Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:ja w tym roku wymarzyłam sobie Hel...w sierpniu...mam takie marzenie żeby stanąć na samiutkim końcu i niemal z każdej strony mieć morze...ale już mnie uświadomiono, że raczej tego nie doświadczę na Helu...miała być Italia...ale jak zawsze uwielbiałam upały tak teraz trochę cieplej a ja umieram...nie ma co idzie w tatusia
Ale mimo wszystko polecam bo mi się podobało na Helu
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Eneska, tez jestem wielka fanka Chorwacji. To bedzie moj 3 raz w tym pieknym kraju
myśleliśmy z mężem o Chorwacji w tym roku, ale mąż na pewno nie dostanie 2 tyg. urlopu w nowej pracy, a ja też nie bardzo mogę zostawić wspólnika bez wsparcia na taki okres - pojedziemy sobie za rok gdzieś za granicę -
nick nieaktualnyLiskova wrote:TSH znowu podskoczyło, już 2,61 i dostałam Letrox 50, zobaczymy może trochę też mi tę senność zniweluje, bo się funkcjonować nie da..
Ale mam ochotę na lody dziś! Nie słodycze, nie ciasto, a na lody wlaśnie!Liskova, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
eneska wrote:ja byłam póki co tylko raz, ale były to moje najpiękniejsze wakacje i ... najtańsze! no, może jeszcze równie piękna jest Hiszpania, ale nie za takie pieniądze
myśleliśmy z mężem o Chorwacji w tym roku, ale mąż na pewno nie dostanie 2 tyg. urlopu w nowej pracy, a ja też nie bardzo mogę zostawić wspólnika bez wsparcia na taki okres - pojedziemy sobie za rok gdzieś za granicędorbie lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynaali13 wrote:Mi się marzy Chorwacja ... może kiedyś się uda
I cudne sa Jeziora Plitwickie, ach, Chorwacja...
I oni lubią Polaków, co jest bardzo fajneeneska, Vuko, Giannaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeneska wrote:tu już czuwa moja księgowa:) - jesteśmy na bieżąco:)
nowa ustawa jeszcze nie weszła - jeszcze nie liczą się składki opłacane przez cały rok
Mnie to tez dotyczy. -
nick nieaktualnydorbie wrote:Własnie ta ustawa miała być w sejmie chyba w piątek czy czwartek i jak przeszła, to nowe przepisy beda obowiazywały od 1.06.
Mnie to tez dotyczy.
z tego, co widzę w procesie legislacyjnym - jest u prezydenta i marszałka senatuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 18:06
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jest tak, ze jesli decydujesz od razu, to dostajesz 80%, a jesli najpierw pol roku inorzedluzasz, to najpierw 100, a potem 60%, co daje tyle samo. I to jest pewniak, bo ja jestem na macierzyńskim;)
A becikowego nie dostane, nawet jakby była nas 4 lub 5, przy takim progu 1922 na osobę;( a za wczesnie sie pochwalilam, nadal plamie, ale mniej;)
Vuko, ja wcielam sernik;) a w Chorwacji piękna jest Dalmacja;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 18:08