Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam fioletowe buty, makijaż, bukiet, a mąż krawat i skarpetki ;)

i takie spinki do mankietów:
    http://allegro.pl/spinki-do-mankietow-i-love-my-wife-na-prezent-i5010247926.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cywilny a potem wesele. :) 12.07 A potem 15 lecimy w podroz poslubna :D

zielonooka witamy :*

Pola_x, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielonooka84 wrote:
    20 stycznia urodzi się moje maleństwo :)

cześć :)

km5sio4phkxiw92p.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Cywilny a potem wesele. :) 12.07 A potem 15 lecimy w podroz poslubna :D

zielonooka witamy :*
    Ja miałam konkordatowy 2 w 1:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice gdzie lecicie? :)

Ja miałam klasyczny kolor butów :P Śmietankowe.

km5sio4phkxiw92p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australia i a potem Tajlandia <3.
    Mam nadzieje ze z ciaza bedzie wszystko dobrze.

Pola_x, monika_89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede miala czerwone szpilki :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:

o mamo, czad <3 :D Australia <3

km5sio4phkxiw92p.png
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    ja miałam fioletowe buty, makijaż, bukiet, a mąż krawat i skarpetki ;)

i takie spinki do mankietów:
    http://allegro.pl/spinki-do-mankietow-i-love-my-wife-na-prezent-i5010247926.html

Ja też bukiet i makijaż w fuksji ;) Ale mąż klasycznie ;)) Czarno-granatowo-biały :D tylko butonierkę miał fuksjową. :)
    A takie spinki miał na poprawiny, a potem ubrał je też na wesele znajomych i tam mu się rozleciały ;/

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Fantastycznie!!! :D Ale ja bałabym się lecieć na taką wycieczkę w ciąży!

01.2016 🧒
    1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dlugo sie leci i jeszcze z przesiadkami dwoma. ale ja zawsze dobrze znosilam loty samolotem. W ciazy jeszcze nie lecialam. Jak ostatnio gadalam o tym z ginem to powiedzial ze jesli nadal bede sie tak swietnie czula i nie bedzie zadnych plamien badz innych problemow.to nie widzi przeciwskazan.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• naali13 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    No dlugo sie leci i jeszcze z przesiadkami dwoma. ale ja zawsze dobrze znosilam loty samolotem. W ciazy jeszcze nie lecialam. Jak ostatnio gadalam o tym z ginem to powiedzial ze jesli nadal bede sie tak swietnie czula i nie bedzie zadnych plamien badz innych problemow.to nie widzi przeciwskazan.
    Ja często w samolocie miałam problemy z ciśnieniem, więc bardzo bym się bała.

01.2016 🧒
    1cs
  • JATA Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:

Kurcze odważnie. Australię jeszcze rozumiem pomimo, że lot koszmarnie długi to jednak tam jest cywilizacja, w razie co lekarza i dobry szpital znajdziesz bez problemu. Tajlandii bym nie ryzykowała. Byłam i jest cudownie, ale to nie miejsce na podróż z brzuchem moim zdaniem. Nawet taka głupota jak jedzenie i woda, które tam mają inną florę bakteryjną, mogą powodować silne problemy żołądkowe.

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie cierpię latać samolotami, brr... Jak byłam mala, to uwielbiałam, a teraz więcej rozumiem i bardzo sie boję. No ale jak inaczej dotrzeć np do Grecji... Eh te poświęcenia :D

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym się bała w ciąży. Bardziej tego o czym mówi JATA. Kocham podróże miłością wielką, ale w ciąży postanowiliśmy zrezygnować z takich "dzikich" kierunków.

km5sio4phkxiw92p.png
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Ja nie cierpię latać samolotami, brr... Jak byłam mala, to uwielbiałam, a teraz więcej rozumiem i bardzo sie boję. No ale jak inaczej dotrzeć np do Grecji... Eh te poświęcenia :D

Ja się nie boję, ale się strasznie nudzę haha :D Przy długich lotach, to w pewnym momencie już mi się nie chce ani spać, ani czytać, ani słuchać muzyki, wszystkie te "rozrywki pokładowe" już mnie też nudzą, no tragedia :D Ale dla pięknego miejsca jestem w stanie odsiedzieć :D

km5sio4phkxiw92p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie, to ja zaczynam panikować haha :p tzn nie robię na pokładzie afery czy cos :D ale czuję się bardzo niekomfortowo, jak nie mam powierzchni ziemi pod nogami :P 2 h w samolocie to dla mnie maks :p 30 min wznoszenia, 30 przygotowania do lądowania, więc zostaje godzina do wytrzymania:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas w kwietniu stuknęła 6 rocznica ślubu, kiedy zleciało to nie wiem :)

my właśnie zaklepaliśmy sobie wczasy, dzieciaki jadą z babcią, ciocią i kuzynką z dzieckiem nad morze (zawozimy ich to i na morzę się trochę załapię :D ) a my nad jezioro, odpocznę sobie za wszystkie czasy bez dzieci, to będą pierwsze takie wakacje, że zostanę bez nich choćby na jeden dzień, zawsze z choć jednym byłam.. a mają jechać na 2 tygodnie! ale dam radę ! (tak ja, bo dzieciaki na pewno :D ) bo to ostatni gwizdek na tak luźny i samotny wypoczynek, w przyszłym roku już nie odpocznę :D :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka. Ja mam 25 lat mój mężul zaraz 33. My na ślubie mieliśmy fioletowe dodatki a małżon miał brązowy garnitur. Lotu samolotem bym nie ryzykowała bo przez zmianę ciśnień może się coś stać. My cały dzień spędziliśmy u moich rodziców kuzynka też była. I się okazało że ona też w ciąży tylko wczesnej jakiś 3/4 tydzień 20.06 jedziemy razem do dziadków z niespodzianką.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 4. Bedzie piąta;) kurcze, Tajlandia, fajnie, ale tez bym sie bała , nawet z małym dzieckiem, a co dopiero w ciazy.

My po skubie popłynęliśmy w ekskluzywny rejs, a potem w podróż dookoła Europy - fajnie było - chciałam cos, czego nie robi sie w normalne wakacje;)

Teraz, jak dzieciaki podrosną, planujemy USA, oboje byliśmy, ale nie razem, wiec teraz chcemy wspólnie, a dzieci z dziadkami. Ja to panikara jestem, w tum toku zapowiedziałam, ze ze względu na ciąże i nake dziecko - siedzimy na tyłkach w domu;)

Pola_x, monika_89 lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ