Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Ja też, bardziej zależy mi na dziecku niż na zarobieniu na ZUS, bo i tak czuję się przez Zus kiwana od lat. Mam dwójkę dzieci, a tą 3cią ciaże odwlekałam ze względu na ZUS, bo musze wcześniej porobić niezłe oszczędnosci, by pozwolić sobie na 3 mce na macierzyńskim. Nigdy nie mogłam skorzystać ze zwolnienia w ciązy tak jak kobiety na umowach o pracę. No niestety, nie było mi to dane, chociaż naprawdę pracuję dużo godzin w miesiącu
A emerytura, lepiej nie mówić, nie licze na nią ...
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja to tak siedzę w domu ale ważne dla mnie jest aby mój synek się nie nudził więc wymyślam babciom żeby to tu go wzieły to tu i przez to ja leżę sama i ciągle godna wstaję jak ide do ubikacji zjem owoca albo coś po drodzę a oprócz obiadu to ja głodna jak wilk jestem:( i tak siedzę i się głodzę troszke:(
Monika34 -
Cześć
Melduję się po wizycie, na USG widoczny jeden dzidziuś, tam gdzie być powinien.Pan doktor stwierdził, że trochę słaba rozdzielczość aparatury i chyba coś już tam pika, ale głowy za serduszko jeszcze dać nie może. 12.06 jestem umówiona na następną wizytę i oby wtedy już nie było wątpliwości.
Na razie mam zwiększyć dawkę luteiny tak "na zaś".eneska, Arizona_R, naali13, dorbie, lucy1983, Pola_x, Carmen1724, anulka557 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:i jak to jest jak miałam l4 do 30 tego a teraz mam od dziś dzwoniłam do kadrowej mówi, że może być od dziś ale jakoś tak dziwnie jakby ten jeden dzień wyjęty wy też tak mieliście jakoś?
-
nick nieaktualny
-
vincaminor wrote:Cześć
Melduję się po wizycie, na USG widoczny jeden dzidziuś, tam gdzie być powinien.Pan doktor stwierdził, że trochę słaba rozdzielczość aparatury i chyba coś już tam pika, ale głowy za serduszko jeszcze dać nie może. 12.06 jestem umówiona na następną wizytę i oby wtedy już nie było wątpliwości.
Na razie mam zwiększyć dawkę luteiny tak "na zaś".
Monika34 -
Na razie mam zwiększyć dawkę luteiny tak "na zaś".)
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyMonika34 wrote:mam nadzieję tylko się zastawiałam czy to w czymś nie koliduje
skoro w kadrach powiedzieli, że wszystko ok, no to ok:)
Monika34 lubi tę wiadomość
-
Na razie mam zwiększyć dawkę luteiny tak "na zaś".Jaki wiek według USG?
-
nick nieaktualny