X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam fioletowe buty, makijaż, bukiet, a mąż krawat i skarpetki ;)

i takie spinki do mankietów:
    http://allegro.pl/spinki-do-mankietow-i-love-my-wife-na-prezent-i5010247926.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cywilny a potem wesele. :) 12.07 A potem 15 lecimy w podroz poslubna :D

zielonooka witamy :*

Pola_x, Harusiowa, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielonooka84 wrote:
    20 stycznia urodzi się moje maleństwo :)

cześć :)

km5sio4phkxiw92p.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Cywilny a potem wesele. :) 12.07 A potem 15 lecimy w podroz poslubna :D

zielonooka witamy :*
    Ja miałam konkordatowy 2 w 1:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice gdzie lecicie? :)

Ja miałam klasyczny kolor butów :P Śmietankowe.

km5sio4phkxiw92p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australia i a potem Tajlandia <3.
    Mam nadzieje ze z ciaza bedzie wszystko dobrze.

Pola_x, monika_89, Carmen1724, Harusiowa, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede miala czerwone szpilki :D

Harusiowa, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:

o mamo, czad <3 :D Australia <3

km5sio4phkxiw92p.png
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    ja miałam fioletowe buty, makijaż, bukiet, a mąż krawat i skarpetki ;)

i takie spinki do mankietów:
    http://allegro.pl/spinki-do-mankietow-i-love-my-wife-na-prezent-i5010247926.html

Ja też bukiet i makijaż w fuksji ;) Ale mąż klasycznie ;)) Czarno-granatowo-biały :D tylko butonierkę miał fuksjową. :)
    A takie spinki miał na poprawiny, a potem ubrał je też na wesele znajomych i tam mu się rozleciały ;/

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Fantastycznie!!! :D Ale ja bałabym się lecieć na taką wycieczkę w ciąży!

01.2016 🧒
    1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dlugo sie leci i jeszcze z przesiadkami dwoma. ale ja zawsze dobrze znosilam loty samolotem. W ciazy jeszcze nie lecialam. Jak ostatnio gadalam o tym z ginem to powiedzial ze jesli nadal bede sie tak swietnie czula i nie bedzie zadnych plamien badz innych problemow.to nie widzi przeciwskazan.

Harusiowa, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• naali13 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    No dlugo sie leci i jeszcze z przesiadkami dwoma. ale ja zawsze dobrze znosilam loty samolotem. W ciazy jeszcze nie lecialam. Jak ostatnio gadalam o tym z ginem to powiedzial ze jesli nadal bede sie tak swietnie czula i nie bedzie zadnych plamien badz innych problemow.to nie widzi przeciwskazan.
    Ja często w samolocie miałam problemy z ciśnieniem, więc bardzo bym się bała.

01.2016 🧒
    1cs
  • JATA Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:

Kurcze odważnie. Australię jeszcze rozumiem pomimo, że lot koszmarnie długi to jednak tam jest cywilizacja, w razie co lekarza i dobry szpital znajdziesz bez problemu. Tajlandii bym nie ryzykowała. Byłam i jest cudownie, ale to nie miejsce na podróż z brzuchem moim zdaniem. Nawet taka głupota jak jedzenie i woda, które tam mają inną florę bakteryjną, mogą powodować silne problemy żołądkowe.

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie cierpię latać samolotami, brr... Jak byłam mala, to uwielbiałam, a teraz więcej rozumiem i bardzo sie boję. No ale jak inaczej dotrzeć np do Grecji... Eh te poświęcenia :D

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym się bała w ciąży. Bardziej tego o czym mówi JATA. Kocham podróże miłością wielką, ale w ciąży postanowiliśmy zrezygnować z takich "dzikich" kierunków.

km5sio4phkxiw92p.png
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Ja nie cierpię latać samolotami, brr... Jak byłam mala, to uwielbiałam, a teraz więcej rozumiem i bardzo sie boję. No ale jak inaczej dotrzeć np do Grecji... Eh te poświęcenia :D

Ja się nie boję, ale się strasznie nudzę haha :D Przy długich lotach, to w pewnym momencie już mi się nie chce ani spać, ani czytać, ani słuchać muzyki, wszystkie te "rozrywki pokładowe" już mnie też nudzą, no tragedia :D Ale dla pięknego miejsca jestem w stanie odsiedzieć :D

km5sio4phkxiw92p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie, to ja zaczynam panikować haha :p tzn nie robię na pokładzie afery czy cos :D ale czuję się bardzo niekomfortowo, jak nie mam powierzchni ziemi pod nogami :P 2 h w samolocie to dla mnie maks :p 30 min wznoszenia, 30 przygotowania do lądowania, więc zostaje godzina do wytrzymania:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas w kwietniu stuknęła 6 rocznica ślubu, kiedy zleciało to nie wiem :)

my właśnie zaklepaliśmy sobie wczasy, dzieciaki jadą z babcią, ciocią i kuzynką z dzieckiem nad morze (zawozimy ich to i na morzę się trochę załapię :D ) a my nad jezioro, odpocznę sobie za wszystkie czasy bez dzieci, to będą pierwsze takie wakacje, że zostanę bez nich choćby na jeden dzień, zawsze z choć jednym byłam.. a mają jechać na 2 tygodnie! ale dam radę ! (tak ja, bo dzieciaki na pewno :D ) bo to ostatni gwizdek na tak luźny i samotny wypoczynek, w przyszłym roku już nie odpocznę :D :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka. Ja mam 25 lat mój mężul zaraz 33. My na ślubie mieliśmy fioletowe dodatki a małżon miał brązowy garnitur. Lotu samolotem bym nie ryzykowała bo przez zmianę ciśnień może się coś stać. My cały dzień spędziliśmy u moich rodziców kuzynka też była. I się okazało że ona też w ciąży tylko wczesnej jakiś 3/4 tydzień 20.06 jedziemy razem do dziadków z niespodzianką.

lucy1983 lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 4. Bedzie piąta;) kurcze, Tajlandia, fajnie, ale tez bym sie bała , nawet z małym dzieckiem, a co dopiero w ciazy.

My po skubie popłynęliśmy w ekskluzywny rejs, a potem w podróż dookoła Europy - fajnie było - chciałam cos, czego nie robi sie w normalne wakacje;)

Teraz, jak dzieciaki podrosną, planujemy USA, oboje byliśmy, ale nie razem, wiec teraz chcemy wspólnie, a dzieci z dziadkami. Ja to panikara jestem, w tum toku zapowiedziałam, ze ze względu na ciąże i nake dziecko - siedzimy na tyłkach w domu;)

Pola_x, monika_89 lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ