Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Carmen1724 wrote:Ok ale komórka nie wydziela fal rengenowskich a urzadzenia w samolocie już mogą poczytaj chociażby artykuł na parentingu.
Sory ale jest to mega zabawne.
menka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy juz mamy bilety.
Mamy wszystko dokladnie poplanowane, nasz znajomy jest podroznikiem i juz kilka razy byl w Tajlandii takze duzo przydatnych info mozemy od niego sie dowiedziec.A pozatym bedziemy w cywilizowanym hotelu wiec spokojnieja nie mam na razie obaw
Harusiowa, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:ja dalej jestem przerażona wizją tego, że jestem dorosła, ale w pozytywnym sensie
Jeszcze niedawno latałam po imprezach, 18nastkach, i nawet nie wiem kiedy to przeleciało od tego czasu.
Czasem czuję się taka młoda, niedoświadczona mimo ze bliżej mi już jednak do 30 niż 20 Z jednej strony imprezować by się jeszcze trochę chciało, poużywać życia, ale dom się buduje, dziecko w drodze, czas wydorośleć na 99%
Monika34 -
Sorry ale niektórzy z ciąży robią chorobę a z ciężarnej niepełnosprawną.
Ja rozumiem, ciąże zagrożoną i bliźniaczą. Ale jak kobieta się dobrze czuje i ciążą rozwija się prawidłowo ... no ja nie widzę przeciwwskazań do wielu rzeczy. A te wszystkie głupie artykuły w internecie to już jest przegięcie...a później kobiety po przeczytaniu kilku takich bzdur płaczą bo za chwile pewnie poronią ... zaszkodzić to wam może internet jak to już ktoś wcześniej słusznie zauważył
-
nick nieaktualny
-
Giannaa wrote:Sorry ale niektórzy z ciąży robią chorobę a z ciężarnej niepełnosprawną.
Ja rozumiem, ciąże zagrożoną i bliźniaczą. Ale jak kobieta się dobrze czuje i ciążą rozwija się prawidłowo ... no ja nie widzę przeciwwskazań do wielu rzeczy. A te wszystkie głupie artykuły w internecie to już jest przegięcie...a później kobiety po przeczytaniu kilku takich bzdur płaczą bo za chwile pewnie poronią ... zaszkodzić to wam może internet jak to już ktoś wcześniej słusznie zauważył01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! nie było mnie cały weekend a tu tyle nadrabiania.
Widzę, że piszecie o lotach samolotem. Ja w pierwszej ciąży dostałam zakaz latania, znaczy się lekarz nie zgodził się na moją podróż do Turcji. O ciąży dowiedziałam się 28 lipca, 30 mieliśmy lecieć.
Ale zgadzam się z dziewczynami, każda zrobi jak uważa. To decyzja każdej z Nas indywidualnie. Ja bym się nie odważyła, bo o to maleństwo pod sercem walczyłam 2 lata, 24 cykle, 3 inseminacje, myśl o ivf. Mam L4 bo mój lekarz jest podobnego zdania, za wiele nas to kosztowało, żeby się "nie przejmować" teraz.
-
Arizona_R wrote:Dziewczyny tu nie chodzi o to która którą ma przekonać prawda? Każda z Was i tak zachowałaby się według własnego sumienia, można wymieniać poglądy bo to służy zwiększaniu wiedzy ale nie próbujcie na siłę się przekonać do swoich racji:)
Chodzi tu o to, żeby nie siać niepotrzebnej panikiPrzeszukuje własnie internet w celu znalezienia jakie urządzenia na pokładzie samolotu mają promieniowanie RTG I JAK DO TEJ PORY NIC NIE ZNALAZŁAM... wszystkie urządzenia są radiowe tak jak komórki i inne dlatego każą nam je wyłączać albo przełączyć na tryb samolotowy żeby nie zakłócić ich pracy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carmen1724 wrote:Oj tam od razu do rękoczynu ☺ jestem poprostu przewrażliwiona na punkcie maluszka i jego bezpieczeństwa w pierwszej ciąży mieliśmy lecieć do Barcelony na mecz z realem ale się nie zdecydowaliśmy.
Ja też nie uważam, że do rękoczynustaram się tylko przekonać właśnie te przewrażliwione mamusie
że to co piszą czasami w necie to stek bzdur
nic więcej. I żeby te mamusie które mają zaplanowane loty...leciały spokojnie i bez nerwów bo to jest gorsze
A oczywiście każda zrobi jak będzie uważała
Przecież na siłę nikogo nie wepchnę do samolotu
-
nick nieaktualny