Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było ale zrozumcie trochę roboty z tymi moimi szkraba mi mam. Jest tak piękna pogoda ze jak tylko wracają ze szkoły to na plac idziemy.
ja tez mam brązowe plamienia elementy mój gin mówił ze to przez malutki krwią wiec jest ok -
Sorry za błędy ale pisze z tel i słownik się włączył
-
Czes
U mnie wczoraj jednorazowe plamienia, pewnie po badniu połączonym ze stresem. Na szczęście nie ma po nich śladu. Ból brzucha wczorajszy też już popuścił, chyba stres bardzo źle na mnie działa.
Najważniejsze że wszystko jest ok, w poprzedniej ciąży nie miałam tak dużego pęcherzyka.
Aaaa no i najważniejsze - mam założoną kartę ciążyVuko, Liskova, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoza tym odebrałam wyniki krwi i wychodzi ze chyba wszystko ok, ale w ciazy sa inne normy z tego co sie zorientowałam.
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/morfologia-krwi-kobiet-w-ciazy-moze-odbiegac-od-normy_38340.html
Moze komuś sie przyda, bo ja mam podwyższone niektóre wartości, co ponoć w ciazy jest normalne;) -
JA badania będę robić w przyszłym tygodniu, ciekawe co tam wyjdzie.
A ja jeszcze leże pod kocykiem, ale zaraz muszę zacząć się uczyć ;/
No i zamawiam zdjecia do wywołania01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
FasUla wrote:Dziewczyny a co sądzicie o poduszkach ciążowych?ktoras z Was używała w poprzednich ciążach?marzy mi sie jakies odciążenie dla kręgosłupa, ale cena dosc wysoka i dlatego zastanawiam sie czy warto cxy to tylko gadżet?
-
nick nieaktualnyA jakie macie plany na długi weekend?odpoczynke czy praca?my jeszcze nie zdążyliśmy zorganizować wyjazdu, nie wiem czy cos sie nam uda... Wczoraj po badaniu krwi przespałam całe dopoludnie, potem w pracy do wieczora i znowu do spania i nic nie udało mi sie zrobic:/ strasznie padnięta jestem ostatnio
Moze macie jakies ulubione miejsca do polecenia na wypoczynek? -
FasUla wrote:A jakie macie plany na długi weekend?odpoczynke czy praca?my jeszcze nie zdążyliśmy zorganizować wyjazdu, nie wiem czy cos sie nam uda... Wczoraj po badaniu krwi przespałam całe dopoludnie, potem w pracy do wieczora i znowu do spania i nic nie udało mi sie zrobic:/ strasznie padnięta jestem ostatnio
Moze macie jakies ulubione miejsca do polecenia na wypoczynek?01.2016 🧒
1cs
naali13 wrote:My jutro idziemy na 2 urodzinki chrześniaka męża, potem piatek lenistwo, w sobotę pracuję na weselu, a w niedziele wracamy do Bydzi i nauka do poniedziałkowego egzaminu ;/01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualnyNaali a na ktorym jestes roku?
Ja juz mimo wszystko sie cieszę, ze jestem po studiach, chociaż wspominam te czasy miło i beztrosko, w pracy to jednak wiecej stresu jest, choć kiedyś wydawało mi sie to niewyobrażalne;)
Ale fajnie było chodzić na studenckie piwko, teraz to pewnie z 1,5 roku abstynencji bedzie;) -
nick nieaktualny