Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carmen1724 wrote:Za zeszły rok tak było zaraz popatrze jak jest teraz może jakieś zmiany. http://m.forbes.pl/becikowe-2014-zasady-prog-dochodowy-dokumenty,artykuly,177331,1,1.html
To bogacze jesteście hehe ;pp Bogaczom się nienależy
(oczywiście żartuje ;*) i mam nadzieję, ze da sie to jakoś obejść albo może coś źle liczyliście?01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
Ogólnie przyjęte jest OM
tak mi się wydaje ale kwestią jest tego jak lekarz napisze. Żadna z Was nie ma co się martwić o becikowe chyba, że ma dużo kasy
Ten przepis ma uderzyć w matki które mają w głęboko gdzieś swoje dzieci i nie chodzą do lekarza.
-
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:Zadna karta ciazy nie jest potrzebna do becikowego,bo to po porodzie dopiero wystawiaja takie zaswiadczenie, jesli sie chce. Teraz raczej nie wystawia,bo przeciez jeszcze wiele sie moze zdarzyc
W szpitalu tego nie robią, robi to lekarz który prowadzi ciąże. -
hej dziewczyny, ja jestem po pierwszy usg! ciąża potwierdzona, ale kartę ciąży założy mi dopiero na następnej wizycie czyli 19 czerwca. Póki co jest embrion 2.06mm i doktor twierdzi,że jest wszystko super. Jak tak patrzę na inne wykresy to niektóre z was już miały serduszko i fasolki były większe, ale nie ma co się porównywać
lekarka twierdzi, że będzie chłopak bo trafiliśmy w owulację i ładnie wyglądam
lecę do pracy. Miłego dnia
Monika34, Carmen1724, monika_89, Pola_x, Felicity lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny