Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko wrote:Gianna usg raczej juz przez brzuch,ale to zalezy od sprzetu. Ja bylam ostatnio w 9tygodniu ciazy, chy a 8t3d to robil przez pochwe,qle powiedzial "no, tu juz wiecej bedzie widac przez brzuch" czy cos takiego
Też mi się tak wydaje, że to już czas będzie robić przez brzuch USG
Tak się przyzwyczaiłam do mojego suwaczkowego terminu, że jak zadzwoniłam do lekarza żeby się umówić i kobieta mnie zapytała w którym tc będę to powiedziałam jej własnie wg suwczka a nie OM ;P -
Mini Mouse ja dzisiaj też się czuję fatalnie, normalnie koszmar. Jak tylko pomyślę o jedzeniu to mi niedobrze. Zmuszam się do jedzenia czegokolwiek, bo jak mam pusty żołądek to normalnie jeszcze gorzej.. Dobrze że jestem na L4.. Na szczęście nie wymiotowałam, ale czuje się strasznie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alexa wrote:Aaa i dzis zaczynamy następny tydzień..
Dziewczyny na suwaczku mam 10tg, więc teraz mi leci 10 czy 11 tydzień?
Wydaje mi się że 11. ^^ idzie się poglubic.
Wydaje mi się ,że tydzień ciązy 11 , a tydzień płodu 10alexa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eneska, byłam w Trogirze, uroczo tam jest
My pojedziemy we wrześniu nad nasze morze - uwielbiamy
Gianna, jestem ciekawa jak u mnie wyjdzie, w środę USG, ale fasola na pewno sporo młodsza niż OM. OM mam w suwaczku, czyli dzisiaj zaczęłam niby 9ty dzień 8t0d, ale ja owu miałam w 18 lub 24 dc, więc na usg maluch powinien być młodszy o 4-10 dni w stosunku do OM.eneska lubi tę wiadomość
-
alexa wrote:Ja od 7 do 8 miałam największe mdłości .
Na pewno będzie maleńkie
No mi mdłości dopiero się zaczęły , ale jak jestem głodna to jest jakaś masakra bo mam ochote aż wymiotować , ale wystarczy ,że coś zjem i jest lepiej ale do końca mdłości nie przechodzą tzn, czasami o nich zapominam ale za chwilę się przypominają -
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Eneska, byłam w Trogirze, uroczo tam jest
Gianna, jestem ciekawa jak u mnie wyjdzie, w środę USG, ale fasola na pewno sporo młodsza niż OM. OM mam w suwaczku, czyli dzisiaj zaczęłam niby 9ty dzień 8t0d, ale ja owu miałam w 18 lub 24 dc, więc na usg maluch powinien być młodszy o 4-10 dni w stosunku do OM.
Ooooo to duża rozbieżność 4-10 dni, ja myślałam, że u mnie będzie 6 dni a jest tylko 4 -
nick nieaktualnyLiskova wrote:Eneska, byłam w Trogirze, uroczo tam jest
Gianna, jestem ciekawa jak u mnie wyjdzie, w środę USG, ale fasola na pewno sporo młodsza niż OM. OM mam w suwaczku, czyli dzisiaj zaczęłam niby 9ty dzień 8t0d, ale ja owu miałam w 18 lub 24 dc, więc na usg maluch powinien być młodszy o 4-10 dni w stosunku do OM.
ja też byłam już w Trogirze:) -
Gianna, tzn. na USG to zobaczę jaka będzie, bo idę w środę, ale napisałam Ci, że taka MOŻE BYĆ, no bo jak książkowo owu powinna być w 14 dc i książkowo jestem teraz 8t0d, a owu miałam w 18 lub 24 dc, to jestem wlasnie 'w plecy' 4-10 dni
jeeezu, dzisiaj mi na maxa szybko dzień zleciał, w pracy to już w ogóle! Duzo roboty było, lubię tak. Jutro też, bo mamy kontrolę, więc coraz bliżej do środy
Jak wszystko bedzie okej, to w czwartek/piątek powiem w pracy, bo też już mnie wkurza kombinowanie z luźnymi bluzkami i jakimiś sweterkami itp. Dobrze że akurat w te upały to był dlugi weekend, bo 32 stopnie i sweter, to wygląda podejrzanielucy1983 lubi tę wiadomość