Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym alkoholem nie nalezy popadać w paranoję jeśli dodajemy go do jedzenia. Wino, rum czy whisky fajnie podbijają smak potraw. % wyparują po odpowiednio długiej obróbce termicznej a smak zostanie.
Dużo gotuję i nie zauważyłam nigdy mocno wybijającego się smaku alko.
Gdybyśmy miały nie jesc wszystkiego co szkodzi pewnie nic bysmy nie jadły oprocz suchego chlebaLiskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarmen1724 wrote:Bardzo lubię rum i czerwone wino ale jeszcze długo minie zanim będzie można się spokojnie napić. A u mnie na obiadek dziś spagetti z tuńczykiem
ja dzisiaj mam kurczaka z ryżem w sosie śmietanowo-ziołowyma na deser wspomniany już sorbet truskawkowy
-
nick nieaktualnyMama84 wrote:świetnie że wszystko ok:), w tych ciązach to mozna się nerwicy nabawić, mi ustały wszystkie ciazowe dolegliwosci i wmawiałam sobie wczoraj przed wizyta że ciąża się zatrzymała a tu jak to określiła lekarka po usg mamy pieknego bębolka ma 1,74cm, ciąża o 4 dni starsza niż według OM
moja fasola to 3 dni starsza jak z OM
teraz plamienia, później nie daj Boże szyjka będzie się skracać czy rozwierać, skurcze, a w cholere
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:30
-
nick nieaktualny
-
asia1985, eneska, Arizona_R, Carmen1724, Pola_x, anulka557, Liskova, Aprilia, Smużka, Beatrice lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyco do jelit, to ja swoje ostatnio widziałam na USG u ginekologa hahaha
pani ginekolog mówi : był obiadek?
a ja, że no byłna co ona : widać, widać, jelitka pracują haha
my też jedziemy do moich rodziców, ale jutrodzisiaj przychodzą do nas znajomi
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam
dziewczyny, nie chciałam wywołać burzy z tym szpitalem, zwyczajnie zgodziłam się z opinią swojego lekarza...szpital miał raczej terapeutyczne działanie żeby ukoić moje nerwy
ale jak zaczęłam mocniej krwawić to się wybrałam
Hania jest pięknym groszkiem o wymiarach 0,45mm i cudnie bijącym serduszkiem i jest młodsza od 3dni (wiadomo usg) ale
pod nią jest kwiat 1,24x 1.08 i to on krwawi i do tego są skurcze...
dostałam luteinę dopochwową ale to na później a teraz duphaston i czekać
jeszcze mnie opierdzielili, że przychodnie sobie z nich robię...ale było mi wszystko jednoMonika34, Carmen1724, monika_89, Pianistka, lucy1983, Liskova, Giannaa, Aprilia, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:wróciłam
dziewczyny, nie chciałam wywołać burzy z tym szpitalem, zwyczajnie zgodziłam się z opinią swojego lekarza...szpital miał raczej terapeutyczne działanie żeby ukoić moje nerwy
Hania jest pięknym groszkiem o wymiarach 0,45mm i cudnie bijącym serduszkiem i jest młodsza od 3dni (wiadomo usg) ale
jeszcze mnie opierdzielili, że przychodnie sobie z nich robię...ale było mi wszystko jedno
opierdzielili? niektórzy lekarze chyba zapomnieli, jaką przysięgę składali i po co tak naprawdę zostali lekarzami. odpoczywaj dużo! -
Arizona_R wrote:wróciłam
jeszcze mnie opierdzielili, że przychodnie sobie z nich robię...ale było mi wszystko jedno
Monika34