Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie wszyscy wiedzą.
To znaczy wszyscy mi bliscy.
W 6 tygodniu dowiedziała się rodzina moja i męża oraz mój pracodawca i współpracownicy (ze względu na L4). Powoli mówimy też znajomym (ale takim bliższym). Po za tym mam zaokrąglony brzuszek i już trochę widać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carmen1724 wrote:Naali u nas 3 mecze dziennie to norma ja tam czasem lubię popatrzeć a już szczególnie jak gra Barca01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
No coś Ty masz mi się tu nie stresować tutaj wogole nie robią usg dopochwowego więc logicznie myśląc wydaje mi się że musi być tu jakiś bardzo dobry sprzęt. A jak Tobie lekarz powiedział że wszystko jest ok to tak jest[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnynaali13 wrote:Dzisiaj znowu czuję lekkie ciągnięcia w dole brzucha po prawej stronie .. a już był spokoj z tym parę dni.
również po przerwie krótkiej
więc to chyba normalne
-
nick nieaktualnyBoże...dotrwałam do końca i tylko na tyle starczyło mi sił!
Alexa...hmmm:) cudo
Monika jeszcze miała dzisiaj USG prawda? gratuluje (jeśli pomyliłam imię to przepraszam, ledwo ogarnęłam, tyle tekstu:)
Kupiłam sukienkę, nie ma co idealnie podkreśla brzuszek:P
Nie będę Was znowu straszyć lustrem ale u mnie nie można już ukryć...śmieszne, śmieszne ale nie chce przytyć więcej niż trzeba:P
Ja w czwartek wyjeżdżam to rodziców a jak wrócę to już będzie USG:) Mam nadzieje, że szybko zleci:)
Chyba nie posiedzę z Wami dzisiaj więc ściskam Wszystkie i Każdą z osobna
Jutro w pracy się podłączę do Was:) -
nick nieaktualny