X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Summerka Ty Wiedzmo, podziel sie :-P
    Martwie sie o Morwe... :-\
    ja tez bo nic nie pisze ale wiele razy juz o niej pisalam ale nic nie wiadomo... a jak moge sprawdzić czy się udziela w innych watkach?

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Mordeczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie co z nią nic nie piszę tutaj :(

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu milczy, a kiedy miała mieć wizytę?

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mordeczka ty ja ostania jakos znalazlas? kojarze ze kolo 15nastego dopiero

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam że 4 czerwca, ale w Boże Ciało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Znowu milczy, a kiedy miała mieć wizytę?
    mi sie kojarzy czwartek

• Vuko Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis o 13 miala wizyte i mowila,ze da znac, dlatego martwie sie podwojnie i juz mnie kciuki bola >.<

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO JEST OSTATNI POST MORWY PRAWDOPODOBNIE PO WIZYCIE
    Jestem po wizycie I nadal nic nie widać , byłam w szpitalu więc zrobili mi w gratisie betę i ona sobie nadal rośnie . Lekarz szukał wszędzie i wiecie co odnalazł ? Jak on to nazwał "najprawdopodobniej była podwójna owulacja, pani lewy jajnik jest tak schowany ,że ciężko było cokolwiek na nim zobaczyć, więc się nie dziwię, że poprzedniemu lekarzowi umknęło to na uwadze". Gdzieś musiał pierwszy fasol zaginąć po drodze stąd ta beta rosła sobie inaczej niż powinna . Lekarz dał mi szansę, że drugi fasol gdzieś tam się ukrywa i ze może jeszcze coś z tego będzie. Chociaż ja już coraz mniej w to wierzę. Powiedział ,że plamienia są minimalne i najprawdopodobniej może za jakiś czas już wcale ich nie być. Mam nadal brać dupka w większej dawce i przyjść na kolejną wizytę 16 czerwca. "Ani w jajowodami ani w jajnikach nic niepokojacego nie ma , więc proszę mi się tu na zapas nie zamartwiać". Długo mnie badał no i kazał brać nospe. Aaa no i powiedział ,że ze stymulacja owulacji to tak naprawdę różnie bywa i widział już niejedne dziwne przypadki , które odbiegają od medycyny, chodziło o to ,że nie raz widział przysłowiowe cud, chociaż nic na to nie wskazywało. Więc mam się nie denerwować tylko leżeć i wierzyć, że będzie dobrze. Powiedział, ze jak poprzednie endo bylo dobrze przez lekarza zmierzone to ono uroslo sobie trochę to również dobry znak. no i to by było na tyle .

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    carte d'or ma nowe lody "chocolate brownie"... tylko gdzie tu je upolować :(
    mi mąż kupił, przepyszne :D

• Vuko Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z innej beczki, to czas leci jak woda... Dopiero co sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy, a jutro juz zaczynam 10ty tydzien... Masakra mi zlecialo

monika_89 lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny myślicie, że znajdę już fasolkę szparagową?

km5sio4phkxiw92p.png
  • Mordeczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana noo a jak :) Już jest :)

Pola_x lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • JATA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Ja dzis dostalam na Dzien Dziecka w prezencie info,ze jedziemy we wrzesniu do Chorwacji <3
    ja też będę we wrześniu w Chorwacji :)

Vuko lubi tę wiadomość

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    mi mąż kupił, przepyszne :D
    kurde, GDZIE?! :D

Vuko, leci, leci.. :) ja pamiętam, jakbym wczoraj robiła pierwszą betę, a tu już 9 tydzień:) jeszcze trochę i będziemy tulić nasze szkraby :)

• monika_89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piszecie o wakacjach my może wyskoczymy na kilka dni nad Bałtyk. Wszystko zalezy do mojego samopoczucia pod koniec lipca.

Morwa bardzo, bardzo mocno ściskam za Ciebie kciuki, mam nadziję, że będziesz tym przypadkiem cudu. Trzymaj się

esneska w tesco :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 18:19

eneska lubi tę wiadomość

• Pola_x Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Kochana noo a jak :) Już jest :)

Poważnie? to jutro biegnę na targ <3

km5sio4phkxiw92p.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Pola_x lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola, no jasne,ze jest, jadlam pare dni temu :-D
    JATA, no to widzimy sie w Chorwacji!

Pola_x lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo... fasolkę szparagową też bym wsunęła, ale u nas chyba jeszcze nie ma, bo na pewno mama by mi dała znać :D albo zapomniała, że jestem wielką zwolenniczką tej fasolki haha :P

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    TO JEST OSTATNI POST MORWY PRAWDOPODOBNIE PO WIZYCIE
    Jestem po wizycie I nadal nic nie widać , byłam w szpitalu więc zrobili mi w gratisie betę i ona sobie nadal rośnie . Lekarz szukał wszędzie i wiecie co odnalazł ? Jak on to nazwał "najprawdopodobniej była podwójna owulacja, pani lewy jajnik jest tak schowany ,że ciężko było cokolwiek na nim zobaczyć, więc się nie dziwię, że poprzedniemu lekarzowi umknęło to na uwadze". Gdzieś musiał pierwszy fasol zaginąć po drodze stąd ta beta rosła sobie inaczej niż powinna . Lekarz dał mi szansę, że drugi fasol gdzieś tam się ukrywa i ze może jeszcze coś z tego będzie. Chociaż ja już coraz mniej w to wierzę. Powiedział ,że plamienia są minimalne i najprawdopodobniej może za jakiś czas już wcale ich nie być. Mam nadal brać dupka w większej dawce i przyjść na kolejną wizytę 16 czerwca. "Ani w jajowodami ani w jajnikach nic niepokojacego nie ma , więc proszę mi się tu na zapas nie zamartwiać". Długo mnie badał no i kazał brać nospe. Aaa no i powiedział ,że ze stymulacja owulacji to tak naprawdę różnie bywa i widział już niejedne dziwne przypadki , które odbiegają od medycyny, chodziło o to ,że nie raz widział przysłowiowe cud, chociaż nic na to nie wskazywało. Więc mam się nie denerwować tylko leżeć i wierzyć, że będzie dobrze. Powiedział, ze jak poprzednie endo bylo dobrze przez lekarza zmierzone to ono uroslo sobie trochę to również dobry znak. no i to by było na tyle .
    z kiedy ten post jest?

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
‹‹ 342 343 344 345 346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ