X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    tu już czuwa moja księgowa:) - jesteśmy na bieżąco:)
    nowa ustawa jeszcze nie weszła - jeszcze nie liczą się składki opłacane przez cały rok
    życzę Ci aby nie weszła w tym roku:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    życzę Ci aby nie weszła w tym roku:P
    haha dziękuję:) jak wejdzie, to trudno :)

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wparował na chwilę do domu i pognałam go od razu do sklepu po truskawki bo mi się śniły, ;p

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam dziś w ikea i we wakacje będą jakieś akcje promocyjne na wyposażenie pokoi dziecięcych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali13 wrote:
    Mąż wparował na chwilę do domu i pognałam go od razu do sklepu po truskawki bo mi się śniły, ;p
    ja dostałam od rodziców cały koszyczek, mniam mniam :D trzeba korzystać, póki są :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja robię ogórkową i nie ma znaczenia, że ten szpinak też zjadłam

• Vuko Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wybieracie sie gdzies na wakacje tak kolo wrzesnia, czyli juz w bardziej zaawansowanej ciazy?

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Dziewczyny, wybieracie sie gdzies na wakacje tak kolo wrzesnia, czyli juz w bardziej zaawansowanej ciazy?
    my w połowie sierpnia jedziemy na pewno na wesele do Warszawy, a czy wyskoczymy potem nad morze, to zależy, czy mąż dostanie urlop, bo zaczął nową pracę

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    ja w tym roku wymarzyłam sobie Hel...w sierpniu...mam takie marzenie żeby stanąć na samiutkim końcu i niemal z każdej strony mieć morze...ale już mnie uświadomiono, że raczej tego nie doświadczę na Helu...miała być Italia...ale jak zawsze uwielbiałam upały tak teraz trochę cieplej a ja umieram...nie ma co idzie w tatusia

• Aprilia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś miałam bigos z młodej kapusty z wędzonym kurczakiem, mniam :)
    Powiedziałam dziś szefowi o ciąży... Troszkę mi lżej na sercu.

lucy1983 lubi tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis dostalam na Dzien Dziecka w prezencie info,ze jedziemy we wrzesniu do Chorwacji <3

eneska, lucy1983, Carmen1724, Pola_x, Giannaa lubią tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Ja dzis dostalam na Dzien Dziecka w prezencie info,ze jedziemy we wrzesniu do Chorwacji <3
    cudownie! uwielbiam Chorwację, jest przepiękna <3

Vuko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilia wrote:
    Ja dziś miałam bigos z młodej kapusty z wędzonym kurczakiem, mniam :)
    Powiedziałam dziś szefowi o ciąży... Troszkę mi lżej na sercu.
    ja powiem 11.06 bo wróci z konferencji więc dowie się 3 dni później niż planowałam...już mam dość zamartwiania się jak zareaguje

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona ja dzień wcześniej będę informować

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewuszki :) ja właśnie wracam do domu z pracy... Dziś wyjątkowo autobusem, bo mąż mnie rano zawiózł bo miałam blachę ciasta urodzinowego ze sobą i byłoby mi za ciężko ją dzwigać z parkingu. No i miałam miłą lekturkę...

Felicity i Marta - trzymam kciuki za Wasze wizyty i proszę dajcie znać jak poszło... Mam nadzieję że Fasolki zdrowo rosną :)

Monia - ja na sikanie latam bardzo często od samego początku czasemm to i co 10 min, ale to zupełnie normalne :) więc się nie przejmuj :)

Alexa - stresik przed wizytą zawsze jest, ale wierz że wszystko jest ok :)

Arizona - ale cię urządzili z tą wizytą, nie dziwię się wcale atakowi agresji ;)

Sumerka - dobrze słyszeć, że plamienia ustały :) ale oszczędzaj się nadal mocno :)

Ja dziś padam na nos, choć w pracy prawie nic nie robiłam. Ale po tym jak prawie całą noc nie zmrużyłam oka bo taka zgaga mnie męczyła że hej to nic dziwnego... Ale zaraz jestem w domku i odpoczywam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka będę trzymać kciuki...ja puszczę bajeczkę, że jeszcze nie potwierdzona ale z racji sytuacji jaka ma miejsce w pracy chciałabym poinformować, że istnieje takie prawdopodobieństwo :)

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie dzis dowiedzialam, ze maja juz nowa osobe na miejsce:)

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    ja w tym roku wymarzyłam sobie Hel...w sierpniu...mam takie marzenie żeby stanąć na samiutkim końcu i niemal z każdej strony mieć morze...ale już mnie uświadomiono, że raczej tego nie doświadczę na Helu...miała być Italia...ale jak zawsze uwielbiałam upały tak teraz trochę cieplej a ja umieram...nie ma co idzie w tatusia

Arizona to może się spotkamy na Helu???? My planujemy wyjazd do mnie fo domu na 2 tyg ale chcemy wybyć gdzieś na Hel na tydzień :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    ja sie dzis dowiedzialam, ze maja juz nowa osobe na miejsce:)
    na zastępstwo pewnie - to normalne przecież:-)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eneska, tez jestem wielka fanka Chorwacji. To bedzie moj 3 raz w tym pieknym kraju

0d1yflw1ktiwk49i.png
‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ