WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie mi przykro z powodu moniki :( nie mówię, że to że się tak zamartwiała przesądziło o wszystkim, ale pewnie nie obeszło się bez.. ale mimo wszystko mam wyrzuty sumienia, że tak jej ciągle pisałam, żeby dała spokój bo jest ok :(

dla mnie też i tu i na fb to za szybko wszystko, nie nadążam czasami :P

ja po zebraniu w szkole, 2 dobre wiadomości, jedna zła.. dobre, że koleżanki syn i mój będą razem w klasie, no i ich docelową klasą będzie ta, w której obecnie uczy się mój synek, no ale zła, że będzie miał pierwszą zmianę, czyli max 8:15 musi być w szkole :/ ciężko jak cholera, bo bede musiała córkę i noworodka budzić później, żeby go zaprowadzić.. teraz miał na 11:30 i to idealnie dla nas było... co najśmieszniejsze, tylko ich klasa ma pierwszą zmianę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdarzy się Wam czasem zjeść coś niezdrowego? Ja przez te mdłości nie wiem co mam jeść bo nie mam ochoty na nic..
    Przed chwilą wzięłam bułke z serem i pomidorem jakoś poszło.. I mnie coś tknelo bo chipsy zobaczyłam. To trochę chruplam. A teraz mam wyrzuty sumienia. Eh :/ nie kupię nigdy tego dziadostwa. Mojemu też daje zakaz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 19:32

• JATA Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja nie wiem co mi dziś jest :( zero energii a teraz jakieś pobolewania w podbrzuszu. A już było tak dobrze ;(

thgfvfxm3bi7mzv7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa pewnie, że zdarza.. na początku czy pizze czy gyrosa, ale teraz już nie wchodzi, za to dalej do chipsów ciągnie :P raz na jakiś czas nie zaszkodzi :)

alexa, Liskova lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff :D

Mam nadzieję :P ale całej paczki nie
    pochłonęłam na szczęście :D

lucy1983 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:

ja wczoraj całą zjadłam :P niedobra ja :P hhehehe

alexa, lucy1983 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe co Ty mówisz! :D
    To ładne Fasolcia ma zachcianki :P

anulka557 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z mezem na polowe solone miam :)

Kurcze albo robie sie chora albo zlapala mnie jakas alergia :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:
    od wszystkiego mnie odrzuca, ale chipsy cacy :D widać, że to moje dziecko ahhahaha ja zawsze zero słodyczy, ale obok chipsów obojętnie przejść nie umiem :D no ale ograniczam, raz na 2 tygodnie sobie pozwalam :D

lucy1983, alexa, eneska lubią tę wiadomość

• Aprilia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 przykro mi... Nie poddawaj się.

Pisałyście o paleniu, nie mam 100 % pewności ale podejrzewam, że moja mama też paliła będąc ze mną w ciąży... Efekt- niska waga urodzeniowa i wada wzroku :/
    Ja swojemu dziecku tego nie zrobię. Nigdy nie paliłam i nie zamierzam. A chodząc na wyniki jeszcze przed zajściem w ciążę nie raz widziałam przed szpitalem dziewczyny z pokaźnym brzuszkiem i papierosem, łzy miałam w oczach bo zrobiłabym wszystko by mieć dziecko a one nie potrafiły docenić :(

Paulix, asia1985 lubią tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:

Alexa nie przejmuj się ;) ja też mam czasami nieludzką ochotę na coś niezdrowego ;) ostatnio była pizza a wczoraj też chipsy choć normalnie nigdy nie mam takich zachcianek ;)
    Ale przy mdłościach wszystkie ruchy dozwolone w ramach rozsądku :)

Mnie nadal męczą mdłości i dzisiaj przez te poranne grzmotu i burzę jestem wykończona po pracy...

alexa, anulka557 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Alexa nie przejmuj się ;) ja też mam czasami nieludzką ochotę na coś niezdrowego ;) ostatnio była pizza a wczoraj też chipsy choć normalnie nigdy nie mam takich zachcianek ;)
    Ale przy mdłościach wszystkie ruchy dozwolone w ramach rozsądku :)

Mnie nadal męczą mdłości i dzisiaj przez te poranne grzmotu i burzę jestem wykończona po pracy...
    Lubie te pierwsze dwie części wiadomości oczywiście :P Wy umiecie podnieść na duchu :D
    Mnie też dziś męczą mdłości, a miałam chwilę ulgi. Ale przeżyjemy :)

lucy1983 lubi tę wiadomość

• AlaMat Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexa wrote:

No ja mam dzisiaj mega apetyt na kolacje dwie bułki zjadłam ...

201601307246.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja taka noc jak dziś to nie miałam jeszcze nigdy. Chciało mi się spać poszłam wczoraj o 22.30, o 1.30 pęcherz pełen no to sruuu do WC, bo brzusio chciało rozwalić. Nie mogłam zasnąć, zasnelam jakoś a o 4 powtórka.. o 6.30 pobudka.. Dziś padne o 22 Chyba. Masakra jednym slowem! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 19:52

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się stało z Ania:D bo widzę, że wyłączyła się z grupy na FB ? Mozę coś przeoczyłam ?

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    giannaa no rzeczywiście, nie wiem czemu :(

nie mówcie mi nic o sikaniu! wysikałam się przed zebraniem, po 25 min już tak mnie cisnęło, że płakać mi się chciało, ale nie mogłam wyjść bo zaraz mieli czytać listę dzieciaków do jakiej klasy pójdą, przeczytali na biegu do kibelka.. po 20! min znowu ciśnie jak nie wiem co a nauczycielka i gada i gada... w domu to wpadłam do kibla sie wysikać.. nie minęło 20 min znowu ciśnie!

Vuko lubi tę wiadomość

• AlaMat Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    giannaa no rzeczywiście, nie wiem czemu :(

nie mówcie mi nic o sikaniu! wysikałam się przed zebraniem, po 25 min już tak mnie cisnęło, że płakać mi się chciało, ale nie mogłam wyjść bo zaraz mieli czytać listę dzieciaków do jakiej klasy pójdą, przeczytali na biegu do kibelka.. po 20! min znowu ciśnie jak nie wiem co a nauczycielka i gada i gada... w domu to wpadłam do kibla sie wysikać.. nie minęło 20 min znowu ciśnie!

to aż tak siusianie mnie nie ciśnie , co prawda chodzę częściej ale nie aż tak

201601307246.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlaMat wrote:
    to aż tak siusianie mnie nie ciśnie , co prawda chodzę częściej ale nie aż tak
    tzn ja ogólnie też AŻ tak nie chodzę, ale o 15 pół litra zupy zjadłam :D i wychodzą efekty :P normalnie to co godzinę, półtorej latam :P

• AlaMat Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    tzn ja ogólnie też AŻ tak nie chodzę, ale o 15 pół litra zupy zjadłam :D i wychodzą efekty :P normalnie to co godzinę, półtorej latam :P

No ja coś ok 2godz tzn zalezy ile wypije , ale z tego co wiem to wypijam wody za malo

201601307246.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlaMat wrote:
    No ja coś ok 2godz tzn zalezy ile wypije , ale z tego co wiem to wypijam wody za malo
    2 godziny to Ci zazdroszczę! ;P w 2 h zaliczam WC z 3-4 razy. :o ale fakt faktem dużo wody pije. Wcześniej też pilam, ale takiego parcia nie odczuwalam :P

‹‹ 425 426 427 428 429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ