Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:Naali ja myślałam, że ciuchy ciążowe to jeszcze czas zwłaszcza, ze według naszego portalu sierpień byłby idealnym miesiącem na zmianę garderoby ale ja już mam problem i chodzi o objętość a nie wagę
-
nick nieaktualnyalexa wrote:Trochę mi się spieszylo, ledwo wyjechałam z domu i stała niedaleko u nas na wiosce, było 30/h a ja miałam gdzieś z 20 więcej.. Mam nadzieję ;P po oczach dało mi pięknie. Przebudzilam się do końca
alexa lubi tę wiadomość
-
Arizona_R wrote:Naali ja myślałam, że ciuchy ciążowe to jeszcze czas zwłaszcza, ze według naszego portalu sierpień byłby idealnym miesiącem na zmianę garderoby ale ja już mam problem i chodzi o objętość a nie wagę
Arizona_R, Giannaa lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnySerio w ciągu 2 tygodni pozbyłam się wszelkich spodni...a nie chce kupować teraz ciążówek bo za 2mc pewnie na uszy je włożę...eh
czas na sukienki...ale najpierw powiem w pracy i wtedy będę chodziła nawet z rozpiętym guzikiem a co taka odważna jestem:P -
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:Serio w ciągu 2 tygodni pozbyłam się wszelkich spodni...a nie chce kupować teraz ciążówek bo za 2mc pewnie na uszy je włożę...eh
czas na sukienki...ale najpierw powiem w pracy i wtedy będę chodziła nawet z rozpiętym guzikiem a co taka odważna jestem:P
Ja ostatnio kolokwium guzik odpinałam, koleżanka która wie, to lała ze mnie01.2016 🧒
1cs
Arizona_R wrote:eee to nie dużo, trzeba było się uśmiechnąć, w każdej sytuacji warto dobrze wyglądać
Na nowe przepisy to wystarczającą dużo żeby zabolało po kieszeni- mało brakowało a byłoby przekroczenie o połowę i trzeba by było pożegnać się z prawem jazdy. Chyba, że to tylko obowiązuje na 50 tce w mieście? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Na nowe przepisy to wystarczającą dużo żeby zabolało po kieszeni- mało brakowało a byłoby przekroczenie o połowę i trzeba by było pożegnać się z prawem jazdy. Chyba, że to tylko obowiązuje na 50 tce w mieście?
Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyod kilku dni w pracy chodzę z guzikiem odpiętym ale jak szef gdzieś się kreci to automatycznie zapinam
dziś też chodzę sobie "bez guzika" a że miałam bluzkę wiązaną pod biustem to przez ten materiał guzikowy brzuch wyglądał atrakcyjnie, widziałam, że szef też to zauważył ...zastanawiam się kiedy mi powie, że się domyślał -
Giannaa wrote:Na nowe przepisy to wystarczającą dużo żeby zabolało po kieszeni- mało brakowało a byłoby przekroczenie o połowę i trzeba by było pożegnać się z prawem jazdy. Chyba, że to tylko obowiązuje na 50 tce w mieście?01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:a poza tym tak jak pisałam nie czuje się atrakcyjna, nawet paznokcie nie pomalowane, i nie mam na myśli brzuszka...mam trądzik jak gdybym znów miała 16 lat...w sumie wtedy miałam chyba lepszą cerę01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny