Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonika piłam herabate z cytryna i używam lactacyd, sikam cześciej ale ja zapalenie pęcherza mam dość często, wtedy jest ból przy oddawaniu moczu i pieczenie.
A ten krzyż to mocno mnie boli, nie moge sie schylic, a na okres nigdy tak nie miałam:/ ale trochę mnie uspokoilyscie;) -
robię tak jak ty:) mnie nie swędzi nic właśnie raz tylko z rana lekko taki dyskomfort a teraz tylko nacisk na pęcherz przed chwilą zasnęłam i po godzinie już musiałam iść siku.też będę pić herbatkę z cytryną :)a lactacyd cały czas używamFasUla wrote:Monika piłam herabate z cytryna i używam lactacyd, sikam cześciej ale ja zapalenie pęcherza mam dość często, wtedy jest ból przy oddawaniu moczu i pieczenie.
A ten krzyż to mocno mnie boli, nie moge sie schylic, a na okres nigdy tak nie miałam:/ ale trochę mnie uspokoilyscie;)

Monika34 -
nick nieaktualnyA ja juz godzinę czekam na męża w samochodzie... Musiałam go zawieźć na badania do pracy, bo on sam po wczorajszym świętowaniu bal sie jeszcze wsiąść za kierownicę
i od 10 jeździmy, a teraz od 12 ślęczę w samochodzie i tylko co chwila go uruchamiam i puszczam klimatyzacje, bo nie da sie wytrzymać, nawet otwarte okna nie pomagają.
-
Ja właśnie też dzisiaj trochę sprzątam i ciężko mi. Wcale mi się nie chce, ale mąż w pracy a na służbę mnie nie stać hehehe.Giannaa wrote:Zabrałam się na sprzątanie mieszkania...ale ciężko mi to to idzie bo meczę się przy tym okropnie i co chwile muszę sobie usiąść i odpocząć
takim sposobem to będę sprzątać do wieczora 
Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Kochane wszystkie robicie badania prenatalne? Ja się zastanawiam... Trochę się boję. Czy któraś zna się na tym i mogłaby coś napisać o tym. Jaka cena? W którym tygodniu? Itd.
Ja będę robić tylko USG ale to jest standard tak mi się wydaje, że u Twojego na wizycie powinnaś mieć zrobione miedzy 11 a 13t6d jeśli usg wyjdzie niejednoznaczne wtedy polecę na badania z krwi. -
nick nieaktualnyJa robię, juz mam umowiona wizytę na 3 lipca, to będzie mój 12tc o ile się nie mylę, w rejestracji musiałam podac dzień ostatniej miesiączki i pani mi tam wyliczyla. Koszt 250 (albo 200, nie pamiętam), ale ja najpewniej dostane skierowanie od ginekologa, wiec będzie za darmoGumisia wrote:Kochane wszystkie robicie badania prenatalne? Ja się zastanawiam... Trochę się boję. Czy któraś zna się na tym i mogłaby coś napisać o tym. Jaka cena? W którym tygodniu? Itd.
a jak się nie uda, to i tak koszt niewielki. Zaproponowano mi tez test PAPPA z krwi, ale na to zdecyduje sie, gdyby na USG bylo cos nie tak. Koszt badania z krwi bodajże 150zl
-
nick nieaktualnyeh...mam dziś dzień agresji...przysięgam, że nie wiem jakim cudem mój szef dzisiaj nie zarwał ode mnie w łeb!
Potem zadzwoniła Pani z przychodni bo okazało się, że mojego lekarza nie będzie ani 08.06 ani 15.06...i się pyta kobietka czy chce do innego?....no ale po co?
Nic zadzwoniłam do swojego i tego 08.06 pójdę na USG do szpitala (w sumie to chyba nawet mnie cieszy...jak na serduszkową wizytę lepszego sprzętu nie mogłam sobie wymarzyć
) ale wizytę będę mogła mieć dopiero 22t...pierdziela dostaje w pracy bo śpię niemal n a biurku i w ogóle niemal z każdej strony coś wiec co najmniej ze 3 razy w ciągu standardowych 8h mam ochotę rzucić to w cholerę
wniosek z tego taki, że karę ciąży założą mi dopiero w 10t
eh...dla podsumowania...mój wpis był formą radzenia sobie z agresją...wiecie miałam do wyboru wstać od biurka, zapukać, walnąć pajacowi z liścia albo wyżalić się tutaj:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH