Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Arizona pomyśl tak ... teraz masz negatywne myśli, denerwujesz się a to wcale nie pomaga Twojej kruszynce... Po co się denerwować? Od tego przecież są szpitale. Zrobią Ci usg i wszystko będzie jasne dziś a nie za 5 dni!01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnymiałam już plan działania i trochę mi namieszałyście...chciałam sobie odpuścić ten szpital...poczekam do wieczora i zobaczę co z tym okresem czy tylko "plamię''
o dziwo zrobiłam się spokojna...może tak uparcie chce czekać do poniedziałku bo nie chce znać prawdy
dziękuje za wsparcie, trochę mi lepiej -
Dokładnie, oni od tego są. W dodatku w szpitalu nie mają prawa odesłać Cię z kwitkiem, mają obowiązek Cię zbadać. Ja tak właśnie trafiłam 1 raz, kiedy z krwawieniem odesłali mnie z kwitkiem z Luxmedu, bo nie było dostępnych wizyt...
Śmieję się, że odbijam sobie w końcu na ZUSie za tyle lat płacenia składek. -
Ale to nie musi być prawda o jakiej Ty myślisz, przecież może jest mozliwość jeszcze pomóc Twojemu dziecku... A może ono tam sobie spokojnie się rozwija.Arizona_R wrote:miałam już plan działania i trochę mi namieszałyście...chciałam sobie odpuścić ten szpital...poczekam do wieczora i zobaczę co z tym okresem czy tylko "plamię''
o dziwo zrobiłam się spokojna...może tak uparcie chce czekać do poniedziałku bo nie chce znać prawdy
dziękuje za wsparcie, trochę mi lepiej
Ja to jak tylko trochę krwi bym zobaczyłą to już bym była w szpitalu.01.2016 🧒
1cs
Arizona przepraszam, że sie wtrącam ale nie rozumiem na co chcesz czekać?
Ja na Twoim miejscu od razu jechałabym na IP.
Jeżeli okaże się, że z groszkiem jest wszystko ok to najprawdopodobniej podadzą Ci lek na zatrzymanie krwawienia.
Ja miałam podobną sytuację i pomimo krwawienia i jeszcze braku tętna udało się zatrzymać krwawienie i po kilku dniach usłyszałam serducho.
Moim zdaniem nie ma na co czekać.
Prawdą jest, że co ma być to będzie ale czasem szczęściu można dopomóc.
Trzymam za Was mocno kciuki
monika_89, Carmen1724, Liskova, lucy1983 lubią tę wiadomość

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
Kochana ja bym pojechała do szpitala i Tobie również to radzę... Być może to tylko krwiak, nie wiem... Niekoniecznie musi to oznaczać najgorsze. Trzymaj się Słonko, wiem jakie to trudne...Arizona_R wrote:w pracy dostałam miesiączki, czysta żywa krew, typowo okresowa, nie zbyt dużo ale śladami bym tego nie nazwała...kontaktowałam się ze swoim lekarzem, dał kilka zaleceń i powiedział, ze jeśli przestane to spoko ale jesli przyjdzie miesiączka to wiadomo ...takie rzeczy się zdażają
wróciłam do domu,wzięłam luteinę poszłam do łazienki i na papierze został skrzep, spory, zbity...wiadomo
w sumie teraz tylko podczas podcierania trochę krwi jest, różowa...brzuch nawet szczególnie nie boli...wygląda to jak typowa miesiączka u mnie
tak bardzo się boje...liczę na cud oczywiście ale oswajam się z nieuniknionym...za dużo szczęścia na raz:(
Strasznie jest mi smutno.
Wchodzę a tu takie wieści... Trzymam kciuki!!!
-
nick nieaktualnywitam się, u mnie od rana się tyle działo, że hej ... rano zbieram się na badania, pobieram mocz, patrze, a ze mnie ciemna krew poleciała.. myślę no pięknie, ale na szczęście laboratorium jest 2 m od mojej gin, także od razu poszłam na wizytę.
mało się nie zapowietrzyła jak się dowiedziała, że jednak po receptę na luteinę nie przyjechałam, bo ona jednak zapomniała (brałam teraz tylko na noc) a na odchodne palnęła, że mnie kiedyś zastrzeli za taki coś
skąd plamienia dalej nie wiadomo, ale dzieciątko ładnie rośnie, ma 13,9mm, tętno 160
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:26
asia1985, monika_89, Aprilia, Mama84, Liskova lubią tę wiadomość
-
Arizona Nie masz możliwości teraz pojechać do tego szpitala? Cieszę się że jesteś względnie spokojna a nie panikujesz. Trzymam mocno kciuki za Was !!
Ja dzisiaj dostałam pierwsza wypłatę z Zusu tak dla zainteresowanych. I jest kwota większa niż normalna moja pensja była. A ja nie miałam żadnych premii miałam stałą pensje...ale z tego co mi się wydaje oni nie potrącają tam jakiś składek dlatego jest więcej. -
nick nieaktualny
-
Arizona posłuchaj nas wszystkich i zbieraj się do tego szpitala!!!!!!
Anulka oo widzisz ;p a jednak hehe ;p
Ale śmieszne to zdjęcie
widzę tam chyba nóżki tak?
Wygląda jak kiść winogrona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:13
01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
Ja nie mam predyspozycji, ale smaruję od (chyba) 5 tygodnia.JATA wrote:Dziewczyny ja z innej beczki. Czy stosujecie już coś przeciw rozstępom?
Ja mam na tym punkcie obsesję, okropnie boję się, że będę je miała. Niestety mam predyspozycje... Coś polecacie?
Mleczko dla kobiet w ciąży z Rossmanna.
-
Ja też się właśnie zastanawiam. Dostałam zwolnienie 25 maja, kończy się ono 15 czerwca. Kiedy mogę spodziewać się pieniędzy na koncie?JATA wrote:Giannaa ja też czekam na pierwszą wypłatę. Zastanawiam się jak to jest z terminami płatności z tego ZUSu?