Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry i dobranoc zarazem. Dziś wróciłam do pracy po urlopie - oj ciężko było wracać dlatego muszę poprosić w tygodniu przełożonego o rozmowę i może czas na l4 ... chciała czekać do badań prenatalnych ale nie wiem czy dam radę jeszcze ponad dwa tygodnie pracować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja biore mamma dha,
Cześć dziewczynki:) jak nie urok to sraczka zaraz zwariuje nie wiem jak ta dzidzia tam się trzyma ciągle cośco chwilę piszę do lekarza normlanie. Nie dawno o straszne skurcze łydek, wczoraj o zapalenie pęcherza a dzis dostałam wysypki od clexanu na brzuchu i znów mail do lekarza masakra jakaś. Ciagle cos...
Monika34 -
Ja brałam cała ciąże falvit mama. Co prawda skapnelam sie potem, ze on ma wit A, ale ja zbyt do rze sie nie odżywiałam, wiec nie było obawy o przekroczenie. Brałam tez femibionie jakiś czas, ale on jest sporo droższy.
Flirciary super, gratki. Ja do lekarza ide jutro - zobaczymy co powie, bo plamienie wróciło;(
U nas imiona Mikołaj lub Aleksander
Aleksandra lub MarcelinaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 07:27
-
A ja na razie postępuje wg zaleceń lekarza i biorę tylko kwas foliowy.
Dziś mija 5 lat od pierwszego romantycznego spaceru z moim mężem !)
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Summerka wrote:Ja brałam cała ciąże falvit mama. Co prawda skapnelam sie potem, ze on ma wit A, ale ja zbyt do rze sie nie odżywiałam, wiec nie było obawy o przekroczenie. Brałam tez femibionie jakiś czas, ale on jest sporo droższy.
Flirciary super, gratki. Ja do lekarza ide jutro - zobaczymy co powie, bo plamienie wróciło;(
Aleksandra lub Marcelina
Monika34 -
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Ja brałam cała ciąże falvit mama. Co prawda skapnelam sie potem, ze on ma wit A, ale ja zbyt do rze sie nie odżywiałam, wiec nie było obawy o przekroczenie. Brałam tez femibionie jakiś czas, ale on jest sporo droższy.
Aleksandra lub Marcelina[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Monika34 wrote:ja jestem małym lekomanem i też według zaleceń lekarza:)
Ja w marcu robiłam wszystkie wapnie, potasy, magnezy i wszystko było w normie więc na razie nie kazał mi brać nic więcej.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny