Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:A skoro mowa o pościeli my coś takiego chcemy dla chłopczyka zielony z szarym i żółtym dla dziewczynki fiolet z kremem i też szarości http://allegro.pl/8cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34-wzory-i5193849895.html
dobranoc dziewczyny, ja się męczę z mega wzdęciem, nie jestem jeszcze na tyle śpiąca, by się położyć (wylegiwałam się dziś w łóżku do 11, to pewnie dlatego). mąż już śpi, a ja na kanapie przed TV:) do jutra:)
-
Ja mieszkam w uk i mam aparat na zębach zakładany w Polsce więc latam samolotem co dwa miesiące. W tej ciąży leciała na samym początku i nic mi się nie stało...
Moja coreczka jest z 3.06 więc urodziny i dzień dziecka świętuje jednocześnie przynajmniej narazić[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny i nowe styczniówki :*
Nie było mnie zaledwie dzien a tu tyle nadrabiania
Monika_89 dzięki że pytasz:* wczoraj bylo juz troche lepiej, choć apetyt nadal slaby. Bylismy na imieninach i niedawno wróciliśmy- tyle jedzenia, które jadlam tylko oczami
Na szczęście dostałam kilka smakołyków na wynos -to gdyby jutro naszła mi ochota
naali13 piękne zdjęcia i piękna suknia ślubna
anulkafajny brzusioja tez mam podobny a moze i nawet większy po jedzeniu
ale ogólnie szeroka jestem w biodrach więc boję sie robić zdjęć brzuszka co by klisza nie pękła xD
Beatricezazdroszczę podróży poślubnejMy byliśmy w Turcji i było pięknie
Teraz marzy mi się Grecja albo Hiszpania ale to jeszcze pewnie długo poczekam..
lucy1983 spóźnione ale szczere- wszystkiego najlepszego -
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś z Was tez tak mocno boli krzyż? Nie moge sie schylać a nie łącze tego z jakims wysiłkiem, nie chce panikować ale oczywiście wyczytałam jakies głupoty w necie i martwię sie co to moze oznaczać...
poza tym mam jakies słabsze objawy, nie wiem czy iść z tym do lekarza czy przesadzam...
-
FasUla wrote:Dziewczyny czy któraś z Was tez tak mocno boli krzyż? Nie moge sie schylać a nie łącze tego z jakims wysiłkiem, nie chce panikować ale oczywiście wyczytałam jakies głupoty w necie i martwię sie co to moze oznaczać...
poza tym mam jakies słabsze objawy, nie wiem czy iść z tym do lekarza czy przesadzam...
Lekarz nic nie pomoże, zaleci ćwiczeniana internecie możesz znaleźć mnóstwo ćwiczeń na kręgosłup. Nie pocieszę Ciebie, ból kręgosłupa będzie się nasilał.
-
Zaczynam łapać doła jak myślę o mojej pracy magisterskiej... ;// nie wiem jak to pisać,gdzie znaleźć źródła a mój promotor to kretyn ;/
Arizona_R lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny