Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tydzień 7 wg miesiączki lekarz co prawda nic nie przesądza bo mówi że może jeszcze nie być widać jeżeli owulacja była pózno... ale ja już powoli tracę wiarę od zeszłego tygodnia wtedy byłam u innego gina i mówił to samo a dzisiaj pojechałam do szpitala i kazał zrobić ponowne usg w przyszłym tygodniu... mam już dosyć tej niepewności ale nic nie poradzę muszę czekać a objawy mam typowo ciążowe i się utrzymująJusti2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusti2 wrote:tydzień 7 wg miesiączki lekarz co prawda nic nie przesądza bo mówi że może jeszcze nie być widać jeżeli owulacja była pózno... ale ja już powoli tracę wiarę od zeszłego tygodnia wtedy byłam u innego gina i mówił to samo a dzisiaj pojechałam do szpitala i kazał zrobić ponowne usg w przyszłym tygodniu... mam już dosyć tej niepewności ale nic nie poradzę muszę czekać a objawy mam typowo ciążowe i się utrzymują
anulka557, Justi2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Justi2 Bardzo mi przykro
Dziewczyny ja na dzisiaj się żegnam ...głowa mi pęka wiec idę do łózka.
Uśmiechnijcie się proszę...wiem, że dzisiaj smutny dzień ale ja wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny i wszystko w życiu ma jakiś sens...
Ja też mówię dobranoc bo padam ze zmęczenia... Poza tym za dużo emocji i głowa pęka...
Gianna powodzenia jutro na wizyciemoje kciuki mocno zaciśnięte
Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justi, oby jednak to był efekt później owu, trzymam kciuki!
Kurde, dziewczyny, jak to jest - CODZIENNIE jak wracam z pracy, to ok. 17 już ziewam i padam na twarz. Ok. 19 to już sen pełną parą, odlot totalny, nic nie mogę zrobić.
a dzisiaj: nie piłam kawy ani rano ani popołudniu, wrócilam z pracy, jest 21:30, a ja ani myślę o spaniu.
Czy to dlatego, że nie ma męża?!eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Justi, oby jednak to był efekt później owu, trzymam kciuki!
Kurde, dziewczyny, jak to jest - CODZIENNIE jak wracam z pracy, to ok. 17 już ziewam i padam na twarz. Ok. 19 to już sen pełną parą, odlot totalny, nic nie mogę zrobić.
a dzisiaj: nie piłam kawy ani rano ani popołudniu, wrócilam z pracy, jest 21:30, a ja ani myślę o spaniu.
Czy to dlatego, że nie ma męża?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:49
Liskova lubi tę wiadomość
-
U mnie wszystko dobrze.
Maluszek podgonił i teraz ma 4 dni więcej niż według ostatniego USG.
Serduszko bije, nawet się ruszało!
Tak bardzo się cieszę!!!
Vuko, alexa, Smużka, anulka557, Carmen1724, Liskova, Pola_x, Paulix, 100krotka:), Aprilia, asia1985, Arizona_R, Giannaa, Beatrice lubią tę wiadomość