Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
TO JEST OSTATNI POST MORWY PRAWDOPODOBNIE PO WIZYCIE
Jestem po wizycie I nadal nic nie widać , byłam w szpitalu więc zrobili mi w gratisie betę i ona sobie nadal rośnie . Lekarz szukał wszędzie i wiecie co odnalazł ? Jak on to nazwał "najprawdopodobniej była podwójna owulacja, pani lewy jajnik jest tak schowany ,że ciężko było cokolwiek na nim zobaczyć, więc się nie dziwię, że poprzedniemu lekarzowi umknęło to na uwadze". Gdzieś musiał pierwszy fasol zaginąć po drodze stąd ta beta rosła sobie inaczej niż powinna . Lekarz dał mi szansę, że drugi fasol gdzieś tam się ukrywa i ze może jeszcze coś z tego będzie. Chociaż ja już coraz mniej w to wierzę. Powiedział ,że plamienia są minimalne i najprawdopodobniej może za jakiś czas już wcale ich nie być. Mam nadal brać dupka w większej dawce i przyjść na kolejną wizytę 16 czerwca. "Ani w jajowodami ani w jajnikach nic niepokojacego nie ma , więc proszę mi się tu na zapas nie zamartwiać". Długo mnie badał no i kazał brać nospe. Aaa no i powiedział ,że ze stymulacja owulacji to tak naprawdę różnie bywa i widział już niejedne dziwne przypadki , które odbiegają od medycyny, chodziło o to ,że nie raz widział przysłowiowe cud, chociaż nic na to nie wskazywało. Więc mam się nie denerwować tylko leżeć i wierzyć, że będzie dobrze. Powiedział, ze jak poprzednie endo bylo dobrze przez lekarza zmierzone to ono uroslo sobie trochę to również dobry znak. no i to by było na tyle .Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
piszecie o wakacjach my może wyskoczymy na kilka dni nad Bałtyk. Wszystko zalezy do mojego samopoczucia pod koniec lipca.
Morwa bardzo, bardzo mocno ściskam za Ciebie kciuki, mam nadziję, że będziesz tym przypadkiem cudu. Trzymaj się
esneska w tescoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 18:19
eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:TO JEST OSTATNI POST MORWY PRAWDOPODOBNIE PO WIZYCIE
Jestem po wizycie I nadal nic nie widać , byłam w szpitalu więc zrobili mi w gratisie betę i ona sobie nadal rośnie . Lekarz szukał wszędzie i wiecie co odnalazł ? Jak on to nazwał "najprawdopodobniej była podwójna owulacja, pani lewy jajnik jest tak schowany ,że ciężko było cokolwiek na nim zobaczyć, więc się nie dziwię, że poprzedniemu lekarzowi umknęło to na uwadze". Gdzieś musiał pierwszy fasol zaginąć po drodze stąd ta beta rosła sobie inaczej niż powinna . Lekarz dał mi szansę, że drugi fasol gdzieś tam się ukrywa i ze może jeszcze coś z tego będzie. Chociaż ja już coraz mniej w to wierzę. Powiedział ,że plamienia są minimalne i najprawdopodobniej może za jakiś czas już wcale ich nie być. Mam nadal brać dupka w większej dawce i przyjść na kolejną wizytę 16 czerwca. "Ani w jajowodami ani w jajnikach nic niepokojacego nie ma , więc proszę mi się tu na zapas nie zamartwiać". Długo mnie badał no i kazał brać nospe. Aaa no i powiedział ,że ze stymulacja owulacji to tak naprawdę różnie bywa i widział już niejedne dziwne przypadki , które odbiegają od medycyny, chodziło o to ,że nie raz widział przysłowiowe cud, chociaż nic na to nie wskazywało. Więc mam się nie denerwować tylko leżeć i wierzyć, że będzie dobrze. Powiedział, ze jak poprzednie endo bylo dobrze przez lekarza zmierzone to ono uroslo sobie trochę to również dobry znak. no i to by było na tyle .
Monika34