Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak.super widac czlowieczka :)

asia1985 lubi tę wiadomość

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie spotkała przed chwilą taka nie fajna sytuacja :( zdenerwowalam się trochę i poplakalam jak bobr.. ;( mam nadzieję że nie zaszkodziło to nic Fasolce.. ;(
    Dobrze że jutro mam wizytę bo bym nie wytrzymała dłużej..
    Dziś mam taki pechowy dzień ;( że musiało to wszystko peknac.. Eh

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    A mnie spotkała przed chwilą taka nie fajna sytuacja :( zdenerwowalam się trochę i poplakalam jak bobr.. ;( mam nadzieję że nie zaszkodziło to nic Fasolce.. ;(
    Co się dzieje?

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie sprawy rodzinne.. Beznadziejne....
    A ja jestem narwana, mówię zawsze to co ślina na język przyniesie i się zaczyna. Nie wytrzymałam i pojechałam ostro po bandzie. Jak nigdy ;( a potem płacz, nerWy.. Szkoda gadać..

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice musisz mi zmienić jednak termin na 12 styczeń.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Takie sprawy rodzinne.. Beznadziejne....
    A ja jestem narwana, mówię zawsze to co ślina na język przyniesie i się zaczyna. Nie wytrzymałam i pojechałam ostro po bandzie. Jak nigdy ;( a potem płacz, nerWy.. Szkoda gadać..
    to hormony sprawiają, że tak gwałtownie reagujesz. jednorazowy stres nie zaszkodzi fasolce, teraz odpocznij i zrelaksuj się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    to hormony sprawiają, że tak gwałtownie reagujesz. jednorazowy stres nie zaszkodzi fasolce, teraz odpocznij i zrelaksuj się :)
    I to ile tych hormonów.. Ze aż niektóre rzeczy sobie polatały. tak to Jeszcze nie miałam nigdy..
    Mam nadzieję że to nie ma wpływu bo bym chyba sobie nie wybaczyla.. :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Też tak mam ostatnio. Albo się wkurzam i krzyczę, albo płaczę. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    I to ile tych hormonów.. Ze aż niektóre rzeczy sobie polatały. tak to Jeszcze nie miałam nigdy..
    Mam nadzieję że to nie ma wpływu bo bym chyba sobie nie wybaczyla.. :(
    wiadomo, że stres nie wpływa korzystnie, ale przez jedno zdenerwowanie naprawdę nic się nie stanie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz czuje żal do siebie, że tak się dałam ponieść.. No ale nie wytrzymałam.. :( masakra..

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia1985 wrote:
    Beatrice musisz mi zmienić jednak termin na 12 styczeń.
    To rodzimy razem! :D

alexa niczym się nie martw i zganiaj wszystko na hormony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:12

01.2016 🧒
    1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny ten dzisiejszy ludzik...
    Alexa uszy do góry!
    Ja swojemu szefowi dzisiaj z liścia chciałam dać (serio mówię) więc poszłam do gabinetu kolegi dokończyć pracę i takimi kurw.... rzucałam, że samej mi wstyd...ale złość przeszła

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia...kupiłam ten żel ale ich jest coraz więcej a całej twarzy sobie nie wysmaruje:(

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali13 wrote:
    To rodzimy razem! :D

alexa niczym się nie martw i zganiaj wszystko na hormony.
    Ja podejrzewam, że będę mieć cesarkę przed terminem jak moja siostra z powodu ciśnienia. Dziś miałam 130/80. Jeszcze w normie, mam nadzieję, że nie będzie rosło.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia1985 wrote:
    Ja podejrzewam, że będę mieć cesarkę przed terminem jak moja siostra z powodu ciśnienia. Dziś miałam 130/80. Jeszcze w normie, mam nadzieję, że nie będzie rosło.
    a ogólnie masz problemy z nadciśnieniem?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny..
    Chyba faktycznie można zrzucić to na hormony. Ale już nigdy więcej. Nie chce się tak czuć i później bać :/
    Muszę nabrać dystansu i mieć wszystko gdzieś..
    Arizona to mnie trochę pocieszylas.. Nie Jestem sama, a też porzucalam trochę błotem.. Ehh.

A rano na dzień dobry radar cyknal mi fotkę.. Na rozpoczęcie tygodnia, miesiąca. Czekamy na karę teraz ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• naali13 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ... w czwartek mamy te urodzinki chrześniaka mojego męża. Impreza w ogrodzie, a ja jak patrzę w moją szafę to nie mam w co się ubrać. Tam niby wszyscy wiedzą o ciąży, ale nie czuję się dobrze gdy mi ten brzucholek mocno odstaje.

01.2016 🧒
    1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie na facebooku wyświetlił mi się album, w którym Śląski Instytut Matki i Noworodka pokazuje, jak świętuje dzień dziecka i się wzruszyłam:) popłakałam:)

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    a ogólnie masz problemy z nadciśnieniem?
    Nie miałam nigdy.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Dzięki dziewczyny..
    Chyba faktycznie można zrzucić to na hormony. Ale już nigdy więcej. Nie chce się tak czuć i później bać :/
    Muszę nabrać dystansu i mieć wszystko gdzieś..
    Arizona to mnie trochę pocieszylas.. Nie Jestem sama, a też porzucalam trochę błotem.. Ehh.

A rano na dzień dobry radar cyknal mi fotkę.. Na rozpoczęcie tygodnia, miesiąca. Czekamy na karę teraz ;)

alexa...to jak Ty jeździsz? Odpowiedzialna matka:P:P:P
    Serio, czasami wyładowanie złości jest jedynym sposobem...ja odkryłam dziś, że mama dawkuje mi rodzinne informacje cobym się nie denerwowała...twierdzi, że to jej obowiązek jako matki w tej sytuacji:)

‹‹ 346 347 348 349 350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ