Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Muszę zrobić: morfologia, przeciwciała anty D, mocz, glukoza, WR, Hbs, Toxo IgM, Różyczka IgM, TSH, HIV, CMV IgM, anty HCV. Ktoś się orientuje jaki koszt?
Ja za morfologie, mocz, VDRL, glukoze, hbs, grupa, przeciwciała i T.O.R.C.H - to pakiet wszystkich różyczek i tokso, zapłaciłam 250 zł.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Cześć dziewczyny
zazdroszcze Wam ze wogóle wiecie jak serduszko teraz bije Waszych dzieciatek. Ja wiem tylko tyle ze w 6 tygodniu bilo i musze czekac do 13 tygodnia. I wkoncu zauwazylam dzis rano na czczo ze brzuch mi sie wybija i zaokragla
też macie takie kreciolki w glowie o uderzenia gorąca? Mnie od paru dni to dopada. Milego Dnia
-
No mi się udało troszeczkę taniej, bo moja rodzinna nie mogła mi już dać od siebie skierowania, ale przez to że mama tam pracuje miałam ich stawki więc wyszło mi nie całe 220 zł.01.2016 🧒
1cs
Matko, chyba uświerknę do jutra czekając na tę wizytę...
Na dodatek brzuch jakiś mniejszy ostatnio, objawów brak - ani senności, ani mdłości, no sama już nie wiem. Staram się nie nakręcać, a z drugiej strony Monika też objawów nie miała i wyszło, jak wyszło
Brak objawów może być chwilowy, ale ten brzuch jakiś mały mi się wydaje..
Szamam sałatkę arbuz-mango, boska -
nick nieaktualny
-
Gumisia ja dziś robiłam badania:
toxo igg - 25 zł, glukoza- 4 zł, mocz - 5zł morfologia- 8 zł i usr - 8 zł plus pobranie materiału - 3 zł.
Tyle ze ja nam tanie laboratotium bo u mnie beta kosztuje tylko 20 zl13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Vuko wrote:Witam sie w ten chlodny poranek. Mogloby troche popadac,bo jutro znowu ma byc goraco01.2016 🧒
1cs
Liskova wrote:Matko, chyba uświerknę do jutra czekając na tę wizytę...
Na dodatek brzuch jakiś mniejszy ostatnio, objawów brak - ani senności, ani mdłości, no sama już nie wiem. Staram się nie nakręcać, a z drugiej strony Monika też objawów nie miała i wyszło, jak wyszło
Brak objawów może być chwilowy, ale ten brzuch jakiś mały mi się wydaje..
Szamam sałatkę arbuz-mango, boska
-
Arizona_R wrote:Ewcia...moje serduszko bije z czestotliwościa 119 i tez sie martwie wydaje mi sie ze z Twoim jest ok:)
Marta1987 powiedz mi coś o swoim krwiaku? Jakie leki bieżesz? Leżysz? chodzisz? jak ma sie dzieciątko? w sensie krwiak nie ingeruje?
Biorę luteinę 2x100 dopochwowo. W ciągu dnia leze w lóżku i oglądam sobie seriale ale też normalnie chodzę na spacery itp. Staram się oszczędzać,ale nie do przesady. Maluszek ma się dobrze, jeśli chodzi o rozwój to w normie,serduszko bije 130. Krwiak nie wiem jakiej był wielkości ale napoprzednim USG była duża ciemna plama a teraz tylko niewielkie smugi. Nie miałam plamień tylko bóle brzucha...
-
Właśnie wróciłam z miasta. Udało mi się szybko uporać ze wszystkim. Strasznie wkurzyłam, bo u nas pod lidlem zawsze stoi taki pijaczek i sępi kase. Zrobiłam zakupy rozładowuje je do bagażnika a miałam też 3 zgrzewki wody, więc było ciężko a on stoi i mnie obserwuje. Jak już wszystko załadowałam to on podchodzi, że mój wózek może odprowadzić a w zamian weźmie sobie moją złotówkę. Jak zakupy ładowałam to patrzył nie pomógł, tak mnie wkurzył, że nie dałam mu tej złotówki. Jakby mi pomógł tobym dała a tak to niech spada.
eneska lubi tę wiadomość