Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadlam sie zameldowac. Plamienia u mnie juz nie jasnobrazowe ale brazowe.
Na szczescie sporadyczne a nie ciagle. Mam podwoic dawke luteiny i w czw przyjsc na wizyte (wtedy przyjmuje) chyba ze cos sie wczesniej bedzie dzialo to ip.
Załamie się chyba jak drugi raz skonczy się tak samo13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:Wpadlam sie zameldowac. Plamienia u mnie juz nie jasnobrazowe ale brazowe.
Na szczescie sporadyczne a nie ciagle. Mam podwoic dawke luteiny i w czw przyjsc na wizyte (wtedy przyjmuje) chyba ze cos sie wczesniej bedzie dzialo to ip.
Załamie się chyba jak drugi raz skonczy się tak samo
Monia będzie dobrze , ja trzymam kciuki i jestem dobrej myśli :* -
Ostatnio tez nie mialam zywej krwi, ale byly skrzepy. Teraz tylko ten sluz.
Jak zdążę to pojadę jeszcze jutro.
oby bylo dobrze...
Vuko u Ciebe tez byly brazowe plamienia o ile dobtze pamietam. Co bylo przyczyną?
Liskova oczyszczania? Tzn?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 18:38
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dziś sie przerazilam ... stoi na ulicy kobieta angielka mniej wiecej ww 7 miesiacu ciazy z fajka w ustach i energetykiem w rece. Gdybym znala lepiej jezyk pogadalabym sobie z nią. ..porażka
Ja mam dzis takie zawroty głowy ze boje sie szyja krecic zeby rownowagi nie stracic -
Paulix wrote:Dziś sie przerazilam ... stoi na ulicy kobieta angielka mniej wiecej ww 7 miesiacu ciazy z fajka w ustach i energetykiem w rece. Gdybym znala lepiej jezyk pogadalabym sobie z nią. ..porażka
Ja mam dzis takie zawroty głowy ze boje sie szyja krecic zeby rownowagi nie stracic -
Paulix wrote:Dziś sie przerazilam ... stoi na ulicy kobieta angielka mniej wiecej ww 7 miesiacu ciazy z fajka w ustach i energetykiem w rece. Gdybym znala lepiej jezyk pogadalabym sobie z nią. ..porażka
Ja mam dzis takie zawroty głowy ze boje sie szyja krecic zeby rownowagi nie stracic
Mimo wszystko urodziłam się zdrowa, ale też mnie wkurza jak widzę palące kobiety w ciąży.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
asia1985 wrote:Znam osobiście takie przypadki. Dziś rozmawiałam z dawno nie widzianą koleżanką żaliła się, że jej dziecko ma dziecięce porażenie mózgowe i niedowład lewej połowy ciała. A zapomniała już ku**a jak wóde chlała i tak się puszczała, że początkowo czterech kandydatów na tatusia było...
To ladna aparakta. Nie rozumiem ich, zero wyobraźni a wodka to przeciez zabojstwo dla malenstwa ...
-
monika_89 wrote:Ostatnio tez nie mialam zywej krwi, ale byly skrzepy. Teraz tylko ten sluz.
Jak zdążę to pojadę jeszcze jutro.
oby bylo dobrze...
Vuko u Ciebe tez byly brazowe plamienia o ile dobtze pamietam. Co bylo przyczyną?
Liskova oczyszczania? Tzn?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 18:50
-
Ja mam dzis takie zawroty głowy ze boje sie szyja krecic zeby rownowagi nie stracic
ooo matko , to ja sie tutaj zastanawiam co moge jesc i pic zeby nie zaszkodzić a nie ktore kobiety widac maja to wszystko w glebokim poszanowaniu ..
Nie umialabym tak majac swiadomosc ,ze jestem w ciazy a w przypadku tej kobiety zaawansowanej ciazy -
nick nieaktualnyHej. Troche mnie tu nie było. Nadal wypoczywamy nad morzem a jutro wybieramy sie do UK
Witam nowe styczniowe mamusie. Dopisalam was do listy na 1 str wątku. Sprawdźcie czy kazdej pasuje termin bo troche mi sie namieszalo i czy kogos nie pominelam , i jak mozecie to podajcie terminy bo sporo was co nie podalo żadnego terminu porodu.
Harusiowa, Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Monia, u mnie przyzyna nieznana. Gdybal lekarz,ze moze byc z tej malutkiej nadzerki co ja mam,ale tak naprawde, to nie wiadomo. Nie martw sie. Odpoczywaj duzo, kup sobie chelat magnezu i bierz raz dziennie. Jaka dawke lutki masz teraz brac? Ja biore 2x dziennie 100mg
Biedna Monia13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:Czemu w ogole przezucilyscie sie na fb? Tez mam fb ale zostaje tylko tutaj
I tak nie dziala mi ten link co podalyscie01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200