Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy też wstępnie rozmawialiśmy ale decyzji jeszcze podjetej nie ma..
Nie mogę się doczekać jutra, mam nadzieję że zasne..
Wykapalam się, podrobilam trochę na jutrzejszą wizytęhihi. Humor mi się już poprawił. NA szczęście
Dobranoc Lucy)
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki wrote:A co z Felicity dziś?
Kurde mi też jakby się lepiej robi. Większa energię mam i trochę więcej mogę zjeść...
I piersi tak już nie bolą.
Chyba teraz już tak będzie mijać. Albo coś się nie tak dzieje...
Najbardziej to mnie wkurza, że jak pochodzę trochę. Jakiś spacer czy cos to zaraz taka jakby ciężkość w macicy, jakby coś mnie ciągnęło. Od bioder, pachwin, nawet w plecach.
Od kilku dni tak mam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:Witam sie po wizycie
Miałam isc z mężem do gina ale była kłótnia, kilka przykrych slow itd. no to sie ostro wkurzylam i pojechalam sama... potem mialam ciśnienie 138/93Dostałam tez część wyników z soboty, glukoza ok, morfologia tez ale w moczu jakies pojedyncze bakterie- gin nie powiedział co powinnam z tym zrobić, jedynie gdyby nastepnym razem byly liczne to trzeba bedzie zrobic posiew.
Weszłam o 18.45. Wg usg wiek ciązy 9t4d więc tym razem 2dni do przodu w porownaniu z OM , fasolka ma 2,72cmgdyby nie to że jeszcze 12maja miała 12mm to nie widzialabym w tym nic dziwnego ,no ale w koncu to tylko sprzęt...ale dobrze że fasolka podgoniła:)
Serduszko ładnie biło 182 uderzenia, fajnie bylo widac główkę i rączki no i fasol troche sie ruszał
Potem gin zrobił usg przez brzuch i pokazał mi obraz w 3D, centralnie widać było twarzyczkę i nosek
23czerwca kolejna wizyta czyli badania prenatalne
mam nadzieję, że z mężem spór zażegnany
na bakterie w moczu możesz pić herbatkę żurawinowąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 21:39
Felicity lubi tę wiadomość
-
Felicity wrote:Witam sie po wizycie
Miałam isc z mężem do gina ale była kłótnia, kilka przykrych slow itd. no to sie ostro wkurzylam i pojechalam sama... potem mialam ciśnienie 138/93Dostałam tez część wyników z soboty, glukoza ok, morfologia tez ale w moczu jakies pojedyncze bakterie- gin nie powiedział co powinnam z tym zrobić, jedynie gdyby nastepnym razem byly liczne to trzeba bedzie zrobic posiew.
Weszłam o 18.45. Wg usg wiek ciązy 9t4d więc tym razem 2dni do przodu w porownaniu z OM , fasolka ma 2,72cmgdyby nie to że jeszcze 12maja miała 12mm to nie widzialabym w tym nic dziwnego ,no ale w koncu to tylko sprzęt...ale dobrze że fasolka podgoniła:)
Serduszko ładnie biło 182 uderzenia, fajnie bylo widac główkę i rączki no i fasol troche sie ruszał
Potem gin zrobił usg przez brzuch i pokazał mi obraz w 3D, centralnie widać było twarzyczkę i nosek
23czerwca kolejna wizyta czyli badania prenatalne
Super wieściBardzo się cieszę
Masz zdjęcie może z 3D? albo ogóle jakiekolwiek zdjęcie z USG? Ładne tętno ma fasolka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:eneska konflikt jeszcze nie zażegnany
Dzięki za info o herbatce żurawinowej, jutro muszę poszukać
Giannaa niestety z 3D zrobil mi bardzo malo wyraźne więc bez sensu wstawiać (najwazniejsze ze mam w pamieci ten obraz:) a z normalnego mam takie z daleka razem z tętnem, proszę bardzo :
http://zapodaj.net/8d80880366a7e.jpg.html
ja herbatkę żurawinową kupuję w aptece, polecam firmę Apteo, w składzie 50% żurawiny, więc bardzo dobrze -
Felicity wrote:Witam sie po wizycie
23czerwca kolejna wizyta czyli badania prenatalneCudownie!
Też chcę nosek zobaczyć.
Felicity lubi tę wiadomość
-
Felicity wrote:eneska konflikt jeszcze nie zażegnany
Dzięki za info o herbatce żurawinowej, jutro muszę poszukać
Giannaa niestety z 3D zrobil mi bardzo malo wyraźne więc bez sensu wstawiać (najwazniejsze ze mam w pamieci ten obraz:) a z normalnego mam takie z daleka razem z tętnem, proszę bardzo :
http://zapodaj.net/8d80880366a7e.jpg.html -
Felicity wrote:
http://zapodaj.net/8d80880366a7e.jpg.html
No i superZdjęcie do albumu rodzinnego jest
eneska, Felicity lubią tę wiadomość