Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:My tez do Chorwacji na poczatku wrzesnia autkiem
wiadomo,ze ja prowadzic nie bede, wiec nie widze problemu. Juz sie doczekac nie moge. A gdzie jedziecie dokladnie eneska?
Co do fety, to spokoj ie mozna jesc w ciazy. Gdzies mialam fajny artykul o podzialach sera na te ktore w ciazy mozna, nie mozna, a ktore nalezy ograniczy, ktore na surowo, a ktore po obrobce termicznenc. Jak znajde to Wam wklejeLiskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asia1985 wrote:Ja kocham rośliny jakbym podliczyła wszystkie kwiatki jakie mam w domu to pewnie byłoby coś koło 70 w tym 29 storczyków. A podwórku mam mnóstwo róż i hortensji.
Wow 29!Ja nie miałabym gdzie takiej ilości trzymać
A chętnie bym kupiła jakiegoś nowego
-
nick nieaktualnyFasUla wrote:A ile godzin sie jedzie samochodem do Chorwacji? Ja mysle ze w drugim trymestrze wszystkie sie bedziemy o wiele lepiej czuć
przynajmniej gorąco w to wierze;)
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Eneska, a promem sie przeprawiacie?
A mi cycki ostatnio "zmiekly" i nie bola. Za to brodawki mi sie powiekszyly i mam normalnie na pol piersi
a z piersiami, to mam tak jak Ty :)tzn. jeszcze tak na maksa nie są miękkiei tam trochę pobolewają przy dotyku, za to sutki i brodawki właśnie to masakra
haha
-
Mam pytanie do dziewczyn których fasolki wg USG są młodsze. Wasi lekarze jak w końcu określają wiek ciąży np w kartach ciąży? Używają bardziej tygodni wg OM czy USG ? Nie ukrywam, że ja wg OM to jestem w 11t3d i teraz zastanawiam się jak przebiegnie jutrzejsza wizyta czy USG jeszcze będzie dopochwowo...a może jeszcze genetycznego mi nie zrobią ... wg USG 10t6d suwaczek mam ustawiony tak jak mi się wydawało, że było owu ...i chyba trzeba będzie zmienić daty ale to dopiero po jutrzejszej wizycie wtedy powinnam już dokładnie wszytko wiedzieć.
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Mam pytanie do dziewczyn których fasolki wg USG są młodsze. Wasi lekarze jak w końcu określają wiek ciąży np w kartach ciąży? Używają bardziej tygodni wg OM czy USG ? Nie ukrywam, że ja wg OM to jestem w 11t3d i teraz zastanawiam się jak przebiegnie jutrzejsza wizyta czy USG jeszcze będzie dopochwowo...a może jeszcze genetycznego mi nie zrobią ... wg USG 10t6d suwaczek mam ustawiony tak jak mi się wydawało, że było owu ...i chyba trzeba będzie zmienić daty ale to dopiero po jutrzejszej wizycie wtedy powinnam już dokładnie wszytko wiedzieć.
Giannaa lubi tę wiadomość
-
No to u mnie tak samo,ale juz mi tak nie "przeszkadzaja" przy schodzeniu po schodach
To my promem sie przeprawiamy i dalej jedziemy. Z dolnego slaska od nas, to chyba z 13-14h sie jedzie, a po drodze pewnie zrobimy sobie gdzies 2godz drzemki nad ranem.
-
nick nieaktualny