Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka557 wrote:naali jak mam być szczera.. to w ogóle ono niczego nie przypomina, nie wiadomo gdzie góra, a gdzie dół
ale rośnie, serduszko jest to ok
za równe 2 tyg wizyta
Heheja też zawsze mam problem z tymi zdjęciami ;p
anulka557 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ja dziś byłam na badaniach, pozbyłam się trochę płynów i złotówek z portfela
i nieciekawie się czuję, badania były na czczo a mnie tak kosmicznie muliło i było mi słabo
A po wyjściu ze szpitala zapomniałam uciskać żyłę i przeciekł mi wacik. W domu coś tam wmusiłam w siebie ale jest niewiele lepiej. Dobrze, że mam dziś wolne. Mąż pojechał na działkę kosić trawę a później chce grilla... Jakoś nie mam ochoty na grillowane, mam w domu młode ziemniaki, sałatę, ogórki, i z tego obiadek mi się marzy, z jajkiem sadzonym ewentualnie schabowym... Póki co chyba pójdę się położyć bo nie śpię od 5:40. Masakra jak mi się spanie rozregulowało.
Miłego dnia dziewczyny, korzystajcie z pięknej pogody jeśli tylko możecie -
arizona cholera jasna jedz do szpitala miałam tak samo przecież a kochana dziecko żyje !!!!!to był krwiak a uwierz mi po 3 poronieniach wiem co mowie bo jak miałam poronienia to najpierw przychodził okropny ból skurcze potem miesiączka a nie najpierw krew i skrzep! w szpitalu mogą podać ci leki wiele leków może jeszcze pomoc fasolce ja wiem i rozumie tez lekarza ale proszę cie uwierz mi ze w 6 tygodniu ciąży nie porania sie jednorazowa krwią ze skrzepem tylko zwija cie z bolu !!!! ubieraj sie i jedz proszę cie!!!!!!! a takie leżenie ze stresem tylko pogorszy życie fasolce !!!!!
JATA, asia1985, Carmen1724 lubią tę wiadomość
Monika34 -
No tak jak napisałam ja dzisiaj dostałam pieniądze. I oni tak pierwszą transze puszczają. Z tym, że pierwsza Wasz wypłata może się przeciągnąć kwestia tego kiedy do Zusu wszytko trafiło. Moja umowa rozwiązała się z pracodawcą 5 maja z powodu likwidacji i kolejne zwolnienie to 10 maja donosiłam już do zusu oni mają miesiąc na decyzje cokolwiek ma to oznaczać
-
Giannaa wrote:No tak jak napisałam ja dzisiaj dostałam pieniądze. I oni tak pierwszą transze puszczają. Z tym, że pierwsza Wasz wypłata może się przeciągnąć kwestia tego kiedy do Zusu wszytko trafiło. Moja umowa rozwiązała się z pracodawcą 5 maja z powodu likwidacji i kolejne zwolnienie to 10 maja donosiłam już do zusu oni mają miesiąc na decyzje cokolwiek ma to oznaczać
Monika34 -
nick nieaktualny
-
Monika34 wrote:po jakim czasie zus wypłaca po 30 dniach l4?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:i dziekuje za wsparcie, wróciła wiara ze Hania jeszcze jest
Liskova lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyArizona dziewczyny dobrze Ci napisały, koniecznie jedź do szpitala.
Ja zaczęłam krwawić w 6tyg i też już myślałam że po wszystkim, ze przyszła miesiączka. A na usg w szpitalu było echo serca i dzidzia żyła, dostałam duphaston, kwas foliowy i nakaz bezwzględnego leżenia- wstawanie tylko do toalety.
Także bądź dobrej myśli i jak najszybciej na izbe przyjęć ! -
nick nieaktualny