Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ja dziś dzień spędzam sama, maż pracuje
Grillowaliśmy wczoraj, piłam piwo Bavarię, ale w smaku średnie. Niezbyt podobne do piwa wg mnie.
widzę że ruszyłyście temat KP. Betarice nikt Cię nie zmusza. To tylko i wyłącznie Twoja decyzja i nie daj się jeśli ktoś będzie chciał Cie przekonać do jej zmiany. To Ty masz się czuć dobrze sama ze sobą, swoim sumieniem. Każdy ma swoje zdanie i tyle.
Ja mam zamiar karmić, chciałabym przynajmniej pół roku, maksymalnie do roku a jak będzie czas pokaże. Koleżanka po urodzeniu małej trafiła z nią do szpitala i ze stresu zniknął jej pokarm więc różnie to bywa. Jak to mówią dobrymi chęciami...
Mężów też trochę obgadywałyście: przedtem pomagał w domu, teraz też z tą różnica że przejął niektóre moje obowiązki. Niby jest tak samo, ale widać większą troskę.
Ogólnie mam wrażenie, że rola ojca trochę pomogła mu wydorośleć bo nagle zaczął chodzić w weekendy do pracy, kombinuje dodatkowo nad własnym biznesem, żeby niczego nam nie zabrakło
Gumisia jakie cudne zdjęcie profilowe
Felicity jak nastrój dziś? Mam nadzieję, że lepiej już
Betrice Kraków jest piękny, dawno nie byłam, może też wyciagnę męża na wycieczkę w jakis weekend. Jesli macie możliwosc budowania to budujce, wiadomo człowiek się wkurza, ale wierz mi to ogromna frajda chodzić potem po budowie i doglądać wszystkiego. Człowiek patrzy na dom i czuje taką dumę
mama84 ja też chodzę z rozpiętymi spodniamiciążowe kupię po
wizycie, nie prędzej. No i najpewiniej kupię jednak w sklepie, bo problem z udami więc bez sensu w moim przypadku kupować przez neta
Summerko jak dziś się czujesz? Plamisz choć trochę mniej?
Monia wrzucisz w końcu na luz? ile razy można tłuc Ci do głowy jedno i to samo
menka witaj, mocno wierzę, że donosimy drugie ciaże i nasze bobaski będą śliczne, grube i rózowe
Arizona raz jednen śnil mi się erotyk, ale ogólnie moje libido lezy i kwiczy. W sumie dobrze, bo przez poronienie i tak mamy na razie zakzWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 11:43
Monika34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJATA wrote:Ja miałam dokładnie tak samo, wszystko szło gładko i bez problemów, a poronienie nie dało absolutnie żadnych objawów. Dopiero na usg okazało się, ze ciąża obumarła. Tym razem jest zupełnie inaczej, mam ciągłe krwawienia i przez to ląduję często u lekarza, na izbie przyjęć. Przed każdym usg stres. A miałam ich do tej pory już chyba 8......Ale mimo to ogólnie jestem spokojna, mam przeświadczenie, ze co ma być to będzie, a ja już nie mogę więcej zrobić. Wierzę, że mój organizm i natura wie co robi.Bardzo się oszczędzam, praktycznie nie wychodzę z domu, co nie jest łatwe przy takiej pogodzie
-
eneska wrote:Cześć dziewczyny
Ja też mam teraz trochę wyższe libido, choć wcale się na to nie zapowiadało. Mąż chciał się wczoraj kochać, a ja mu powiedziałam, że nie bardzo mam ochotę i możemy coś zadziałać inaczej (jeśli wiecie, co mam na myśli). Ale jak tylko walnęliśmy się na łóżku, to sprawy przybrały znacznie bardziej niegrzeczny obrót
eh, te hormony
co do braku objawów- ja jutro zaczynam 9 tydzień i tylko mnie bolą piersi i mam zaparcia. cieszę się, że jestem do życia i funkcjonuję normalnie
Moje libido bardzo spadło (czuje się tak jak przy braniu tabletek antykoncepcyjnych), a do tego od kilku dni mam taką suszę ... jak mnie zalewało, tak teraz nic ;/
Ale jak już się "zmuszę" to wszystko mi się podoba01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygiannaa ja synka urodziłam dokładnie w dzień terminu, córkę dwa dni po terminie
ciekawe jak tym razem będzie, będę baaardzo szczęśliwa jak przetrwam sylwestra w dupaku
a mi na mdłości pomaga chyba... zielona herbatawypiłam i jak inny człowiek się czuję
Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynaali13 wrote:Moje libido bardzo spadło (czuje się tak jak przy braniu tabletek antykoncepcyjnych), a do tego od kilku dni mam taką suszę ... jak mnie zalewało, tak teraz nic ;/
Ale jak już się "zmuszę" to wszystko mi się podobajeszcze nim byłam w ciąży, będąc w aptece na zakupach widziałam parę, która wybierała lubrykant - kobieta była na moje oko w 6-7 miesiącu. Już teraz wiem, po co im był ten lubrykant
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:to ja z innej beczki tylko mi się tu nie śmiać!
Na początek witam nowe "styczniówki"
bo ...bo ja od wczoraj nie myślę o niczym innym jak o seksie!
Mój wczoraj wrócił a mi od rana w sumie odbijało, więc wieczorem skorzystałam z okazji. I niby powinno wystarczyć ale co pójdę spać, nawet króciutka drzemka to śnią mi się takie rzeczy...najgorsze, że ...pobolewa mnie brzuch po takich snach (chyba nie będę tłumaczyć) natomiast seks normalny nie przysparza mi takich negatywnych odczuć...ja myślałam, że libido skacze trochę później:P
Ja mam absolutny zakaz, ale nie mam z tym problemu, bo mój narzeczony jest za granicą więc mnie nie kusiA jak go nie ma to jakoś o tym nie myślę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe mi też lekarz jak pytałam czy mogę się kochać z mężem to powiedział:" jeśli z mężem to wyrażam zgodę no i w sumie obawiać się że zajdziecie w ciążę nie musicie
" taki żartowniś z niego
no a mnie właśnie zaczęło kłuć z lewej strony podbrzusza aż się położyć musiałam. podobno takie bóle są normalne i świadczą że macica się rozciąga ale kurde każdy ból to dla mnie jednak stres
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:giannaa ja synka urodziłam dokładnie w dzień terminu, córkę dwa dni po terminie
ciekawe jak tym razem będzie, będę baaardzo szczęśliwa jak przetrwam sylwestra w dupaku
a mi na mdłości pomaga chyba... zielona herbatawypiłam i jak inny człowiek się czuję
To jesteśmy w tych 5% co rodziły w terminieja też synka urodziłam w wyznaczonym terminie
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja do tej pory się dziwie jak z córką tyle dotrwałam, cała ciąża zagrożona, pierw plamienia od początku do 15 tc, później skracanie szyjki od 20tc, w 31tc założony pessar, częste skurcze... a skubana i to 2 dni po terminie wylazła dopiero
a co najśmieszniejsze akurat robiliśmy totalny remont kuchni i w niedziele skończyliśmy i posprzątaliśmy, a w poniedziałek rano skurczy dostałam i urodziłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 13:13
Vuko, Aprilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny