Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:Lucy wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka. Ja mam 25 lat mój mężul zaraz 33. My na ślubie mieliśmy fioletowe dodatki a małżon miał brązowy garnitur. Lotu samolotem bym nie ryzykowała bo przez zmianę ciśnień może się coś stać. My cały dzień spędziliśmy u moich rodziców kuzynka też była. I się okazało że ona też w ciąży tylko wczesnej jakiś 3/4 tydzień 20.06 jedziemy razem do dziadków z niespodzianką.
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:To nieprawda. Jesli ciąża przebiega prawidłowo, a mama nie ma problemów ze zdrowiem, to nie istnieją przeciwskazania do latania01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ja się nie mogę doczekać aż nasze dziecię będzie miało już tyle lat, że będzie można go zabierać w różne kierunki
Summerka USA też bym chciała kiedyśchciałabym taki objazd po różnych miejscach. Tylko gdybym chciała odwiedzić wszystko, to bym musiała mieć worek pieniędzy i długi urlop
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucy Wszystkiego najlepszego
Zdrówka dla Ciebie i dla maleństwa !!
Beatrice Przy Twoim brzuszku umięśnionym brzuszku to raczej późno zobaczysz ciążowy brzuszek
Anulka Ty taki brzuch miałaś przed ciążą? On wygląda całkiem ciążowoU mnie niestety tłuszcz został też wypchnięty i brzuszek dość widoczny i prawie w żadne spodnie swoje nie wchodzę już.
naali13 lubi tę wiadomość
-
W 1 i 3 trymestrze nie zaleca się latania. W 1 wiadomo- wszystko jest jeszcze niepewne, a w 3 już za duże ryzyko przedwczesnego porodu. W 2 teoretycznie można bezpiecznie. Ja planuję podróż i zastanawiam się czy lecieć czy jechać, co mnie bardziej wymęczy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja latałam na samym początku ciąży ...dokładnie chwile po tym jak się o niej dowiedziałam
Latałam tez w pierwszej ciąży i nie było żadnych przeciwwskazań od lekarza... Nie ma co spekulować na ten temat.
Jata Pewnie bardziej wymęczy Ciebie podróż samochodem. Jak dla mnie podróż samochodem jest mniej bezpieczna niż samolotem. Istnieje większe ryzyko wypadku bądź kolizji ostrego hamowania gdzie pas może ucisnąć na brzuch albo jak nie zapniesz pasów uderzysz się o coś. A co w samolocie? Tylko zmiana ciśnienia? Ciśnienie wyregulujesz żując gumę bądź pijąc wodę.
Co innego kiedy kobieta w ciąży panicznie boi się latać... tutaj nerwy mogą wpłynąć bardzo niekorzystnie. Ale nie sam lot.eneska, Pola_x lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:Nie chodzi tylko o predyzpozycje cieżarnej ale też o fale które emitują urzadzenia w samolocie.
-
też się skłaniam ku samolotowi, jednak jest to dużo bardziej komfortowe. Jeszcze porozmawiam z lekarzem co o tym myśli. Najgorzej, że z lotniska muszę jeszcze dojechać do portu, a potem 2,5 godziny płynięcia promem. Najbardziej boję się dźwigania walizki, nie ma rady, będę musiała spakować się bardzo kompaktowo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny