Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lucy, wszystkiego najwspanialszego!
Ty babcia? A ja z 34 latkami to kto?
Bo się nie poczuwam
Relaksuję się właśnie pod kocykiem na kanapie ale czas się zebrać i coś ogarnąć bo jutro rano do pracy. Jestem bez sił, maleństwo wysysa ze mnie całą energięDobrze, że mężuś jest wyrozumiały i kochany. Dziś siedząc w pracy miałam straszną chęć na słone paluszki, a on... wsiadł do auta i mi je przywiózł
Swoją drogą, to jakiś tydzień temu zaczęły mi się zachcianki, na pierwszy ogień poszły ogórki kiszone, mąż ma ze mnie ubaw, a mnie w sumie też one śmieszą
Pola_x, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAprilla, dzięki kochana
Ty to masz takie same zachcianki jak ja - kwaśne i słoneza ogórki kiszone zabijam
a wczoraj kupiłam zapas paluszków i flipsów orzechowych do pracy...
Ja jutro też do pracy, ale tylko na trochę max. 6 godzin. To zaleta jak szef wie i sam każe się oszczędzaći tylko 3 dni, bo w czwartek święto a w piątek biorę urlop
Aprilia lubi tę wiadomość
-
Beatrice wrote:A wy jakie macie plany na dzien dziecka?
Ja chcę z moim młodym iść do kina ale zapomniałam a co on chciał iśćW sumie MC to też dla niego będzie dużym prezentem wiec może przy okazji...
Raczej staram się omijać MC bo zawsze Olkowi mówię, że tam sama chemia i niezdrowe jedzenie
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Aprilla, dzięki kochana
Ty to masz takie same zachcianki jak ja - kwaśne i słoneza ogórki kiszone zabijam
a wczoraj kupiłam zapas paluszków i flipsów orzechowych do pracy...
Ja jutro też do pracy, ale tylko na trochę max. 6 godzin. To zaleta jak szef wie i sam każe się oszczędzaći tylko 3 dni, bo w czwartek święto a w piątek biorę urlop
To ja się do Was przyłączamlucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny