Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
alexa wrote:To jest na pewno indywidualna sprawa, każda z nas ma inaczej
Może zacznij pić więcej, to pewnie zobaczysz rezultatyu nas zgrzewka wody idzie migusiem
pije też soki np multiwitamina.
-
nick nieaktualnyhej...niedawno siadłam do kompa z myslą, że podziele si moimi obawami bo narosło ich kilka ale staucja tak mne zbiła z tropu że boje sie analizowac tego co mi powiedzial lekarz...moze zeby nie siac paniki powiem ze malenstwo jest ze mna
ma tetno 119, chyba troche niskie ale jest
krwiak ma okolo 2cm (poprzednio mial 12x10mm) ale moj lekarz stwierdzil, ze co szkola to inaczej mierza
malenstwo ma 0,65mm
i cos co mnie smuci ze przez te 5 dni, prawie 6 uroslo jak jakby o 2dni
wtedy mialo opoxnienie o 3 dni a teraz az o 7 dni...kuzwa mysle ze krwiak przeszkadza mu rosnac a cala sytuacja z Moniką nie nastawia optymizmem:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:hej...niedawno siadłam do kompa z myslą, że podziele si moimi obawami bo narosło ich kilka ale staucja tak mne zbiła z tropu że boje sie analizowac tego co mi powiedzial lekarz...moze zeby nie siac paniki powiem ze malenstwo jest ze mna
krwiak ma okolo 2cm (poprzednio mial 12x10mm) ale moj lekarz stwierdzil, ze co szkola to inaczej mierza
malenstwo ma 0,65mm
wtedy mialo opoxnienie o 3 dni a teraz az o 7 dni...kuzwa mysle ze krwiak przeszkadza mu rosnac a cala sytuacja z Moniką nie nastawia optymizmem:( -
Arizona_R wrote:hej...niedawno siadłam do kompa z myslą, że podziele si moimi obawami bo narosło ich kilka ale staucja tak mne zbiła z tropu że boje sie analizowac tego co mi powiedzial lekarz...moze zeby nie siac paniki powiem ze malenstwo jest ze mna
malenstwo ma 0,65mm
nick nieaktualnyArizona_R wrote:hej...niedawno siadłam do kompa z myslą, że podziele si moimi obawami bo narosło ich kilka ale staucja tak mne zbiła z tropu że boje sie analizowac tego co mi powiedzial lekarz...moze zeby nie siac paniki powiem ze malenstwo jest ze mna
malenstwo ma 0,65mm
alexa wrote:Ooo też lubię. Jak jestem w Pl jabłkowe zawsze idą w ruch
alexa lubi tę wiadomość
-
malenstwo ma 0,65mm
wtedy mialo opoxnienie o 3 dni a teraz az o 7 dni...kuzwa mysle ze krwiak przeszkadza mu rosnac a cala sytuacja z Moniką nie nastawia optymizmem:(Liskova, alexa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydopiero 22.06
wiesz wizyta byla w szpitalu wiec w sumie usg tylko mój lekarz w sumie tego jakoś szczegolnie nie skomentowal bo chwile szukalismy serducha i zaczelam sie denerwowac a jak już sie pokazalo to przyznam sie ze te opoznienie jakos nie dotralo do mnie -
Arizona_R wrote:hej...niedawno siadłam do kompa z myslą, że podziele si moimi obawami bo narosło ich kilka ale staucja tak mne zbiła z tropu że boje sie analizowac tego co mi powiedzial lekarz...moze zeby nie siac paniki powiem ze malenstwo jest ze mna
malenstwo ma 0,65mm
wtedy mialo opoxnienie o 3 dni a teraz az o 7 dni...kuzwa mysle ze krwiak przeszkadza mu rosnac a cala sytuacja z Moniką nie nastawia optymizmem:(
Dzieciątko jeszcze może nadgonićJestem dobrej myśli !
-
Arizona_R wrote:dopiero 22.06
wiesz wizyta byla w szpitalu wiec w sumie usg tylko mój lekarz w sumie tego jakoś szczegolnie nie skomentowal bo chwile szukalismy serducha i zaczelam sie denerwowac a jak już sie pokazalo to przyznam sie ze te opoznienie jakos nie dotralo do mnie -
Justi2 Bardzo mi przykro
Dziewczyny ja na dzisiaj się żegnam ...głowa mi pęka wiec idę do łózka.
Uśmiechnijcie się proszę...wiem, że dzisiaj smutny dzień ale ja wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny i wszystko w życiu ma jakiś sens...lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny