Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Arizona_R wrote:Boże...dotrwałam do końca i tylko na tyle starczyło mi sił!
Alexa...hmmm:) cudo
Monika jeszcze miała dzisiaj USG prawda? gratuluje (jeśli pomyliłam imię to przepraszam, ledwo ogarnęłam, tyle tekstu:)
Kupiłam sukienkę, nie ma co idealnie podkreśla brzuszek:P
Nie będę Was znowu straszyć lustrem ale u mnie nie można już ukryć...śmieszne, śmieszne ale nie chce przytyć więcej niż trzeba:P
Ja w czwartek wyjeżdżam to rodziców a jak wrócę to już będzie USG:) Mam nadzieje, że szybko zleci:)
Chyba nie posiedzę z Wami dzisiaj więc ściskam Wszystkie i Każdą z osobna
Jutro w pracy się podłączę do Was:)Ja już niczym nie smaruję. Piękna cera mi się zrobiła.
Mam nadzieję że u Ciebie też lepiej.
-
Gumisia wrote:Kochana bardzo często po USG dopochwowym we wczesnej ciąży występują plamienia lub krwawienia.
To dlatego że wszystko tam jest bardzo ukrwione i wrażliwe. Odpoczywaj.
Anulka tak miała z tego co pamiętam.aczkolwiek warto oczywiscie wiedsiec,ze po usg moga sie zdarzyc plamienia
-
Vuko wrote:Adusia miala usg wczoraj chyba,a plamienia sa od 4 dni,wiec to raczej nie jest przyczyna
aczkolwiek warto oczywiscie wiedsiec,ze po usg moga sie zdarzyc plamienia
Moja szwagierka miała na początku ciąży kilka dni plamień, mały ma teraz 3 latka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa plamiłam w 6 tc przez 3 dni, tylko rano. Nie bolało mnie nic, plamienia były brązowe i bardzo, bardzo skąpe, więc nie panikowałam. Dzidziuś rośnie, a pani ginekolog powiedziała, że takie plamienia się zdarzają. Podobno około 6-7 tc. zarodek pozbywa się starej krwi, która do tej pory go chroniła.
-
monika_89 wrote:hej. Juz po wizycie. Miałam tylko usg brzuszne bo mój gin jest zdania, że może nie być serduszka, a usg dopochwowe jednak nagrzewa tkanki, a nie powinno się nagrzwać fasola bo to może prowadzić do poronień. No a że ja jestem po poronieniu to lepiej tam nie gmerać.
Było widać pęcherzyk, ładny, okrągły, dobrze umiejscowiony. Wielkośc wg obrazu usg 6w6d, jak dobrze zrozumiałam gin 18mm czyli w sumie nawet sie pokrywa z om
alexa piękne fotki
Monika34