X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Wchodzę tu po całym dniu i patrzę a Ty avatar zmieniłaś...już miałam krzyczeć, że będę miała trudności z rozpoznaniem tak od razu ale jak się przyjrzałam zdjęciu to momentalnie zostało Ci wybaczone:P

Agi...krwiaki się na szczęście wchłaniają czego Ci życzymy ale oszczędzaj się i niech tatuś teraz króluje w domu, Twoje maleństwo zamiast w wieku 3-4 lat zwyczajnie wcześniej zostanie zmuszone do fascynacji tatusiem

Ja po zakupach i padam, już zrobiłam listę rzeczy które mój powinien dzisiaj zrobić (według mnie oczywiście)ale wspaniałomyślnie zezwoliłam na 30minutową drzemkę:P
    Hihi nie mogłam się oprzeć. ;) Oj muszę mojemu mężowi też takie listy robić bo on sam się nie zorientuje. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    A mi brzuszka jeszcze wcale nie widac. :P
    Czesto nie czuje ze w ogole jestem w ciazy.
    Moj chlopak mi o tym przypomina bo zwraca sie do mnie w liczbie mnogiej :D
    "Zrobilem wam sniadanie", "Jak sie czujecie" , itp
    To jest słodkie. ;) Mąż do mnie mówi "Kocham Was." :) Uwielbiam! :)

Beatrice, Carmen1724, eneska, Liskova lubią tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A ja ci życzę, żeby ci się odmieniło, bo to cudowne uczucie karmic swoje dziecko. Poza tym zdrowe, a to wiadome. Ale nic na siłę, musisz czuć, że chcesz. Ja też dla tego uczucia chcę miec trzecie dziecko :-)
    Dokładnie. Szczególnie że tworzy się wtedy piękna więź. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas są buziaki w brzuszek rano i wieczorkiem

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak mam :) Właśnie pozwoliłam sobie na kebab :D

Carmen1724, Vuko lubią tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewuszki. Spijcie dobrze :* Chyba wyszlam tu na przyszla zla matke.

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    wcale nie:) ja jestem w stanie zrozumieć mamy, które mają opory przed piersią:) choć sama uważam, że pokarm matki jest dla dziecka najlepszy, ale ostatecznie to Ty wybierzesz wygodniejszą dla Ciebie opcję. jeszcze pewnie Ci się to zdąży trzy razy zmienić:))) dobranoc <3

• Vuko Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko, smacznego!
    U nas jakos bez szalu, ze tak powiem, nawet specjalnie nie rozmawiamy o ciazy,bo i sama nie man takiej potrzeby. Wiadomo, ze luby pyta jak sie czuje albo nie pozwala mi nosic zakupow, ale nie mowi do mnie w liczbie mnogiej (ja sama zresztao sobie tez nie :-P). A jesli chodzi o czulosci, to zawsze sie duzo przytulalismy itd, wiec tu tez bez nowosci :-P wychodzi na to,ze tylko my takir powsciagliwe bestie hahaha

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    kochana nikt tak wcale nie uważa jak już pisałam wcześniej każda ma swój powód do tego czy KP czy nie. Każda zrobi tak jak uważa

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Mordeczko, smacznego!
    U nas jakos bez szalu, ze tak powiem, nawet specjalnie nie rozmawiamy o ciazy,bo i sama nie man takiej potrzeby. Wiadomo, ze luby pyta jak sie czuje albo nie pozwala mi nosic zakupow, ale nie mowi do mnie w liczbie mnogiej (ja sama zresztao sobie tez nie :-P). A jesli chodzi o czulosci, to zawsze sie duzo przytulalismy itd, wiec tu tez bez nowosci :-P wychodzi na to,ze tylko my takir powsciagliwe bestie hahaha
    hahaha :P u nas też raczej nie ma liczby mnogiej - wczoraj mąż pierwszy raz pocałował mnie w brzuchol:) wyręcza mnie w wielu sytuacjach, ale nie jesteśmy na tym etapie, żeby wszystko obracało się wokół ciąży. jedyne co, to zupełnie inaczej podchodzę teraz do współżycia, zupełnie. potrafię czerpać z niego 200%, to wszystko wtedy jest takie magiczne... :)

Vuko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dzisiaj ochotę podkraść małżonowi troche chipsów ale ostatecznie skusiłam się na sorbet malinowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    Ja miałam dzisiaj ochotę podkraść małżonowi troche chipsów ale ostatecznie skusiłam się na sorbet malinowy
    my z mężem teraz wsuwamy nachosy :D on ma z sosem salsa, a ja z sosem serowym :D pychota :P

• Vuko Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wpierdzielilam pol paki chipsow- nie moglam sie powstrzymac :-D czasami mozna "zgrzeszyc" ;-)

eneska, monika_89 lubią tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam ten sos ☺ ale moja fasolka nie lubi ostrego niestety a my uwielbiamy tabasko starcza nam na 2 tygodnie a do mojej ulubionej zupy kukurydzianej dodaje zawsze 4 papryczki ostre ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Ja wczoraj wpierdzielilam pol paki chipsow- nie moglam sie powstrzymac :-D czasami mozna "zgrzeszyc" ;-)
    no pewnie! nie dajmy się zwariować :)

Carmen, ja jestem okropnie wyczulona na ostre i pikantne potrawy - nie lubię :P czasami jest mi coś pikantne, a mój mąż nawet tego nie czuje :P mam wrażliwe kubki smakowe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam i to naprawdę ostre a teraz musze się powstrzymać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    Ja uwielbiam i to naprawdę ostre a teraz musze się powstrzymać :/
    zgaga po pikantnym?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic ☺ normalnie a teraz tak niestety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 22:52

• Vuko Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zgage polecam migdaly i grejpfruty

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • converse90 Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Jeeezuniu jak mi się zachciało teraz! Chrupki orzechowe <3

Vuko lubi tę wiadomość

‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ