SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie znow boli glowa chyba brac swiezego powietrza. Ja tez ciagle albo placze albo sie dre.

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mi się spieszylo, ledwo wyjechałam z domu i stała niedaleko u nas na wiosce, było 30/h a ja miałam gdzieś z 20 więcej.. Mam nadzieję ;P po oczach dało mi pięknie. Przebudzilam się do końca

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naali ja myślałam, że ciuchy ciążowe to jeszcze czas zwłaszcza, ze według naszego portalu sierpień byłby idealnym miesiącem na zmianę garderoby ale ja już mam problem i chodzi o objętość a nie wagę:)

lucy1983, Liskova lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Naali ja myślałam, że ciuchy ciążowe to jeszcze czas zwłaszcza, ze według naszego portalu sierpień byłby idealnym miesiącem na zmianę garderoby ale ja już mam problem i chodzi o objętość a nie wagę:)
    ja też muszę odpinać spodnie już :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Trochę mi się spieszylo, ledwo wyjechałam z domu i stała niedaleko u nas na wiosce, było 30/h a ja miałam gdzieś z 20 więcej.. Mam nadzieję ;P po oczach dało mi pięknie. Przebudzilam się do końca
    eee to nie dużo, trzeba było się uśmiechnąć, w każdej sytuacji warto dobrze wyglądać:)

alexa lubi tę wiadomość

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    No ja też ważę mniej niż jak zaszłam, ale z kilkoma parami spodni musiałam się już pożegnać, a koszulki, koszule są za krótkie, a nie lubię jak mi widać plecy czy brzuch. Ja mam już jedne legginsy ciążowe, ale są takie - niewyjściowe. Chyba wbiję się w jakaś sukienkę, ale muszę je po przymierzać. Dzisiaj w mojej ulubionej długiej spódnicy wyglądałam nie najlepiej. ... żeby to już chociaż był brzuch ciażowy, a nie mocno spożywczy.

Arizona_R, Giannaa lubią tę wiadomość

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • JATA Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    ja też muszę odpinać spodnie już :/
    ja też...najgorsze jest to, że jeszcze nie widać ciąży, a wygląda się po prostu grubo :/

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio w ciągu 2 tygodni pozbyłam się wszelkich spodni...a nie chce kupować teraz ciążówek bo za 2mc pewnie na uszy je włożę...eh
    czas na sukienki...ale najpierw powiem w pracy i wtedy będę chodziła nawet z rozpiętym guzikiem a co taka odważna jestem:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    eee to nie dużo, trzeba było się uśmiechnąć, w każdej sytuacji warto dobrze wyglądać:)
    Hahaha.. Aż się uśmiałam do telefonu :D
    Dobre, dobre! Tylko nie zdążyłam :( jakbym wiedziala że stoi to bym raczej po hamulcu dała.. :D

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Serio w ciągu 2 tygodni pozbyłam się wszelkich spodni...a nie chce kupować teraz ciążówek bo za 2mc pewnie na uszy je włożę...eh
    czas na sukienki...ale najpierw powiem w pracy i wtedy będę chodziła nawet z rozpiętym guzikiem a co taka odważna jestem:P
    Rozbawiasz mnie! :D
    Ja ostatnio kolokwium guzik odpinałam, koleżanka która wie, to lała ze mnie :D

01.2016 🧒
    1cs
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:

Na nowe przepisy to wystarczającą dużo żeby zabolało po kieszeni- mało brakowało a byłoby przekroczenie o połowę i trzeba by było pożegnać się z prawem jazdy. Chyba, że to tylko obowiązuje na 50 tce w mieście?

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naali13 wrote:
    Rozbawiasz mnie! :D
    Ja ostatnio kolokwium guzik odpinałam, koleżanka która wie, to lała ze mnie :D
    ja też bez skrępowania odpinam przy znajomych :D nie będę gniotła maluszka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Na nowe przepisy to wystarczającą dużo żeby zabolało po kieszeni- mało brakowało a byłoby przekroczenie o połowę i trzeba by było pożegnać się z prawem jazdy. Chyba, że to tylko obowiązuje na 50 tce w mieście?
    żeby stracić prawo jazdy, trzeba przekroczyć w terenie zabudowanym dozwoloną prędkość o 50 km/h

Giannaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kilku dni w pracy chodzę z guzikiem odpiętym ale jak szef gdzieś się kreci to automatycznie zapinam
    dziś też chodzę sobie "bez guzika" a że miałam bluzkę wiązaną pod biustem to przez ten materiał guzikowy brzuch wyglądał atrakcyjnie, widziałam, że szef też to zauważył ...zastanawiam się kiedy mi powie, że się domyślał :)

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Musisz przekroczyć o 50km w terenie zabudowanym (niezależnie od ograniczenia, ale tylko w terenie zabudowanym).

01.2016 🧒
    1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym tak jak pisałam nie czuje się atrakcyjna, nawet paznokcie nie pomalowane, i nie mam na myśli brzuszka...mam trądzik jak gdybym znów miała 16 lat...w sumie wtedy miałam chyba lepszą cerę

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kwejk.pl/obrazek/2346205/dziecko-to-skarb.html

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    http://kwejk.pl/obrazek/2346205/dziecko-to-skarb.html
    :D :D :D

mnie coś zaczęło mdlić -.-"

• naali13 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    a poza tym tak jak pisałam nie czuje się atrakcyjna, nawet paznokcie nie pomalowane, i nie mam na myśli brzuszka...mam trądzik jak gdybym znów miała 16 lat...w sumie wtedy miałam chyba lepszą cerę
    Wiem o czym piszesz ... ja ostatnio poczułam się fantastycznie gdy na urodziny przyjaciółki odwaliłam sobie pełen make up - mąż stwierdził, że będzie syn bo pięknie wyglądam ;p Nawet powiedział to do mamy mojej przyjaciółki hehe ;p

01.2016 🧒
    1cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymać się dziewuchy!
    Kolejny dzień przed nami a sam się nie przeżyje!
    Dobranoc:)

lucy1983 lubi tę wiadomość

‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ