X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie znow boli glowa chyba brac swiezego powietrza. Ja tez ciagle albo placze albo sie dre.

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mi się spieszylo, ledwo wyjechałam z domu i stała niedaleko u nas na wiosce, było 30/h a ja miałam gdzieś z 20 więcej.. Mam nadzieję ;P po oczach dało mi pięknie. Przebudzilam się do końca

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naali ja myślałam, że ciuchy ciążowe to jeszcze czas zwłaszcza, ze według naszego portalu sierpień byłby idealnym miesiącem na zmianę garderoby ale ja już mam problem i chodzi o objętość a nie wagę:)

lucy1983, Liskova lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Naali ja myślałam, że ciuchy ciążowe to jeszcze czas zwłaszcza, ze według naszego portalu sierpień byłby idealnym miesiącem na zmianę garderoby ale ja już mam problem i chodzi o objętość a nie wagę:)
    ja też muszę odpinać spodnie już :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Trochę mi się spieszylo, ledwo wyjechałam z domu i stała niedaleko u nas na wiosce, było 30/h a ja miałam gdzieś z 20 więcej.. Mam nadzieję ;P po oczach dało mi pięknie. Przebudzilam się do końca
    eee to nie dużo, trzeba było się uśmiechnąć, w każdej sytuacji warto dobrze wyglądać:)

alexa lubi tę wiadomość

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    No ja też ważę mniej niż jak zaszłam, ale z kilkoma parami spodni musiałam się już pożegnać, a koszulki, koszule są za krótkie, a nie lubię jak mi widać plecy czy brzuch. Ja mam już jedne legginsy ciążowe, ale są takie - niewyjściowe. Chyba wbiję się w jakaś sukienkę, ale muszę je po przymierzać. Dzisiaj w mojej ulubionej długiej spódnicy wyglądałam nie najlepiej. ... żeby to już chociaż był brzuch ciażowy, a nie mocno spożywczy.

Arizona_R, Giannaa lubią tę wiadomość

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • JATA Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    ja też muszę odpinać spodnie już :/
    ja też...najgorsze jest to, że jeszcze nie widać ciąży, a wygląda się po prostu grubo :/

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio w ciągu 2 tygodni pozbyłam się wszelkich spodni...a nie chce kupować teraz ciążówek bo za 2mc pewnie na uszy je włożę...eh
    czas na sukienki...ale najpierw powiem w pracy i wtedy będę chodziła nawet z rozpiętym guzikiem a co taka odważna jestem:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    eee to nie dużo, trzeba było się uśmiechnąć, w każdej sytuacji warto dobrze wyglądać:)
    Hahaha.. Aż się uśmiałam do telefonu :D
    Dobre, dobre! Tylko nie zdążyłam :( jakbym wiedziala że stoi to bym raczej po hamulcu dała.. :D

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Serio w ciągu 2 tygodni pozbyłam się wszelkich spodni...a nie chce kupować teraz ciążówek bo za 2mc pewnie na uszy je włożę...eh
    czas na sukienki...ale najpierw powiem w pracy i wtedy będę chodziła nawet z rozpiętym guzikiem a co taka odważna jestem:P
    Rozbawiasz mnie! :D
    Ja ostatnio kolokwium guzik odpinałam, koleżanka która wie, to lała ze mnie :D

01.2016 🧒
    1cs
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:

Na nowe przepisy to wystarczającą dużo żeby zabolało po kieszeni- mało brakowało a byłoby przekroczenie o połowę i trzeba by było pożegnać się z prawem jazdy. Chyba, że to tylko obowiązuje na 50 tce w mieście?

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali13 wrote:
    Rozbawiasz mnie! :D
    Ja ostatnio kolokwium guzik odpinałam, koleżanka która wie, to lała ze mnie :D
    ja też bez skrępowania odpinam przy znajomych :D nie będę gniotła maluszka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Na nowe przepisy to wystarczającą dużo żeby zabolało po kieszeni- mało brakowało a byłoby przekroczenie o połowę i trzeba by było pożegnać się z prawem jazdy. Chyba, że to tylko obowiązuje na 50 tce w mieście?
    żeby stracić prawo jazdy, trzeba przekroczyć w terenie zabudowanym dozwoloną prędkość o 50 km/h

Giannaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kilku dni w pracy chodzę z guzikiem odpiętym ale jak szef gdzieś się kreci to automatycznie zapinam
    dziś też chodzę sobie "bez guzika" a że miałam bluzkę wiązaną pod biustem to przez ten materiał guzikowy brzuch wyglądał atrakcyjnie, widziałam, że szef też to zauważył ...zastanawiam się kiedy mi powie, że się domyślał :)

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Musisz przekroczyć o 50km w terenie zabudowanym (niezależnie od ograniczenia, ale tylko w terenie zabudowanym).

01.2016 🧒
    1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym tak jak pisałam nie czuje się atrakcyjna, nawet paznokcie nie pomalowane, i nie mam na myśli brzuszka...mam trądzik jak gdybym znów miała 16 lat...w sumie wtedy miałam chyba lepszą cerę

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kwejk.pl/obrazek/2346205/dziecko-to-skarb.html

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    http://kwejk.pl/obrazek/2346205/dziecko-to-skarb.html
    :D :D :D

mnie coś zaczęło mdlić -.-"

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    a poza tym tak jak pisałam nie czuje się atrakcyjna, nawet paznokcie nie pomalowane, i nie mam na myśli brzuszka...mam trądzik jak gdybym znów miała 16 lat...w sumie wtedy miałam chyba lepszą cerę
    Wiem o czym piszesz ... ja ostatnio poczułam się fantastycznie gdy na urodziny przyjaciółki odwaliłam sobie pełen make up - mąż stwierdził, że będzie syn bo pięknie wyglądam ;p Nawet powiedział to do mamy mojej przyjaciółki hehe ;p

01.2016 🧒
    1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymać się dziewuchy!
    Kolejny dzień przed nami a sam się nie przeżyje!
    Dobranoc:)

lucy1983 lubi tę wiadomość

‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ