Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    tu już czuwa moja księgowa:) - jesteśmy na bieżąco:)
    nowa ustawa jeszcze nie weszła - jeszcze nie liczą się składki opłacane przez cały rok
    życzę Ci aby nie weszła w tym roku:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    życzę Ci aby nie weszła w tym roku:P
    haha dziękuję:) jak wejdzie, to trudno :)

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wparował na chwilę do domu i pognałam go od razu do sklepu po truskawki bo mi się śniły, ;p

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam dziś w ikea i we wakacje będą jakieś akcje promocyjne na wyposażenie pokoi dziecięcych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali13 wrote:
    Mąż wparował na chwilę do domu i pognałam go od razu do sklepu po truskawki bo mi się śniły, ;p
    ja dostałam od rodziców cały koszyczek, mniam mniam :D trzeba korzystać, póki są :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja robię ogórkową i nie ma znaczenia, że ten szpinak też zjadłam

• Vuko Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wybieracie sie gdzies na wakacje tak kolo wrzesnia, czyli juz w bardziej zaawansowanej ciazy?

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Dziewczyny, wybieracie sie gdzies na wakacje tak kolo wrzesnia, czyli juz w bardziej zaawansowanej ciazy?
    my w połowie sierpnia jedziemy na pewno na wesele do Warszawy, a czy wyskoczymy potem nad morze, to zależy, czy mąż dostanie urlop, bo zaczął nową pracę

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    ja w tym roku wymarzyłam sobie Hel...w sierpniu...mam takie marzenie żeby stanąć na samiutkim końcu i niemal z każdej strony mieć morze...ale już mnie uświadomiono, że raczej tego nie doświadczę na Helu...miała być Italia...ale jak zawsze uwielbiałam upały tak teraz trochę cieplej a ja umieram...nie ma co idzie w tatusia

• Aprilia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś miałam bigos z młodej kapusty z wędzonym kurczakiem, mniam :)
    Powiedziałam dziś szefowi o ciąży... Troszkę mi lżej na sercu.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis dostalam na Dzien Dziecka w prezencie info,ze jedziemy we wrzesniu do Chorwacji <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pola_x, Giannaa lubią tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Ja dzis dostalam na Dzien Dziecka w prezencie info,ze jedziemy we wrzesniu do Chorwacji <3
    cudownie! uwielbiam Chorwację, jest przepiękna <3

Vuko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilia wrote:
    Ja dziś miałam bigos z młodej kapusty z wędzonym kurczakiem, mniam :)
    Powiedziałam dziś szefowi o ciąży... Troszkę mi lżej na sercu.
    ja powiem 11.06 bo wróci z konferencji więc dowie się 3 dni później niż planowałam...już mam dość zamartwiania się jak zareaguje

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona ja dzień wcześniej będę informować

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewuszki :) ja właśnie wracam do domu z pracy... Dziś wyjątkowo autobusem, bo mąż mnie rano zawiózł bo miałam blachę ciasta urodzinowego ze sobą i byłoby mi za ciężko ją dzwigać z parkingu. No i miałam miłą lekturkę...

Felicity i Marta - trzymam kciuki za Wasze wizyty i proszę dajcie znać jak poszło... Mam nadzieję że Fasolki zdrowo rosną :)

Monia - ja na sikanie latam bardzo często od samego początku czasemm to i co 10 min, ale to zupełnie normalne :) więc się nie przejmuj :)

Alexa - stresik przed wizytą zawsze jest, ale wierz że wszystko jest ok :)

Arizona - ale cię urządzili z tą wizytą, nie dziwię się wcale atakowi agresji ;)

Sumerka - dobrze słyszeć, że plamienia ustały :) ale oszczędzaj się nadal mocno :)

Ja dziś padam na nos, choć w pracy prawie nic nie robiłam. Ale po tym jak prawie całą noc nie zmrużyłam oka bo taka zgaga mnie męczyła że hej to nic dziwnego... Ale zaraz jestem w domku i odpoczywam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka będę trzymać kciuki...ja puszczę bajeczkę, że jeszcze nie potwierdzona ale z racji sytuacji jaka ma miejsce w pracy chciałabym poinformować, że istnieje takie prawdopodobieństwo :)

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie dzis dowiedzialam, ze maja juz nowa osobe na miejsce:)

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    ja w tym roku wymarzyłam sobie Hel...w sierpniu...mam takie marzenie żeby stanąć na samiutkim końcu i niemal z każdej strony mieć morze...ale już mnie uświadomiono, że raczej tego nie doświadczę na Helu...miała być Italia...ale jak zawsze uwielbiałam upały tak teraz trochę cieplej a ja umieram...nie ma co idzie w tatusia

Arizona to może się spotkamy na Helu???? My planujemy wyjazd do mnie fo domu na 2 tyg ale chcemy wybyć gdzieś na Hel na tydzień :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    ja sie dzis dowiedzialam, ze maja juz nowa osobe na miejsce:)
    na zastępstwo pewnie - to normalne przecież:-)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eneska, tez jestem wielka fanka Chorwacji. To bedzie moj 3 raz w tym pieknym kraju

0d1yflw1ktiwk49i.png
‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ