez nowosci
wychodzi na to,ze tylko my takir powsciagliwe bestie hahaha
-
Beatrice wrote:Dobranoc dziewuszki. Spijcie dobrze :* Chyba wyszlam tu na przyszla zla matke.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyVuko wrote:Mordeczko, smacznego!
U nas jakos bez szalu, ze tak powiem, nawet specjalnie nie rozmawiamy o ciazy,bo i sama nie man takiej potrzeby. Wiadomo, ze luby pyta jak sie czuje albo nie pozwala mi nosic zakupow, ale nie mowi do mnie w liczbie mnogiej (ja sama zresztao sobie tez nie). A jesli chodzi o czulosci, to zawsze sie duzo przytulalismy itd, wiec tu tez bez nowosci
wychodzi na to,ze tylko my takir powsciagliwe bestie hahaha
u nas też raczej nie ma liczby mnogiej - wczoraj mąż pierwszy raz pocałował mnie w brzuchol:) wyręcza mnie w wielu sytuacjach, ale nie jesteśmy na tym etapie, żeby wszystko obracało się wokół ciąży. jedyne co, to zupełnie inaczej podchodzę teraz do współżycia, zupełnie. potrafię czerpać z niego 200%, to wszystko wtedy jest takie magiczne...
Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Ja wczoraj wpierdzielilam pol paki chipsow- nie moglam sie powstrzymac
czasami mozna "zgrzeszyc"
Carmen, ja jestem okropnie wyczulona na ostre i pikantne potrawy - nie lubięczasami jest mi coś pikantne, a mój mąż nawet tego nie czuje
mam wrażliwe kubki smakowe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny