Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Giannaa wrote:Zazdroszczę
Nie myślisz o przeprowadzce ?
-
Aprilia wrote:Ciekawe czy te smaczki i zachcianki mają coś wspólnego z płcią dzidziusia
Ja w to trochę nie wierzę, bo zbyt wiele moich koleżanek miało odwrotnie niż według tej zasady, że jak słone to ..., a jak słodkie to ...Czasem się sprawdza wiadomo, ale reguły nie ma jak się okazuje.
-
Aprilia wrote:Ciekawe czy te smaczki i zachcianki mają coś wspólnego z płcią dzidziusia
Ostatnio będąc w Biedronce na zakupach rozdarł mi się cukier a kasjerka na to "Ooo jak się cukier rozsypie to będzie ciąża" Bach i ciąża hahaPola_x, Carmen1724, Liskova, anulka557, Aprilia, eneska lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
JATA wrote:Myślimy o tym, ale to nie jest takie proste. ja mam tu niezłą pracę, mamy mieszkanie. A mój facet ma tam, ale tylko w sezonie letnim ( czyli tam przez pół roku). On mimo to baardzo by chciał. Kto wie jak to się wszystko poukłada
A na kolejne pół roku wraca do PL ?
Przepraszam, że tak wypytuje ale my własnie podjęliśmy decyzje o przeprowadzce do mojego męża do Norwegi. Też mamy tu mieszkanie z tym, że ja już nie pracuję. A z dwójką dzieci już nie chce być sama.
Pola Ja z synkiem wcinałam tony słodkiego teraz sporadycznie bardziej własnie słone i kwaśneJestem ciekawa co z tego wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musze jakoś niebawem wybrać się do Torunia do sklepu happymum i kupić jakąś sukienkę na wesele siostry wykorzystam potem na wesele w lipcu i 18 we wrześniu a od biedy może i na Boże Narodzenie
)
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Giannaa wrote:A na kolejne pół roku wraca do PL ?
Przepraszam, że tak wypytuje ale my własnie podjęliśmy decyzje o przeprowadzce do mojego męża do Norwegi. Też mamy tu mieszkanie z tym, że ja już nie pracuję. A z dwójką dzieci już nie chce być sama.
Pola Ja z synkiem wcinałam tony słodkiego teraz sporadycznie bardziej własnie słone i kwaśneJestem ciekawa co z tego wyjdzie
Tak, to w zasadzie pierwszy taki sezon, wcześniej wyjechał też na lato 2 lata temu. Ale teraz wygląda na to, że będzie chciał tam wracać. Też sobie nie wyobrażam bycia tutaj sama z dzieckiem przez pół roku więc będziemy musieli podjąć jakieś decyzje. Na szczęście mamy jeszcze trochę czasu, bo akurat w następnym sezonie letnim będę mogła wyjechać z nim, a co bęzie w kolejne to myślę wyjdzie w praniu -
nick nieaktualnyAh no bo w takiej ilosci postow idzie zapomniec , pominac kogos. Takze przypominajcie sie jak o kims zapomnimy. Ja sie boje ze kogos pominelam na 1str
Adusia ja nie pomoge bo nie mialam zadnego plamienia. jak sie martwisz to najlepiej zadzwon do gina
Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny