WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Smużka Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej co za dzień, przykro mi...

3jgx3e3kaave89k5.png
    klz9krhmenj9pn50.png
    Aniołek 7 tc. - 30.12.2014
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    To jest na pewno indywidualna sprawa, każda z nas ma inaczej :)
    Może zacznij pić więcej, to pewnie zobaczysz rezultaty :) u nas zgrzewka wody idzie migusiem :P pije też soki np multiwitamina. ;)
    U nas z woda tak samo. A poza tym kupuje te soki dr witt w biedrze :-)

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi przykro mi :( miałaś jakkes objawy nietpowe?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 20:59

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z takich snackow to jeszcze popcorn uwielbiam! Sama wcinam taka wielka pake co sie robi w mikrofali :-D ale tylko solony!

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej...niedawno siadłam do kompa z myslą, że podziele si moimi obawami bo narosło ich kilka ale staucja tak mne zbiła z tropu że boje sie analizowac tego co mi powiedzial lekarz...moze zeby nie siac paniki powiem ze malenstwo jest ze mna
    ma tetno 119, chyba troche niskie ale jest
    krwiak ma okolo 2cm (poprzednio mial 12x10mm) ale moj lekarz stwierdzil, ze co szkola to inaczej mierza
    malenstwo ma 0,65mm
    i cos co mnie smuci ze przez te 5 dni, prawie 6 uroslo jak jakby o 2dni
    wtedy mialo opoxnienie o 3 dni a teraz az o 7 dni...kuzwa mysle ze krwiak przeszkadza mu rosnac a cala sytuacja z Moniką nie nastawia optymizmem:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    U nas z woda tak samo. A poza tym kupuje te soki dr witt w biedrze :-)
    Ooo też lubię. Jak jestem w Pl jabłkowe zawsze idą w ruch :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    hej...niedawno siadłam do kompa z myslą, że podziele si moimi obawami bo narosło ich kilka ale staucja tak mne zbiła z tropu że boje sie analizowac tego co mi powiedzial lekarz...moze zeby nie siac paniki powiem ze malenstwo jest ze mna
    krwiak ma okolo 2cm (poprzednio mial 12x10mm) ale moj lekarz stwierdzil, ze co szkola to inaczej mierza
    malenstwo ma 0,65mm
    wtedy mialo opoxnienie o 3 dni a teraz az o 7 dni...kuzwa mysle ze krwiak przeszkadza mu rosnac a cala sytuacja z Moniką nie nastawia optymizmem:(
    a co mówi lekarz na temat tego opóźnienia?

• Vuko Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    malenstwo ma 0,65mm
    Grrr te wstretne krwiaki. A to nie jest tak,ze mogl jakby "spuchnac" bo sie otworzyl? Troche jak z rana, tak tylko mysle na "chlopski rozum"

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    malenstwo ma 0,65mm
    Arizona.. Musisz być dobrej myśli. To cholerstwo musi zniknąć no!! Głowa do góry chociaż wiem że Ci ciężko.. A kiedy następna wizyta?

• Vuko Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    Ooo też lubię. Jak jestem w Pl jabłkowe zawsze idą w ruch :D
    Ja lubie wszystkie, a najbardziej chyba ta pomaranczowa multiwitami e i czarna porzeczke z granatem. Teraz pierwszy raz kupilam marchew z brzoskwinia i tez ok

alexa lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona, mam nadzieję, że Ty jesteś już na L4?
    Tylko siku, kupa i łóżko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    malenstwo ma 0,65mm
    kochana musisz! być dobrej myśli! moje miało puls 118, ale po tygodniu 160 także Twoje też pewnie wyrówna! a lekarz co mówił?

Liskova, alexa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero 22.06
    wiesz wizyta byla w szpitalu wiec w sumie usg tylko mój lekarz w sumie tego jakoś szczegolnie nie skomentowal bo chwile szukalismy serducha i zaczelam sie denerwowac a jak już sie pokazalo to przyznam sie ze te opoznienie jakos nie dotralo do mnie

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    malenstwo ma 0,65mm

Dzieciątko jeszcze może nadgonić ;-) Jestem dobrej myśli ! ;-)

a.png
    a.png
  • JATA Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    dopiero 22.06
    wiesz wizyta byla w szpitalu wiec w sumie usg tylko mój lekarz w sumie tego jakoś szczegolnie nie skomentowal bo chwile szukalismy serducha i zaczelam sie denerwowac a jak już sie pokazalo to przyznam sie ze te opoznienie jakos nie dotralo do mnie
    Arizona nie martw się serduszkiem, mój kropek startował od 90, potem rozkręcił się do 113 w 7 tygodniu, a w 9 już miał 150.

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • Smużka Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

3jgx3e3kaave89k5.png
    klz9krhmenj9pn50.png
    Aniołek 7 tc. - 30.12.2014
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2 Bardzo mi przykro :(

Dziewczyny ja na dzisiaj się żegnam ...głowa mi pęka wiec idę do łózka.

Uśmiechnijcie się proszę...wiem, że dzisiaj smutny dzień ale ja wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny i wszystko w życiu ma jakiś sens...

lucy1983 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, oczywiście ja sie ogarne ale wiadomo dzisiaj jednak smutny dzien i chyba udzielila mi sie niepewnosc
    eh glupio zabrzmi ale pewnie nic nie moge zrobic zeby mu dopomoc?

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona trzymam kciuki za dzidziola

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia 34 - przykro mi strasznie. Ja to samo przeżyłam w poprzedniej ciązy :-( Wpieram Cię <3

‹‹ 427 428 429 430 431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ