Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:Cześć dziewczyny...
chciałam się tylko pożegnać...
Prawdopodobnie dzisiaj poroniłam, w sumie nawet nie wiem co mogłabym więcej napisać
Ściskam Was ciepło...
Jak to....? Widać, że pewna nie jesteś napisz co się stało byłaś w szpitalu może nie jest tak źle..... Arizona -
nick nieaktualny
-
Hej
Wczoraj miałam druga wizytę u nowego lekarza prywatnie, wszystko super jestem ogromnie szczęsliwa, dzidzia według usg jest starsza o 4 dni i wychodz 8tc a według ostatniej miesiaczki wczoraj był 7t3d, ale wiem że owulacje tez miałam 4 dni wcześniej, więc wszystko się zgadza idealnie:)serduszko biło jak szalone , widziałam i słyszałam az łezka mi poleciała, a i dzidzia w całości ma 1.74cm
Mam założoną kartę ciązy i dostałam skierowanie na badania laboratoryjne , właśnie sobie podliczyłam ich koszt i jestem w szoku ile to wszystko kosztuje, ale dla dziecka wszystko a chce koniecznie chodzic prywatnie do tego lekarza.Dostałam też skierowanie na badania prenatalne i mam się umówic we wskazanym szpitalu, lekarka powiedziała że te badania będą bezpłatne, ale czy na skierowanie z gabinetu prywatnego na pewno tak jest???Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 10:13
monika_89, anulka557, Liskova lubią tę wiadomość
-
Arizona_R wrote:Cześć dziewczyny...
chciałam się tylko pożegnać...
Prawdopodobnie dzisiaj poroniłam, w sumie nawet nie wiem co mogłabym więcej napisać
Ściskam Was ciepło...01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw pracy dostałam miesiączki, czysta żywa krew, typowo okresowa, nie zbyt dużo ale śladami bym tego nie nazwała...kontaktowałam się ze swoim lekarzem, dał kilka zaleceń i powiedział, ze jeśli przestane to spoko ale jesli przyjdzie miesiączka to wiadomo ...takie rzeczy się zdażają
wróciłam do domu,wzięłam luteinę poszłam do łazienki i na papierze został skrzep, spory, zbity...wiadomo
w sumie teraz tylko podczas podcierania trochę krwi jest, różowa...brzuch nawet szczególnie nie boli...wygląda to jak typowa miesiączka u mnie
tak bardzo się boje...liczę na cud oczywiście ale oswajam się z nieuniknionym...za dużo szczęścia na raz:( -
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:w pracy dostałam miesiączki, czysta żywa krew, typowo okresowa, nie zbyt dużo ale śladami bym tego nie nazwała...kontaktowałam się ze swoim lekarzem, dał kilka zaleceń i powiedział, ze jeśli przestane to spoko ale jesli przyjdzie miesiączka to wiadomo ...takie rzeczy się zdażają
wróciłam do domu,wzięłam luteinę poszłam do łazienki i na papierze został skrzep, spory, zbity...wiadomo
w sumie teraz tylko podczas podcierania trochę krwi jest, różowa...brzuch nawet szczególnie nie boli...wygląda to jak typowa miesiączka u mnie
tak bardzo się boje...liczę na cud oczywiście ale oswajam się z nieuniknionym...za dużo szczęścia na raz:(01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny