Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMetlik mam w głowie straszny.
Ale chyba sobie jednak dam spokój z tą jutrzejszą wizyta..
Zadzwonimy tylko przeprosić że nie przyjdziemy, może nam powie przynajmniej czy badania wyszły ok. Nie ma raczej sensu stresować fasolki. Wytrzymam do wtorku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 16:21
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Metlik mam w głowie straszny.
Ale chyba sobie jednak dam spokój z tą jutrzejszą wizyta..
Zadzwonimy tylko przeprosić że nie przyjdziemy, może nam powie przynajmniej czy badania wyszły ok. Nie ma raczej sensu stresować fasolki. Wytrzymam do wtorku
Alexa, dwa usg pod rząd na pewno nie zaszkodzą Fasolce
Chodzi tylko o to że jak chodzisz do 2 ginów na Krankenkasse i oni się skapują to będziesz musiała zapłacić za wszystkie badania u jednego gina bo policzą ci jak za prywatnego. Wiem o tym dość dobrze bo moi teściowie pracują w DE jak lekarze rodzinni i nie raz mieli takich pacjentów...
A odmówić zawsze można, to żaden wstyd, powiedz że zdecydowałaś się prowadzić ciążę u innego gina i już. A wyniki i tak powinni ci podać. Bo lekarza możesz zmieniać ile razy chcesz, tylko podwójnie nie możesz chodzić.
Nie stresuj się, wszystko będzie oktrzymam kciuki
alexa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylucy1983 wrote:Alexa, dwa usg pod rząd na pewno nie zaszkodzą Fasolce
Chodzi tylko o to że jak chodzisz do 2 ginów na Krankenkasse i oni się skapują to będziesz musiała zapłacić za wszystkie badania u jednego gina bo policzą ci jak za prywatnego. Wiem o tym dość dobrze bo moi teściowie pracują w DE jak lekarze rodzinni i nie raz mieli takich pacjentów...
A odmówić zawsze można, to żaden wstyd, powiedz że zdecydowałaś się prowadzić ciążę u innego gina i już. A wyniki i tak powinni ci podać. Bo lekarza możesz zmieniać ile razy chcesz, tylko podwójnie nie możesz chodzić.
Nie stresuj się, wszystko będzie oktrzymam kciuki
Tym bardziej nie chce ryzykowac i z nimi zaczynAc.
Dokładnie tak zrobięa ja się niepotrzebnie stresuje ze co sobie o nas pomyślą jak odmowie. Heh.
Dziękuję Ci bardzo Lucy ;*.
-
nick nieaktualnyAlexa dokładnie
co się przejmujesz co oni sobie pomyślą... Myśl o sobie i zdrowiu Fasolki
w najgorszym razie pokłują cię jeszcze raz u twojej gin i zrobią ci te badania raz jeszcze. Mogę się założyć że nawet będzie im na rękę jedna pacjentka mniej bo na ogół przeładowanie terminami jest straszne... A jak nasz zaufanie do swojej gin to lepiej chodź do niej. Ja też chcę się dodatkowo zapisać do położnej bo ponoć u niej można między wizytami u gin pójść i posłuchać serduszka
to przynajmbiej mój plan
alexa lubi tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:Dzięki dziewuszki za życzenia. My właśnie wróciluśmy fo domu po obiadku w restauracji, kawie i ciachu
ale spacerek też zaliczony
U mnie też brzuszek już widoczny... Mąż się śmieje że już nie można zwalać na przejedzenieJutro do pracy muszę poszukać jakąś luźną bluzkę
Chyba niedługo muszę sprawić sobie spodnie ciążowe, bo teraz mam tylko jedne co mnie nie uciskają... Ale piczekam jeszcze te 11 dni do usg i wtedy ruszę w miasto01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnylucy1983 wrote:Alexa dokładnie
co się przejmujesz co oni sobie pomyślą... Myśl o sobie i zdrowiu Fasolki
w najgorszym razie pokłują cię jeszcze raz u twojej gin i zrobią ci te badania raz jeszcze. Mogę się założyć że nawet będzie im na rękę jedna pacjentka mniej bo na ogół przeładowanie terminami jest straszne... A jak nasz zaufanie do swojej gin to lepiej chodź do niej. Ja też chcę się dodatkowo zapisać do położnej bo ponoć u niej można między wizytami u gin pójść i posłuchać serduszka
to przynajmbiej mój plan
bo jak byłam u niej to był 5tc, więc za wcześnie.
Troszkę mnie podratowalas
U położnej mówisz? To też muszę się dowiedzieć jak coś.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe
mój mąż też mnie od dzieciaków wyzywa hehe ale widziały galy co brały ;p ale w sumie fajnie jest być młodą żonką i mam nadzieję że mamą też
eneska lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200