Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mnie spotkała przed chwilą taka nie fajna sytuacja
zdenerwowalam się trochę i poplakalam jak bobr.. ;( mam nadzieję że nie zaszkodziło to nic Fasolce.. ;(
Dobrze że jutro mam wizytę bo bym nie wytrzymała dłużej..
Dziś mam taki pechowy dzień ;( że musiało to wszystko peknac.. Eh -
alexa wrote:A mnie spotkała przed chwilą taka nie fajna sytuacja
zdenerwowalam się trochę i poplakalam jak bobr.. ;( mam nadzieję że nie zaszkodziło to nic Fasolce.. ;(
Dziś mam taki pechowy dzień ;( że musiało to wszystko peknac.. Eh01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Takie sprawy rodzinne.. Beznadziejne....
A ja jestem narwana, mówię zawsze to co ślina na język przyniesie i się zaczyna. Nie wytrzymałam i pojechałam ostro po bandzie. Jak nigdy ;( a potem płacz, nerWy.. Szkoda gadać.. -
nick nieaktualnyeneska wrote:to hormony sprawiają, że tak gwałtownie reagujesz. jednorazowy stres nie zaszkodzi fasolce, teraz odpocznij i zrelaksuj się
Mam nadzieję że to nie ma wpływu bo bym chyba sobie nie wybaczyla..lucy1983 lubi tę wiadomość
-
alexa wrote:A mnie spotkała przed chwilą taka nie fajna sytuacja
Dziś mam taki pechowy dzień ;( że musiało to wszystko peknac.. Eh -
nick nieaktualnyalexa wrote:I to ile tych hormonów.. Ze aż niektóre rzeczy sobie polatały. tak to Jeszcze nie miałam nigdy..
Mam nadzieję że to nie ma wpływu bo bym chyba sobie nie wybaczyla.. -
nick nieaktualny
-
asia1985 wrote:Beatrice musisz mi zmienić jednak termin na 12 styczeń.
alexa niczym się nie martw i zganiaj wszystko na hormony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:12
asia1985 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualnyŚliczny ten dzisiejszy ludzik...
Alexa uszy do góry!
Ja swojemu szefowi dzisiaj z liścia chciałam dać (serio mówię) więc poszłam do gabinetu kolegi dokończyć pracę i takimi kurw.... rzucałam, że samej mi wstyd...ale złość przeszłaasia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
naali13 wrote:To rodzimy razem!
alexa niczym się nie martw i zganiaj wszystko na hormony. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny..
Chyba faktycznie można zrzucić to na hormony. Ale już nigdy więcej. Nie chce się tak czuć i później bać
Muszę nabrać dystansu i mieć wszystko gdzieś..
Arizona to mnie trochę pocieszylas.. Nie Jestem sama, a też porzucalam trochę błotem.. Ehh.
A rano na dzień dobry radar cyknal mi fotkę.. Na rozpoczęcie tygodnia, miesiąca. Czekamy na karę terazlucy1983 lubi tę wiadomość
-
Kurde ... w czwartek mamy te urodzinki chrześniaka mojego męża. Impreza w ogrodzie, a ja jak patrzę w moją szafę to nie mam w co się ubrać. Tam niby wszyscy wiedzą o ciąży, ale nie czuję się dobrze gdy mi ten brzucholek mocno odstaje.01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Dzięki dziewczyny..
Chyba faktycznie można zrzucić to na hormony. Ale już nigdy więcej. Nie chce się tak czuć i później bać
Muszę nabrać dystansu i mieć wszystko gdzieś..
Arizona to mnie trochę pocieszylas.. Nie Jestem sama, a też porzucalam trochę błotem.. Ehh.
A rano na dzień dobry radar cyknal mi fotkę.. Na rozpoczęcie tygodnia, miesiąca. Czekamy na karę teraz
alexa...to jak Ty jeździsz? Odpowiedzialna matka:P:P:P
Serio, czasami wyładowanie złości jest jedynym sposobem...ja odkryłam dziś, że mama dawkuje mi rodzinne informacje cobym się nie denerwowała...twierdzi, że to jej obowiązek jako matki w tej sytuacji:)