Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bo w sumie brak objawów o niczym nie świadczył ... myślę, że tu bardziej o ten krwiak chodziło;/asia1985 wrote:Boże a my jej tak gadałyśmy, żeby nie martwiła się brakiem objawów:(
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Też tak mam a wizyta za tydień ;/Beatrice wrote:Jejku jak mi przykro.
I teraz ja sie martwie bo tez nie mam zadnych objawow. Kilka dni bez forum dobrze mi zrobilo, niczym sie nie przejmowalam01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo mi szkoda Moniki, naprawde. Czasami jak czlowiek ciagle mowi,ze na pewno jest zle, ze na pewno nie wyjdzie z jakiejs choroby itd., to niestety ale troche ma wplyw na to co sie dzieje z jego cialem. Przynajmniej mnie sie tak wydaje. Mozg to zadziwiajacy organ. Ibba sprawa,ze czasami po prostu czujemy,ze coa jest z naszym cialem nie tak jak sie wsluchamy...asia1985 wrote:Boże a my jej tak gadałyśmy, żeby nie martwiła się brakiem objawów:(
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Czemu w ogole przezucilyscie sie na fb? Tez mam fb ale zostaje tylko tutaj
I tak nie dziala mi ten link co podalyscie
Ja tez zostaje tutaj bo tam na fejsie to jeden wielki bałagan ...
NaliGdzie Monia napisałam na fejsie ? Do Ciebie w prywatnej wiadomości? Przykro mi ...Obym ja się jutro tego samego nie usłyszała
-
Giannaa wrote:
NaliGdzie Monia napisałam na fejsie ? Do Ciebie w prywatnej wiadomości? Przykro mi ...Obym ja się jutro tego samego nie usłyszała
W poście.01.2016 🧒
1cs
Nie mowie o martwieniu sie,ale o chorobliwym zamartwianiu sie i mowieniu ciagle,ze na pewno jest zle. To tak jak z plodnoscia czasami jest, narzad nieuzywany zanika i sama znam przypadki,ze babki gadajace nie chce dzieci itd pozniej jak zmieniaja zdanie to maja problem ogromny z zajsciem. I w druga strone, przypadki chorob, gdzie lekarz mowi zostalo Ci tyle i tyle zycia, a ktos ma tak ogromna wole zycia i wierzy,ze sie uda,ze wychodzj z tego cudem. Nie mowie,ze to regula,ale uzywamy tak malej czesci naszego mozgu,ze wierze w takie rzeczy, bo to w koncu mozg odpowiada za wszystko co w nas zachodziJATA wrote:nie sądzę, żeby to że się martwiła miało jakiś wpływ na dziecko, bez przesady. Moim zdaniem intuicja. Ja też tak miałam jak poroniłam. Nic kompletnie mi nie było, po prostu czułam, ze muszę jechać do lekarza. Pojechałam i na usg brak tętna.
Giannaa, Liskova, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny